Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει οριστικά ο ΠΑΟΚ - Δεν φεύγει ο Σαββίδης - Έτοιμη η Νέα Τούμπα το..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-18 20:55:00

"Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει οριστικά ο ΠΑΟΚ - Δεν φεύγει ο Σαββίδης - Έτοιμη η Νέα Τούμπα το..."

του Γιώργου Κτενά
"Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει οριστικά ο ΠΑΟΚ - Δεν φεύγει ο Σαββίδης - Έτοιμη η Νέα Τούμπα το..."

"Χάσιμο χρόνου η Αθήνα, αυτοί οι δύο βάζουν 20 εκατομμύρια ευρώ"! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την έδρα του Δικεφάλου τα επόμενα χρόνια, τα... εμπόδια για το νέο γήπεδο και το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.

ΠΑΟΚ: Όλες τις εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο του Δικεφαλου αλλά και τη μετακόμιση που θα κάνει η ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση της Νέας Τούμπας, σχολίασε μέσω του sportdog ο Γιώργος Μπούζος.

Ο διευθυντής τού Metropolis 95,5 αναφέρθηκε στο άδειασμα που έχει κάνει η ΠΑΕ στον Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και στα σενάρια σπέκουλας προς τον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα.

"Θα παίξει στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ - Χάσιμο χρόνου η Αθήνα -  Άδειασαν Αυγενάκη"

"Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Καυτατζόγλειο και δεν δίνω την παραμικρή πιθανότητα για να πάει στη Λάρισα, στις Σέρρες ή στο ΟΑΚΑ. Κανένας δεν θα μπορούσε να υποχρεώσει τον κόσμο τής ομάδας σε τόσα έξοδα, χάσιμο χρόνου, θυσίες, για να την βλέπει στην Αθήνα ή τη Λάρισα", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θα παίξει στο Καυτατζόγλειο, δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο. Όλη αυτή η ιστορία είναι κομμάτι μιας κόντρας που υπάρχει και η οποία θα καταλήξει, τελικά, στη λύση να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και το Καυτανζόγλειο για το διάστημα που θα μετακομίσει από την Τούμπα".

Το θέμα, πάντως, δεν μπορεί να λυθεί από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου και είναι δεδομένο ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική απόφαση.

"Ο ΠΑΟΚ έχει αδειάσει τον Αυγενάκη, δεν υπάρχει ο Αυγενάκης και αυτό το Μαξίμου το έχει αποδεχτεί. Με αποτέλεσμα οι συνομιλίες να γίνονται πια ανάμεσα στην ΠΑΕ και το Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι πώς μπορεί να αισθάνεται ο Αυγενάκης μετά από όλα αυτά".

"Δέσμευση ότι θα πληρώσουν - Μπαίνει το 2026 - Σπέκουλα για τον Σαββίδη"

Για το θέμα με το πάγωμα του Προεδρικού Διατάγματος αλλά και το ζήτημα της υπογειοποίησης, τι περισσότερο μπορούμε να πούμε;

"Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει καθυστέρηση, αλλά κανείς δεν ξέρει πόση. Θα πρέπει να συνεδριάσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, άρα προκύπτει μια γραφειοκρατική συνθήκη για να προχωρήσει το θέμα. Θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα αυτή η διαδικασία. Υπάρχει δέσμευση από τον Ζέρβα και τον Τζιτζικώστα ότι θα πληρώσουν τα έργα για την υπογειοποίηση και τα έργα που θα γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Αυτή η προφορική δέσμευση θα μπει μέσα στο Προεδρικό Διάταγμα. Αλλά αυτό έπρεπε να είχε γίνει από καιρό".

Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα για το νέο γήπεδο, αν όλα πάνε σωστά στη συνέχεια;

"Ο στόχος είναι το 2026 να παίζει στο δικό του γήπεδο και δεν πιστεύω ότι θα έχει κάποιες αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα, συνολικά, αυτή η καθυστέρηση. Με αφορμή την ανακοίνωση για το πάγωμα του Προεδρικού Διατάγματος πάντως, υπήρχαν σενάρια σπέκουλας ότι κάνει πίσω ο Σαββίδης κ.λπ. Η παρουσία τού Σαββίδη όμως είναι το μοναδικό εχέγγυο ότι θα συνεχίσουν όλα κανονικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Ήθελα ενα παιχνίδι με ΠΑΟΚ - Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός - Μία τρύπα στο νερό ο Αλαφούζος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags