Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος της ΑΕΚ - Έριξε χρήμα ο Μελισσανίδης - Έτσι παίρνει τίτλους ο Μαρινάκης"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-22 16:00:00

"Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος της ΑΕΚ - Έριξε χρήμα ο Μελισσανίδης - Έτσι παίρνει τίτλους ο Μαρινάκης"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος της ΑΕΚ - Έριξε χρήμα ο Μελισσανίδης - Έτσι παίρνει τίτλους ο Μαρινάκης"

Ο άπειρος Γιαννίκης, ο... σπάνιος Αραούχο και η μεγάλη έκπληξη ΠΑΟΚ. Ο Χρήστος Αρδίζογλου σχολιάζει στο Sportdog.gr το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, τους λόγους που έχασε η Ένωση και πώς είδε τους Πειραιώτες. Τι περιμένει από εδώ και πέρα και γιατί όλα είναι θέμα... επενδύσεων.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το ντέρμπι της αγωνιστικής σχολίασε μέσω του sportdog ο Χρήστος Αρδίζογλου, που έχει φάει με το κουτάλι τέτοια παιχνίδια, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες πήραν τον αγώνα επειδή ήταν πιο τυχεροί.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον άπειρο Γιαννίκη, στην κλάση του Σέρχιο Αραούχο, αλλά και στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι ρίχνουν χρήματα στην ομάδα και παίρνουν δίκαια τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια.

"Κοιμόμασταν στο γήπεδο - Για αυτό πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός - Γιατί γυρίζει η μπάλα πίσω;"

"Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι, με δύο ομάδες από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Μετά από χρόνια με τράβηξε το γεγονός ότι πήγα στο γήπεδο και είδα φάσεις, είχα χρόνια να δω ποδόσφαιρο - Σχεδόν πηγαίναμε και κοιμόμασταν στο γήπεδο. Χθες χάρηκα που είδα αυτές τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο τυχερός και πήρε δίκαια το παιχνίδι", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Χ. Αρδίζογλου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν η άμυνα, όπως το εντοπίζουν όλοι;

"Στο θέμα τής άμυνας ευθύνονται όλοι όταν τρώει μια ομάδα γκολ: Και οι κυνηγοί και το κέντρο και η άμυνα. Σε μια καλή ομάδα πρέπει όλοι να μαρκάρουν, δεν είναι ότι η άμυνα είναι κακή. Κακή είναι όλη η ομάδα όταν τρώει γκολ. Αυτά είναι λάθη των προπονητών για εμένα, κι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο και δεν θυμάμαι ποτέ να γύριζα την μπάλα στον τερματοφύλακα. Τι δουλειά έχει να γυρίζει η μπάλα πίσω, στο γήπεδο πηγαίνουμε για να βλέπουμε μπάλα, θέαμα".

"Άπειρο παιδί ο Γιαννίκης - Σπάνια αυτά που έκανε ο Αραούχο - Ξέρει τη θέση"

Πώς είδατε τον Γιαννίκη στο χθεσινό ντέρμπι;

"Ο προπονητής ξέρει, οι ευθύνες είναι δικές του είτε στα θετικά είτε στα αρνητικά. Είναι άπειρο παιδί, μπορεί η περσινή χρονιά του να ήταν φανταστική στα Γιάννενα, αλλά είναι παιδί άπειρο. Ο κόσμος της ΑΕΚ στηρίχτηκε στα προσόντα του, να τον αφήσουν να δουλέψει λοιπόν".

Αραούχο;

"Εντάξει, αυτά που έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν σπάνια, θυμίζουν άνθρωπο που ξέρει τη θέση και τη δουλειά του. Το γήπεδο είναι μεγάλο και ο καθένας να έχει τον ρόλο του. Ο ρόλος του Αραούχο είναι βάζει γκολ και σε αυτό είναι πολύ καλός".

"Ο Μαρινάκης βάζει χρήματα και παίρνει πρωταθλήματα - Ποιος περίμενε τον ΠΑΟΚ - Έβαλε χρήματα ο Μελισσανίδης φέτος"

Πώς είδες τον Ολυμπιακό;

"Τον Ολυμπιακό τον ξέρουμε χρόνια, ο Μαρινάκης βάζει χρήματα και τα τελευταία χρόνια παίρνει τα πρωταθλήματα με την αξία του. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν 3,5 - 4 ομάδες, από εκεί και πέρα τίποτα άλλο αξιόλογο".

Θεωρείς ότι με το +6 από την ΑΕΚ και το +7 από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έχει την τεχνογνωσία για να κρατήσει αυτή τη διαφορά στο πρωτάθλημα;

"Είναι αρχή ακόμα, ποιος περίμενε για παράδειγμα να χάσει ο ΠΑΟΚ από την τελευταία ομάδα; Το ποδόσφαιρο είναι παράξενο, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ο Ολυμπιακός έχει δυνατότητα, μπάτζετ καλό, και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Ο Ολυμπιακός έχει χρήματα και καλή ομάδα, όπως το βλέπουμε να συμβαίνει στην Αγγλία, στη Γαλλία κ.α. Σπρώχνουν λεφτά και φτιάχνουν ομάδες. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, ας κοιτάξουν να βάλουν χρήματα για να βλέπει ο κόσμος ωραίο ποδόσφαιρο. Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται μεγάλους παίκτες. Κάποτε ο Μπάρλος έδωσε τη μισή ΑΕΚ για να πάρει τον Αρδίζογλου, αλλά έμεινα για 11 χρόνια, έπαιξα Εθνική κ.λπ.  Φέτος η ομάδα είναι καλύτερη από τις άλλες χρονιες. Γιατί είναι; Γιατί έβαλε το χέρι στην τσέπη ο Μελισσανίδης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η "σπέκουλα" Μαρτινς δικαιώθηκε, "άγουρος" ο Γιαννίκης - Δύο μεταγραφές η ΑΕΚ - Σεμέδο... επειγόντως
 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags