Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αγκιμπού Καμαρά: "Δεν είναι... απαγορευτικά τα 23 εκατ. - Πλειστηριασμός για Αγκιμπού - Αυτό είναι το σχέδιο του Ολυμπιακού"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-24 18:36:00

"Δεν είναι απαγορευτικά τα 23 εκατ.- Πλειστηριασμός για Αγκιμπού- Αυτό είναι το σχέδιο Ολυμπιακού"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν είναι απαγορευτικά τα 23 εκατ.- Πλειστηριασμός για Αγκιμπού- Αυτό είναι το σχέδιο Ολυμπιακού"

Τι ισχύει για Λίβερπουλ, Νιουκάστλ, Λέστερ και το... κόλπο γκρόσο στο Λιμάνι. Γιατί οι Άγγλοι επιμένουν για μεταγραφή άνω των 20 εκατομμυρίων, οι πιθανότητες να φύγει τον Γενάρη και πώς θα ανέβει η τιμή του για μία μεγάλη πώληση.

Ολυμπιακός - Αγκιμπού Καμαρά: To ρεπορτάζ από την Αγγλία και τη Sun, που θέλει τις Λίβερπουλ, Νιουκάστλ και Λέστερ να ενδιαφέρονται για τον νεαρό άσο, σχολίασε μέσω του sportdog ο Αντώνης Τσούτης.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει σε βάθος το ποδόσφαιρο της Αγγλίας, ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε αρχικά στην εγκυρότητα των δημοσιευμάτων αλλά και σε όλες τις περιμέτρους γύρω από την περίπτωση του Αγκιμπού και το Νησί.

"Δεν τους παίρνεις στα σοβαρά....”

"Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη εγκυρότητα η Sun, όπως και η Daily Star, δεν μπορείς να πάρεις πολύ στα σοβαρά αυτά που γράφουν στα ρεπορτάζ τους", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Αντώνης Τσούτης για την εγκυρότητα των ρεπορτάζ που προέρχονται από την Αγγλία για τον Αγκιμπού και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Η Liverpool Νews γράφει για τον Χάαλαντ και ονόματα τέτοιου βεληνεκούς, οπότε τι να πω για τον Αγκιμπού; Επίσης, η Νιουκαστλ με αυτούς που την έχουν αγοράσει τώρα, δε νομίζω ότι θα πάνε σε τέτοιες μεταγραφές. Δεν είναι λογικό να πάνε σε κάτι πιο βαρβάτο; Η Λέστερ, τέλος, έχει παίκτες στη θέση του. Θα κάνει μεταγραφές βέβαια η Λέστερ, αλλά δεν ξέρω αν θα πάρει παίκτη εκεί". 

"Θα δώσουν λεφτά από τη Λίβερπουλ; - Μόνο μια φορά παίκτη τον Γενάρη “

Δηλαδή δεν θεωρείς ότι μπορεί να δείξει ενδιαφέρον μια ομάδα στο μέγεθος της Λίβερπουλ;

"Η Λίβερπουλ έχει 4 πιτσιρικάδες στη θέση του, αυτό το τύπου 8αρο κάτι, όπως είναι ο Έλιοτ, ο Τζόουνς κ.λπ. Αλλά είναι και η συνάρτηση ποιοι θα φύγουν για να έρθει ένας παίκτης. Εδώ δεν έδωσαν το καλοκαίρι λεφτά στη Λίβερπουλ, θα δώσουν τον χειμώνα;".

Θα μπορούσε μια αγγλική ομάδα να δώσει 23 εκατ. ευρώ για ένα παιδί 18-19 ετών;

"Είναι σημαντικό ποσό αλλά δεν είναι απαγορευτικό. Η Λέστερ, από όταν την ανέλαβε ο Ρότζερς, έχει πάρει μόνο μια φορά παίκτη σε χειμερινό παράθυρο. Δεν πονάει κιόλας στη θέση του Αγκιμπού. Η Νιουκάστλ για παράδειγμα ψάχνει να δώσει 20 εκατ. για να πάρει μέσο, όπως γράφουν στην Αγγλία, αλλά από την Μπρέντφορντ - Δηλαδή παίκτη που γνωρίζουν καλά, όχι λαχείο. Γενικά θα ψαχτούν για μεταγραφές, αλλά ειδικά χειμώνα τα 20-25 εκατ. ευρώ είναι πολλά ακόμα και για την Αγγλία".

Το γεγονός ότι δεν έχει θέση στο γήπεδο, συγκεκριμένη θέση, δεν είναι πρόβλημα για ομάδα στην Αγγλία;

"Στην Αγγλία δεν κάνεις ο,τι γουστάρεις μέσα στο γήπεδο, και ο Αγκιμπού δεν ξέρω πόσο πειθαρχημένος είναι στο παιχνίδι του. Βέβαια να περιμένουμε για να δούμε πρώτα τι πραγματικά ισχύει. Γιατί για εμένα το ζήτημα δείχνει μια προσπάθεια πλειοδοτικού διαγωνισμού - Για να φανεί ποια είναι η τιμή του, να ξέρουν όσοι μπορεί να ενδιαφερθούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η έκπληξη Μαρτίνς για Φενέρ - "Κίνδυνος" για κορυφαίο άσο - Αλλάζει τη μισή ομάδα με... Μπέο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags