Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πρωτάθλημα τέλος για ΠΑΟΚ - Αστεία Λουτσέσκου, δεν τον υποστήριξε ο Σαββίδης - Άλλο ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-23 17:50:00

"Πρωτάθλημα τέλος για ΠΑΟΚ - Αστεία Λουτσέσκου, δεν τον υποστήριξε ο Σαββίδης - Άλλο ο Ολυμπιακός"

του Γιώργου Κτενά
"Πρωτάθλημα τέλος για ΠΑΟΚ - Αστεία Λουτσέσκου, δεν τον υποστήριξε ο Σαββίδης - Άλλο ο Ολυμπιακός"

Η άθλια εικόνα, το πρόβλημα στα αποδυτήρια και οι μεταγραφές Γενάρη. Τι συμβαίνει στον Δικέφαλο και γιατί παρότι η διαφορά από την κορυφή δεν είναι μεγάλη, δεν... πείθει ότι μπορεί να κυνηγήσει τον φετινό τίτλο. Η σύγκριση με τους Πειραιώτες, το λάθος του καλοκαιριού και οι ατάκες του Ρουμάνου προπονητή.

ΠΑΟΚ: Την απρόσμενη ήττα τού Δικέφαλου από τον Ατρόμητο σχολίασε ο Στέλιος Γρηγοριάδης στο sportdog.gr, καθώς ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος έχει μεγάλη θητεία στο ρεπορτάζ των ομάδων της συμπρωτεύουσας.

Αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν το σύνολο του Λουτσέσκου αλλά και το -7 από τον Ολυμπιακό που δείχνει ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει.

"Δεν υποστήριξε τον Λουτσέσκου ο Σαββίδης - Έτσι θα ξεπεράσει τις αδυναμίες - Δεν έχει στόφα για πρωτάθλημα"

"Για τον ΠΑΟΚ λέω ο,τι βλέπω από την αρχή της σεζόν: Για να βάψεις αβγά μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Ο Σαββίδης έφερε τον Λουτσέσκου αλλά στις μεταγραφές δεν τον υποστήριξε. Είτε μόνο με δική του ευθύνη, γιατί δεν ήθελε να ξοδέψει, είτε επειδή ο Λουτσέσκου υπερεκτίμησε τις δικές του δυνατότητες αλλά και την ποιότητα του ρόστερ. Αυτό είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ανεξάρτητα από αποτελέσματα, γιατί ακόμα και σε νίκες, σε αγώνες που κέρδισε δηλαδή, είχε κακή απόδοση και έδειχνε ότι δεν έχει σταθερότητα, δεν έχει τη στόφα τής ομάδας για να πάρει πρωτάθλημα", σχολίασε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Σ. Γρηγοριάδης και στη συνέχεια σχολίασε:

"Άλλοτε έφταιγαν τα ταξίδια, η κούραση, οι τραυματισμοί, τα προσωπικά λάθη που δεν τελειώνουν ποτέ ακριβώς επειδή δεν υπάρχει ποιότητα και φαίνεται ότι κανείς εντός ΠΑΟΚ δεν κατάλαβε ότι τα όποια καλά αποτελέσματα δεν σκεπάζουν αυτές τις αδυναμίες. Και μπορούν να ξεπεραστούν μόνο με καλές μεταγραφές αν είναι δυνατόν να γίνουν τον Γενάρη".

"Άθλιος ΠΑΟΚ στο Περιστέρι - Αστείο από Λουτσέσκου - Αυτό είναι το βασικό του λάθος"

Υπάρχει σήμερα, για πρώτη φορά από την επιστροφή του, ανοιχτή κριτική στον Λουτσέσκου.

"Πριν από το ματς ο Λουτσέσκου είπε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ότι η διακοπή ωφέλησε την ομάδα και γέμισε τις μπαταρίες. Βλέποντας τον άθλιο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι μάς είπε ότι είχε πρόβλημα η συνοχή τής ομάδας και ανέκοψε την αυτοπεποίθησή της. Είναι αστείο! Έφυγαν με αυτοπεποίθηση και επέστρεψαν έχοντας ξεχάσει την αυτοπεποίθηση. Κι αυτοί που ήταν εδώ και δεν έφυγαν; Την έχασαν λόγω της διακοπής! Χρειαζόταν τεράστια αυτοπεποίθηση για να κερδίσεις την τελευταία ομάδα του πίνακα".

Ποιο είναι το βασικό λάθος που έχει κάνει στον ΠΑΟΚ;

"Ο Λουτσέσκου έχει κάνει τα λάθη του, αλλά το πιο βασικό είναι ότι νόμιζε πως έχει την ομάδα του 2019. Εμπιστοσύνη σε Βαρέλα, σε Κρέσπο, σε Μπίσεσβαρ (που τον έχει δικαιώσει βέβαια), σε Βιεϊρίνια, σε Πασχαλάκη. Βολεύτηκε με αυτούς δεν ζήτησε αναβάθμιση, ξέχασε ότι πέρασαν δύο χρόνια από το 2019, όταν ήταν ήδη όλοι μεγάλοι, και πόνταρε περισσότερο στον τυχερό του σκούφο και στην γκρι ζακέτα. Αλλά δεν φτάνουν αυτά για το πρωτάθλημα. Στο 80ο λεπτό χάνει με 2-0 και γυρίζει στον πάγκο για να δει πλάι του τον Εσίτι. Ε, τον Εσίτι θα βάλει στον αγώνα. Δεν έχει ποιοτικές επιλογές, αλλά έχει τεράστια ευθύνη γιατί δεν θωράκισε την ομάδα με παίκτες ικανούς για να διεκδικήσει τους στόχους του. Ο Σαββίδης είπε ότι τα θέλει όλα. Πώς θα τα κάνει όλα με αυτό το υλικό όμως; Αποδυναμώθηκε σε σχέση με πέρσι η ομάδα".

"Τελείωσε το πρωτάθλημα - Πρόβλημα στα αποδυτήρια - Πού θα βρουν καλούς παίκτες τον Γενάρη"

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -7 από τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες έχουν δείξει ότι έχουν το know how για να διατηρεί την απόσταση.

"Για εμένα το πρωτάθλημα τελείωσε την Κυριακή ως προς τον τίτλο, όχι γιατί έχουν τρομακτική βαθμολογική διαφορά. Αλλά γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάνει από Βόλους, Ατρόμητους κ.λπ. ενώ ο ΠΑΟΚ το κάνει. Και το κυριότερο είναι ότι με την εικόνα του ο ΠΑΟΚ δεν πείθει κανέναν ότι μπορεί να είναι συνδιεκδικητής του τίτλου".

Στη συνέχεια τι πρέπει να αλλάξει για τον ΠΑΟΚ;

"Κάτι ψέλλισε ο Βαρέλα και ο Κρέσπο ότι λείπει η συνοχή, ο Κρέσπο μάλιστα σχολίασε ότι είναι αν θερμώ και δεν θέλησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Φάνηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στα αποδυτήρια; Στις σχέσεις των παικτών; Στις σχέσεις με τον προπονητή; Είναι και αυτό ένα ζήτημα όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Κρέσπο. Και καλό θα ήταν να μας το εξηγούσαν".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τις μεταγραφές του Γενάρη και πώς πρέπει να κινηθεί η ομάδα.

"Να κάνει 3-4 πολύ ποιοτικές μεταγραφές, αλλά αναρωτιέμαι πού θα βρουν τόσες λύσεις τον Γενάρη, σε ποιον περισσεύει καλός παίκτης για να αλλάξει όλο το σκηνικό στον ΠΑΟΚ. Να πάρει ένα δεξί μπακ, να έχει ένα μπακ-απ του Βιεϊρίνια, να έχει έναν σέντερ μπακ ακόμα, να πάρει ένα δεκάρι που δεν έχει, να έχει εξτρέμ που μετά τον Τζόλη δεν πήρε, να έρθει ένας τερματοφύλακας τουλάχιστον καλύτερος του Ζίβκοβιτς. Μόνο έτσι και αν θα προλάβει, γιατι μέχρι τότε έχουμε αγώνες και μπορεί να χάσει κι άλλους βαθμούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι ο Λουτσέσκου υπόλογος για τις μεταγραφές - "Καμπανάκι" οι δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags