Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή στο Λιμάνι - Αυτή η μεταγραφή "κόπηκε" για Γενάρη - Ευκαιρία Μαρτίνς στον... ξεχασμένο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-20 12:00:00

Ανατροπή στο Λιμάνι - Αυτή η μεταγραφή "κόπηκε" για Γενάρη - Ευκαιρία Μαρτίνς στον... ξεχασμένο!

BoxtoBox
Ανατροπή στο Λιμάνι - Αυτή η μεταγραφή "κόπηκε" για Γενάρη - Ευκαιρία Μαρτίνς στον... ξεχασμένο!

Έκπληξη με δύο παίκτες που παίζουν ελάχιστα στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής. Ποιους θα φέρουν οι Πειραιώτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τι θα γίνει με το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει πάρει τις αποφάσεις του, μαζί με τη διοίκηση.

Ολυμπιακός: Πόσους στόπερ ψάχνει τον Ιανουάριο; Ώπα, μήπως μόλις έκανα τη λάθος ερώτηση; Νομίζω η σωστή είναι: ψάχνει στόπερ ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο; Άλλος γράφει έναν. Κάπου εσχατώς πήρε το μάτι μου ότι ψάχνει δύο. Εγώ ξέρω ότι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ψάχνει στόπερ.

Μα είναι πολύ πιθανό να φύγει ο Σεμέδο. Μα θα φύγει για το Κόπα Άφρικα ο Σισέ. Ναι, ισχύουν αυτά. Όμως ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει για στόπερ. Όχι με... μανία για να είμαι πιο σωστός. Ένα 8άρι και ένα αριστερό μπακ αναζητούν αυτή τη στιγμή οι ερυθρόλευκοι.

Ακόμα λοιπόν μετά τον Σισέ που θα πάει στο Κόπα Άφρικα φύγει και ο Σεμέδο για την Πορτογαλία οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να τη... βγάλουν με Σωκράτη, Μπα, Αβραάμ και Μάρκοβιτς.

Εξάλλου ο Σισέ, εξαρτάται και από την πορεία της Σενεγάλης στη διοργάνωση. Στις 10/1/2022 παίζει με τη Ζιμπάμπουε, στις 14/1 με τη Γουϊνέα και στις 18/1 με το Μαλάουι για τη φάση των ομίλων. Αν αποκλειστεί θα γυρίσει άμεσα ο Παπέ που θα φύγει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα για να ενσωματωθεί στην εθνική του για μίνι προετοιμασία.

Στόπερ λοιπόν δεν υπάρχει στο... πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό. Αν αποκτηθεί ένας στόπερ θα πρόκειται για κάποια ευκαιρία. Για μια κατάσταση που προέκυψε ξαφνικά και δεν πρέπει να χαθεί. Ψάξιμο σε στόπερ αυτή τη στιγμή ωστόσο δεν υπάρχει και νομίζω δεν κάνω καθόλου λάθος σ' αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο ξένος προπονητής που έχει... κερδίσει τον Μαρινάκη - Θα είναι ο διάδοχος του Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags