Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Όχι" Λουτσέσκου σε κλαμπ από top πρωταθλήματα πριν την Εθνική - Απόφαση Σαββίδη η χρυσή ρήτρα
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-24 16:32:00

"Όχι" Λουτσέσκου και σε κλαμπ από top πρωταθλήματα πριν την Εθνική - Απόφαση Ιβάν η χρυσή ρήτρα

Οι Μιχείες
"Όχι" Λουτσέσκου και σε κλαμπ από top πρωταθλήματα πριν την Εθνική - Απόφαση Ιβάν η χρυσή ρήτρα

Τα "κλειδιά" του συμβολαίου και το παρασκήνιο ενός μυστικού δείπνου! Τι συνέβη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συμπατριώτες του στη Θεσσαλονίκη, γιατι δεν το... συζητάει να φύγει από τον ΠΑΟΚ και η ρήτρα που είναι μεγαλύτερη από του Τσάβι και πλησιάζει του Ποτσετίνο στην Παρί!

Η φωτογραφία του Ραζβάν Λουτσέσκου, στο εστιατόριο στέκι του στην Θεσσαλονική, από το δείπνο που παρέθεσε στον συνόνοματό του πρόεδρο της ρουμάνικής... ΕΠΟ, του (μόλις 37χρονων) Μπουρλεάνου, σήκωσε πολύ σκόνη και "στοιχειοθέτησε" ρεπορτάζ σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας,με την σχετική αναπαραγωγή σε ελληνικά. Πως δήθεν ο "στρατηγός" δεν περνάει καλά στην Τούμπα και εμμέσως είναι ανοικτός να την... ξανακάνει από τον ΠΑΟΚ!!

Κάτι τέτοιο ασφαλώς δεν ισχύει, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει "πιστός" στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, έχοντας την "φλόγα" να τον επαναφέρει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Η στήλη το γνώριζε πολύ καλά αυτό (όπως και το ρουμανικό ενδιαφέρον που δεν είναι τόσο "φρέσκο" και ενώ ο ίδιος τους το είχε ξεκόψει από την αρχή και την πρώτη βολιδοσκόπηση), το ξεκαθάρισε βέβαια με οργίλο ύφος και στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει Σλόβαν.

"Δεν ξέρω ποιο άρρωστο μυαλό πήρε αυτή την φωτογραφία και δεν έχω να σχολιάσω κάτι! Για να το τελειώσω εδώ το θέμα εγώ, είναι μια συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας που έχει ξαναγίνει, στο ίδιο εστιατόριο, χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Είμαι και θα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ.Και θέλω να είμαι εδώ..." ήταν οι χαράκτηριστικές ατάκες του Λουτσέσκου.

Βέβαια στοχευμένα απέφυγε στην συνέντευξη Τύπου,να πει αν του έγινε όντως πρόταση για να αναλάβει την Εθνική Ρουμανία. Κι αυτό για να μην εκθέσει πρόσωπα/φίλους/καταστάσεις στην πατρίδα του αλλά και στην Ομοσπονδία...

Πόσο μάλλον στο να παραδεχτεί/αποκαλύψει (για τον Ραζβάν θα ήταν αντιδεοντολογικό, αν το έκανε) πως ουσιαστικά δις τους...έριξε χυλόπιτα. Και στην επίσημη βολιδοσκόπηση και στην επίσημη πρόταση που του έγινε και όταν επανήλθαν στην Θεσσαλονίκη, για να ζητήσουν ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ για τον ποιόν συμπατριώτη του θεωρεί καταλληλότερο για εκλέκτορα στην Εθνική Ρουμανίας!! Γιατί έγινε και τέτοια κουβέντα...

Από εκεί και πέρα να θυμίσω/ξεκαθαρίσω κάποιες πολύ σημαντικές και παρασκηνιακές λεπτομέρειες:

1. το συμβόλαιο του κορυφαίου σύγχρονου Ρουμάνου κόουτς με τον "δικέφαλο" είναι για ακόμη 2,5 χρόνια - μέχρι το καλοκαίρι του 2024 - και πως σε αυτό -όπως και σε όλα που υπογράφει ο Ραζβάν - υπάρχουν ξεκάθαρες ρήτρες και... πέναλτι για τις αποζημιώσεις που θα πρέπει να καταβληθούν, αν το "σπάσει"/διακόψει νωρίτερα η μία ή άλλη πλευρά!

2. είναι απαραβατη αρχή για τον Λουτσέσκου να μην εγκαταλείπει/παρατάει ομάδα μεσούσης της σεζόν εκτός κι αν τον... απολύσουν...

3. όπως, επίσης, δεν φεύγει από κλάμπ με το οποίο δένεται με συμβόλαιο, εφόσον δεν καταβληθεί η ρήτρα εξαγοράς του (buyout) που έχει προβλεφθεί και έχουν συμφωνήσει εξ αρχής να μπει σε αυτό!

4. το έκανε και τον Ιούνιο του 2021, όταν πλήρωσε ο ίδιος, σε μετρητά, τα 2.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, για να εξαγοράσει την ελευθερία του! Πριν ακόμη υπογράψει με την Αχ Χιλάλ!!

5. το μπάι άουτ του Ραζβάν, που μπήκε στο... τρίτο συμβολαιό του με τον ΠΑΟΚ, είναι απλησίαστο. Για την ακρίβεια φτάνει στα 7.000.000 ευρώ! Και το ύψος του ήταν επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη!!

6. από μόνο του το παραπάνω λέει πάρα πολλά, όπως φυσικά και το...ποσό. Για να έχετε σύγκριση, ο Λουτσέσκου έχει buyout 7 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ και ο Ποκετίνο 10 στην Παρί (αν φύγει μεσούσης της σεζόν, που πέφτει στα μισά αν το κάνει το καλοκαίρι)!!

7.έτσι κι αλλιώς στον Ραζβάν δεν κάνει κανένα κλίκ να δουλέψει ως Ομοσπονδιακός, ούτε τον...συγκινεί η προοπτική να αναλάβει Εθνική ομάδα ακόμη κι αν μιλάμε για την Ρουμανία! Είναι προπονητής συλλόγου, γουστάρει να δουλεύει καθημερινά, να προπονεί και να διαχιερίζεται..

Πάμε τώρα και στην πολύ δυνατή αποκάλυψη ΜΑΣ,που δείχνει άλλωστε πως σκέφτεται/λειτουργεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οτι δεν βγήκε/δεν διέρρευσε με δική του ευθύνη ούτε η πρόταση της Ρουμανίας, ούτε η συνάντηση με τον Μπουρλεάνου στο γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκη.

Ο "στρατηγός" από το καλοκαίρι που έχει επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, στον οποίο είναι απόλυτα συγκεντρωμένος/αφοσιωμένος, δέχτηκε κι άλλες κρούσεις/προτάσεις (πριν από την Π.Ο. της Ρουμανίας). Και δεν αναφέρομαι μόνο στην Αλ Σαντ, της οποίας ήταν η Νο 1 επιλογή για "αντι Τσάβι". Ούτε για της Αλ Νασρ του Ριάντ που προηγήθηκε!

Ο Λουτσέσκου, παρότι δεν το είπε, δεν το... επικοινώνησε ούτε σαν rumours, ούτε τον ενδιέφερε για να φτιάξει το προφίλ του, δέχτηκε κι αρνήθηκε προτάσεις από δυο κλαμπ που παίζουν σε ανώτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό. Ευρωπαϊκά και προηγμένα!! Αυτά και δεν... περιγράφω άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρωτάθλημα τέλος για ΠΑΟΚ - Αστεία Λουτσέσκου, δεν τον υποστήριξε ο Σαββίδης - Άλλο ο Ολυμπιακός"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags