Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η θέση του Ζαμπά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-20 10:00:00

Ο επόμενος που "τελειώνει" μετά τον Καγκάβα - "Έχασε" 20 εκατ. ο Σαββίδης, αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο επόμενος που "τελειώνει" μετά τον Καγκάβα - "Έχασε" 20 εκατ. ο Σαββίδης, αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου

Χαλάει τα σχέδια της διοίκησης, τον βάζει ξανά στο αεροπλάνο. Αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τον Γενάρη, καθώς ο Ρουμάνος προπονητής ξεκαθάρισε ποια μεταγραφή θέλει και ποιον παίκτη... δεν θέλει. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι θα του δώσει μία τελευταία ευκαιρία, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι δεδομένο πως πρόκειται να κάνει κινήσεις την χειμερινή περίοδο με δεδομένη πια να θεωρείται και η επιστροφή του Λέο Ζαμπά από την Βάσκο. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται στην πατρίδα του από την 1η Απριλίου της περσινής σεζόν, σαν δανεικός και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλή χρονιά, μιας και έχει βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο 33 φορές έχοντας μάλιστα και 3 γκολ και δύο ασίστ στην δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Όλα αυτά φυσικά έρχονται σε αντίθεση με όσα βίωσε στην Θεσσαλονίκη από την στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχώρησε από τους Ασπρόμαυρους, το 2019, με τον νεαρό από εκείνο το σημείο και μετά να είναι σε πλήρη… απραξία έχοντας μόλις 11 ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Αντίθετα όταν ο Ρουμάνος ήταν στην Τούμπα, ο Ζαμπά ήταν καταλυτικός μιας και την χρονιά που ο ΠΑΟΚ έφτασε στο αήττητο νταμπλ ο Βραζιλιάνος είχε μετρήσει 39 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις, με 7 τέρματα και 11 ασίστ. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός πως είχε έρθει στην  Θεσσαλονίκη από την Αχμάτ Γκρόζνι έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ με την χρηματιστηριακή του αξία να ακουμπάει τότε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα project του Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας με τον ίδιο να προσφέρει στον νεαρό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ παράλληλα υπάρχει ρήτρα 20 εκατομμυρίων για τους συλλόγους που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν. Έτσι μετά την είδηση πως ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στον Δικέφαλο του Βορρά τον Γενάρη, σε συνδυασμό με την παρουσία του Λουτσέσκου στον πάγκο, πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως πλέον ο ΠΑΟΚ θα βρει στο πρόσωπό του μια πολύ σημαντική λύση στα άκρα της επίθεσης, Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από τους Ασπρόμαυρους η θέση του Ζαμπά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού στο μυαλό των ανθρώπων της ΠΑΕ έχουν πάντα την απόκτηση εξτρέμ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου τεχνικού ξανά από την αρχή και μέσα από τις προπονήσεις θα αξιολογηθεί σε τι κατάσταση είναι και κατά πόσο θα μπορεί να δώσει τις απαιτούμενες βοήθειες σε μια χρονιά που θα είναι σίγουρα πολύ απαιτητική.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το κλίμα αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ του Βραζιλιάνου, αφού ο Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση πως ψάχνει κάτι καλύτερο. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται στο τέλος ο Ζαμπά να δοθεί δανεικός και πάλι, με αυτό το ενδεχόμενο να έχει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει οριστικά ο ΠΑΟΚ - Δεν φεύγει ο Σαββίδης - Έτοιμη η Νέα Τούμπα το..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags