Ολυμπιακός: Σημαντική ανάλυση από τον Γιάννη Τσιακίρη στο sportdog για τη Φενέρ και τις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτό το διάστημα, καθώς είναι πολύ πιθανό να διώξουν τον Βίτορ Περέιρα πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι.

Ακόμα, ο καλός δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους οι Ερυθρόλευκοι. Ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η άποψή του για τον Ονιεκούρου, καθώς τον γνωρίζει από την θητεία του στο τουρκικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Φενέρ.  

"Κατραπακιές στη Φενέρ - Έχει καλό μάνατζερ ο Περέιρα - Μαλωμένος με τον Οζίλ"

"Όλοι οι τουρκικοί σύλλογοι έχουν ρίξει το μπάτζετ τα τελευταία χρόνια και πηγαίνουν με πιο χαμηλά ποσά. Τα τελευταία τρία χρόνια η Φενέρ προσπαθεί να κάνει καλές μεταγραφές και αρχίζει τη σεζόν με τον τίτλο τού φαβορί για το πρωτάθλημα. Και τις τρεις χρονιές, όμως, δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Έτσι είναι και φέτος: Άρχισε καλά, ο Περέιρα γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά έχουν έρθει πολλές κατραπακιές: Αγωνιστικές, τραυματισμών, ενώ έχει μαλώσει και με τον Οζίλ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Τον Περέιρα τον γνώριζαν, και στην Ελλάδα τον γνωρίζουμε -  Γιατί τον ξαναπήραν;

"Προφανώς ήθελαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα. Αν και στην πρώτη του θητεία τον είχαν διώξει. Τι να πω, μπορεί να έχει καλό μάνατζερ".

"Ιδανική συγκυρία - Δεν μου άρεσε ο Ολυμπιακός - Ξένο σώμα ο Ονιεκούρου"

Πόσο επηρεάζει τον Ολυμπιακό αυτή η εξέλιξη;

"Είναι ιδανική συγκυρία για τον Ολυμπιακό. Αν γίνει αλλαγή προπονητή θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη Φενέρ μεν, αλλά επειδή δίνουν βαρύτητα στο πρωτάθλημα, το μεταξύ τους ματς είναι στο Καραϊσκάκη, δημιουργείται μια καλή συνθήκη για τον Ολυμπιακό. Επίσης, όσο παραμένει ο Περέιρα και διαιωνίζεται αυτή η αβεβαιότητα, επίσης είναι καλό για τον Ολυμπιακό".

Πώς θεωρείς ότι θα πρέπει να την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός;

"Με την Άιντραχτ, εντός και εκτός, δεν μου άρεσε ο Ολυμπιακός. Ενώ στο πρώτο ματς με τη Φενέρ πήγε πολύ καλά, το καλύτερο από τα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του. Έχει ευάλωτη άμυνα η Φενέρ, απουσίες, προβλήματα, κακή ψυχολογία. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Ολυμπιακός, να παίξει επιθετικά".

Tέλος, Γιάννη, πες μου πώς βλέπεις τον Ονιεκούρου, που τον γνωρίζεις καλά από τη θητεία του στη Γαλατά;

"Τον Ονιεκούρου τον βλέπω ως ξένο σώμα, πολύ στο περιθώριο τέλος πάντων, δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής αυτά που έδειξε στη Γαλατά. Ο Ονιεκούρου θέλει χώρο και όχι κλειστές άμυνες, να βρίσκει χώρο για να τρέξει. Ο Ονιεκούρου θέλει αντεπιθέσεις, όταν παίζεις απέναντι σε κλειστές άμυνες πώς να τον δεις;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέος... Αγκιμπού για Μαρτίνς - Πιο φαντεζί και με ντρίμπλα - Έρχεται στον Ολυμπιακό με 1.5 εκατ."