Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κατεβαίνει... φουριόζος στην Αθήνα ο Σαββίδης - Απαίτηση ΠΑΟΚ για γήπεδο - "Ψάχνει" 20 εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-18 12:24:00

Κατεβαίνει... φουριόζος στην Αθήνα ο Σαββίδης - Απαίτηση ΠΑΟΚ για γήπεδο - "Ψάχνει" 20 εκατομμύρια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κατεβαίνει... φουριόζος στην Αθήνα ο Σαββίδης - Απαίτηση ΠΑΟΚ για γήπεδο - "Ψάχνει" 20 εκατομμύρια!

Με ποιες πόλεις ξεκίνησαν επαφές και γιατί έρχεται ο Ιβάν στο Μαξίμου. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν άμεσα όσον αφορά τη Νέα Τούμπα, αλλά και το θέμα της μετεγκατάστασης του Δικεφάλου. Ακόμα δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο γήπεδο και πλέον ο χρόνος πιέζει. Ποιες οι πιθανές λύσεις.

ΠΑΟΚ: Τα θέματα που απασχολούν το γήπεδο του Δικέφαλου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρεπορτάζ τής ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθώς θα πρέπει άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις (μέσα στο επόμενο δίμηνο το αργότερο), προκειμένου να αρχίσει και η μετακόμιση.

 

Η κατάσταση με το Καυταντζόγλειο είναι στάσιμη (τα μέλη του Καυταντζογλείου δεν μπορούν από μόνοι τους, χωρίς πολιτική παρέμβαση, να προχωρήσουν το θέμα), ενώ υπάρχουν επαφές και με τις Σέρρες και τη Λάρισα για να παίξει εκεί ο ΠΑΟΚ την επόμενη τριετία ως βασική έδρα (όχι μόνο για την Ευρώπη).

 

 

Τέλος, το σενάριο του ΟΑΚΑ επίσης παίζει πολύ έντονα, ως βασική έδρα τού Δικέφαλου για την επόμενη τριετία. Να φύγει από τη Θεσσαλονίκη για τρία χρόνια η ομάδα, για να προπονείται και να παίζει στην Αθήνα!

 

Από τον σύλλογο αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία κίνηση από την πλευρά τής κυβέρνησης τόσο για το Καυταντζόγλειο όσο και για το ΟΑΚΑ, αν και διαρρέουν διαφορετικό ρεπορτάζ από του Μαξίμου. Παρόλα αυτά στον Δικέφαλο φαίνονται αποφασισμένοι για όλα και μάλιστα είναι πολύ πιθανό άμεσα να ζητηθεί απευθείας συνάντηση στο Μαξίμου, ώστε να δωθεί οριστική λύση.

 

Πιο σημαντικό από όλα το Προεδρικό Διάταγμα

 

Ένα ακόμα σημαντικό σκέλος, ίσως το σημαντικότερο όλων τώρα, αφορά το Προεδρικό Διάταγμα. Τι συμβαίνει με το Π.Δ. που έχει φτάσει ήδη στο ΣτΕ προς έγκριση; Δεν διευκρινίζεται ποιος θα αναλάβει οικονομικά την υπογειοποίηση του γηπέδου, αν και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας έχει δεσμευτεί να αναλάβει το συγκεκριμένο έξοδο - Μιλάμε για ποσό κάπου γύρω στα 20 εκατ. ευρώ.

 

Τι ζητάει, τώρα, ο Δικέφαλος; Να υπάρξουν έγγραφες δεσμεύσεις από Δήμο και Περιφέρεια για το συγκεκριμένο θέμα - Αν και δεν φαίνεται ότι μπορεί να προκύψει πρόβλημα με αυτή την προοπτική. Αυτό που θα συμβεί, όμως, είναι ίσως μια μικρή καθυστέρηση, προκειμένου να έρθουν συμπληρωματικά στο Π.Δ. οι συγκεκριμένες έγγραφες δεσμεύσεις και να προλάβουν καταστάσεις από την ομάδα...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βασικός στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα, για αυτό έφυγε από Θεσσαλονίκη - Ο νέος… Κωνσταντίνου για ΠΑΟ"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags