Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Έτσι "χτύπησε" την ΑΕΚ ο Μαρτίνς - "Φωνάζει" για μεταγραφή - Στη... σέντρα τον Γκαρσία ο Γιαννίκης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 21:58:00

Έτσι "χτύπησε" την ΑΕΚ ο Μαρτίνς - "Φωνάζει" για μεταγραφή - Στη... σέντρα τον Γκαρσία ο Γιαννίκης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι "χτύπησε" την ΑΕΚ ο Μαρτίνς - "Φωνάζει" για μεταγραφή - Στη... σέντρα τον Γκαρσία ο Γιαννίκης!

Ποιος... έκαψε την Ένωση και οι Αραούχο-Στάνκοβιτς που έμειναν όρθιοι. Η ήττα από τον Ολυμπιακό "πλήγωσε" τους Κιτρινόμαυρους, ενώ υπάρχει απογοήτευση και για κορυφαία ονόματα που... χάθηκαν. Τι πήγε στραβά και ποιος "χαντάκωσε" την ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής.

Η ΑΕΚ "ξενέρωσε" τους χιλιάδες οπαδούς της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι που η Ένωση θα μπορούσε να έχει πάρει την ισοπαλία όμως πλήρωσε τα λάθη της.

Αραούχο και Στάνκοβιτς ήταν οι κορυφαίο του Δικεφάλου, με τον πρώτο συνεχίζει την εξαιρετική του παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ ο δεύτερος κράτησε όρθια την Ένωση με ορισμένες πολύ σπουδαίες επεμβάσεις.

Ακόμα και με τον Αυστριακό γκολκίπερ σε τέτοια βραδιά, η ΑΕΚ δεν γλίτωσε τα τρία γκολ εξαιτίας της ασταθούς άμυνάς της και μιας απίστευτης γκάφας από τον Μιλάντ Μοχαμαντί. Ο Ιρανός αριστερός μπακ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο και δεν είναι τυχαίο που ο Ολυμπιακός χτυπούσε σε ολόκληρο το ματς από την πλευρά του. Ως... κερασάκι στην τούρτα ήρθε το παιδικό λάθος του με "ασίστ" στον Ελ Αραμπί για το 3-1 του Ολυμπιακού.

Ο έτερος πλάγιος μπακ, Κλεμάν Μισελέν, τα πήγε καλύτερα όμως σε γενικές γραμμές κινήθηκε επίσης σε ρηχά νερά. Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι ήταν σχεδόν ακίνδυνος και με μέτριες τελικές επιλογές, που δεν βοήθησαν την ομάδα του. Η απόφαση του Γιαννίκη να τον ρίξει στην ενδεκάδα αντί του Ρότα συζητήθηκε, με τον Γάλλο να μην δικαιώνει τον προπονητή του. Ίσως αξίζει μια ευκαιρία στον Μιχάλη Μπακάκη, αφού οι ανταγωνιστές του σίγουρα δεν... βγάζουν μάτια τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αιτία προβληματισμού για τους Κιτρινόμαυρους ήταν και η αναιμική εμφάνιση του Λιβάι Γκαρσία, δίνοντας τροφή σε όσους του καταλογίζουν ότι δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια. Ο Γιαννίκης τον έβγαλε στο ημίχρονο και ο αντικαταστάτης του, Νορντίν Άμραμπατ, ήταν ο πιο δραστήριος και απειλητικός παίκτης της ομάδας του.

Ο Στίβεν Τσούμπερ δεν μπόρεσε να φανεί στο σημερινό παιχνίδι, γεγονός που περιόρισε αισθητά τη δημιουργία της ΑEΚ, ενώ ο Μάνταλος το πάλεψε αλλά δεν κατόρθωσε να κάνει τη διαφορά. Ο Σιμάνσκι δεν κατάφερε ούτε να απειλήσει αλλά ούτε και να μοιράσει αποτελεσματικά την μπάλα, με την ανάγκη για μεταγραφή ενός οκταριού από το "πάνω ράφι" να γίνεται ιδιαιτέρως αισθητή για την Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι ΑΕΚτζήδες: "Πάγκο Γκαρσία, Τσούμπερ, Βράνιες! Θέλουμε... Καμαράδες - Πάρτε Μπακασέτα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags