Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ - Ατάκες φωτιά για όσα είπε ο Βαρέλα
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-22 20:49:00

Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ - Ατάκες φωτιά για όσα είπε ο Βαρέλα

Sportdog Team
Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ - Ατάκες φωτιά για όσα είπε ο Βαρέλα

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην παίκτης του δικεφάλου του Βορρά χαρακτηρίζοντας "ανόητα" τα όσα δήλωσε ο αμυντικός της ομάδας μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, ενώ τόνισε και το λάθος που υπάρχει στον σύλλογο.

Απόστολος Τσουρέλας: Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, όπου αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας την φετινή χρονιά, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε "ανόητη" την δήλωση του Φερνάντο Βαρέλα μετά την ήττα στο Περίστερί.

«Σίγουρα 100% υπάρχουν κάποια προβλήματα και εγώ βλέπω ότι είναι δύσκολο να λυθούν. Δεν υπάρχει σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε με στόχο κάποιους παίκτες που δεν ήρθαν, ήρθαν άλλοι. Ήθελα έναν τεχνικό διευθυντή για να εισηγηθεί ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Είναι λάθος που δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής. Ο προπονητής δεν μπορούσε να γνωρίζει τι έκαναν πέρσι κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ για να είναι πραγματικά ανταγωνιστικός πρέπει να υπάρχει και να λειτουργεί ο θεσμός του τεχνικού διευθυντή. Δεν πρέπει να γίνει κριτική στον Λουτσέσκου; Τι είναι αυτό που κάνει που καλύπτει τους παίκτες; Γιατί όταν γυρίζουν από την εθνική ομάδα παρουσιάζεται έτσι η ομάδα;

Δεν είναι απαραίτητο ο τεχνικός διευθυντής να είναι μόνο ένας άνθρωπος που θα επιλέγει τους ποδοσφαιριστές, αλλά να είναι και της εμπιστοσύνης του προέδρου, κάποιος που θα είναι κοντά στην ομάδα. Η δεξαμενή του ΠΑΟΚ έχει τέτοιους ανθρώπους. Μπορεί να είναι κοντά στην ομάδα και να είναι τα μάτια και τα αυτιά του προέδρου. Και παράλληλα να είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου.

Υπάρχουν και τραυματίες και προβλήματα. Το ένα κακό φέρνει το άλλο. Δείτε τις περιπτώσεις του Σφιντέρσκι και του Άκπομ. Δεν είναι πολυτέλεια να έχουμε τον Σφιντέρσκι στον πάγκο και να ξεκινάει ο Άκπομ; Όχι ότι είναι κακός ο Άκπομ, αλλά ρωτάω μήπως ήταν καλύτερα να παίξουν και οι δύο; Μήπως είναι μονότονη η τακτική μας; Την βλέπει, για παράδειγμα, ο Βόλος και χτυπάει εκεί. Την ξέρουν πλέον.  

Τον Βαρέλα τον εκτιμώ. Πρόσφερε πολλά, αλλά αυτή η δήλωση ήταν ανόητη. Και να συμβαίνει αυτό που είπε μένει στα αποδυτήρια. Θέλεις να ρίξεις τις ευθύνες αλλού; Όλοι θέλουν να πάνε καλά στο πρωτάθλημα. Με τον Άρη είναι ένα ντέρμπι και είναι θέμα ημέρας. Εκείνος που το θέλει πιο πολύ θα το πάρει. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και μπορούμε να το κερδίσουμε. Είναι σχεδιασμένες οι ομάδες για να παίζουν τρία ματς την εβδομάδα. Αν δεν είναι, είναι μεγάλο λάθος. Ο Σβαμπ σε κάθε ματς γίνεται αλλαγή στο 70'. Κουράζεται στο 70';», είπε ο Απόστολος Τσουρέλας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags