Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - ΠΑΟΚ: "Ένα παιχνίδι με ΠΑΟΚ - Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός - Μία τρύπα στο νερό ο Αλαφούζος"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-18 14:32:00

Κούγιας: "Ήθελα ενα παιχνίδι με ΠΑΟΚ - Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός - Μία τρύπα στο νερό ο Αλαφούζος"

του Γιώργου Κτενά
Κούγιας: "Ήθελα ενα παιχνίδι με ΠΑΟΚ - Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός - Μία τρύπα στο νερό ο Αλαφούζος"

Οι απαντήσεις Μαρτίνς, τα ερωτηματικά για Γιαννίκη και τα παικτάκια! Ο Αλέξης Κούγιας μιλάει στο Sportdog.gr για τη "μάχη" της ΑΕΛ με τους Θεσσαλονικείς στο Κύπελλο, για το φετινό πρωτάθλημα και τις ομάδες των τεσσάρων "μεγάλων" και ασκεί σκληρή κριτική στον Παναθηναϊκό!
 

Αλέξης Κούγιας - ΠΑΟΚ: Τις πρώτες δηλώσεις για την κλήρωση Κυπέλλου τής ΑΕΛ με τον Δικέφαλο έκανε μέσω τού sportdog ο Α. Κούγιας, ενώ αναφέρθηκε και ευρύτερα στους μεγάλους τού ελληνικού πρωταθλήματος και πώς τους βλέπει φέτος.

 

"Να προχωρήσουμε πολύ στο Κύπελλο - Ένα ματς με τον ΠΑΟΚ - Απίθανο γκολ ο Λάζαρος"

 

"Παίζουμε με μια από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με πολύ μεγάλη παράδοση στο Κύπελλο, όμως να μην ξεχνάει κανείς την βαρύτητα της φανέλα που έχει η ΑΕΛ. Αλλά και το γεγονός ότι έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα και πάντα απέναντι στον ΠΑΟΚ έχουμε εξαιρετικές εμφανίσεις και όταν χάνουμε, χάνουμε δύσκολα. Πάντως και φέτος η φιλοδοξία μας εκτός από την πρώτη θέση και στους δύο ομίλους, που οδηγεί απευθείας στη Σούπερ Λιγκ1, είναι να προχωρήσουμε πολύ και στο Κύπελλο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο γνωστός ποινικολόγος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν θα ήταν καλύτερα να έπαιζαν νοκ άουτ αγώνα με τον ΠΑΟΚ ή με ρεβάνς, όπως συμβαίνει κιόλας:

 

"Θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχαμε ένα ματς στην έδρα μας εναντίον του ΠΑΟΚ, όμως ας μην ξεχνάτε πώς χάσαμε στον ημιτελικό του 2019 από την ΑΕΚ, όταν κερδίσαμε στη Λάρισα αλλά χάσαμε στο 97΄ την πρόκριση με το απίθανο γκολ από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο".

 

"Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός - Καταπληκτικός στον τελικό ο ΠΑΟΚ - Δεν έχει να αποδείξει τίποτα ο Μαρτίνς"

 

Πώς βλέπετε τον φετινό ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ;

 

"Μαζί με τον Ολυμπιακό είναι τα δύο φαβορί, είναι ήδη Κυπελλούχος με εξαιρετικές εμφανίσεις και ειδικά στον τελικό ήταν καταπληκτικός. Είναι ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, με πολύ καλό προπονητή, αλλά και εμείς είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι, με καλύτερους και πιο ποιοτικούς παίκτες σε σχέση με πέρσι".

 

Δύο λόγια για τον Ολυμπιακό;

 

"Πρώτο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, δεύτερο ο ΠΑΟΚ και τρίτο η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Αν και δεν κάνει καλές εμφανίσεις φέτος, έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Και ο προπονητής του, δεν έχει να αποδείξει τίποτα".

 

 

"Ερωτηματικό ο Γιαννίκης - Τραυματισμοί στην ΑΕΚ - Μια τρύπα στο νερό ο Αλαφούζος"

 

Πώς βλέπετε τη φετινή ΑΕΚ;

 

"Είναι ερωτηματικό γιατί έχει προπονητή που είναι ερωτηματικό, έχει ποδοσφαιριστές που είναι επίσης ερωτηματικό (πλην του Τσούμπερ που έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία), οι περισσότεροι εμφανίζουν συχνούς τραυματισμούς και εκείνο που πραγματικά αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό είναι η ανυπαρξία αμυντικής και μεσοαμυντικής λειτουργίας. Δεν έχει τους κατάλληλους παίκτες".

 

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Παναθηναϊκό;

 

Παναθηναϊκός νομίζω ότι παρά τα χρήματα που δαπάνησε ο Αλαφούζος και είναι αρκετά πλέον, δεν ξέρει μπάλα. Κι αυτό αποδεικνύεται από τις μεταγραφικές του κινήσεις: Δεν μπορείς να δίνεις 500άρικα σε τελειωμένους και τους ταλαντούχους Έλληνες να θέλεις να του κρατήσεις με 100-150 χιλιάρικα. Αν χάσει και τον Χατζηγιοβάνη θα έχει κάνει μια τρύπα στο νερό".

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατεβαίνει... φουριόζος στην Αθήνα ο Σαββίδης - Απαίτηση ΠΑΟΚ για γήπεδο - "Ψάχνει" 20 εκατομμύρια!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags