Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα κρατήσει στο Λιμάνι τον Αραμπί!
| 2021-11-25 10:00:00

Κλείνει ο παικταράς στον Ολυμπιακό μετά τη Φενέρ - Ραντεβού με Μαρινάκη - "Χρυσό" συμβόλαιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κλείνει ο παικταράς στον Ολυμπιακό μετά τη Φενέρ - Ραντεβού με Μαρινάκη - "Χρυσό" συμβόλαιο!

Η συνάντηση με τον ιδιοκτήτη και οι ανακοινώσεις για τη συμφωνία. Η υπόθεση είναι πολύ προχωρημένη και στο Λιμάνι εκτιμούν πως άμεσα θα δώσουν τα χέρια για την οριστικοποίηση του deal. Πρόκειται για παίκτη βαρόμετρο, που είναι απαραίτητος τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι όσο και για τα αποδυτήρια.
 

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Μπορεί οι πάντες γύρω από τον Ολυμπιακό να συζητάνε για τις επικείμενες μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, που σίγουρα οι Ερυθρόλευκοι χρειάζονται μιας και στόχος της ομάδας εκτός από τους εγχώριους τίτλους θέλουν και το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη, αλλά και τις… σειρήνες που ηχούν για τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, όμως οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν βάλει σε προτεραιότητα και την ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός είναι από το 2019 στον Πειραιά και παρά τα 34 χρόνια του συνεχίζει να είναι υπερπολύτιμος για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν παίκτη που μέχρι σήμερα έχει φορέσει 117 φορές την φανέλα των Πειραιωτών σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 64 γκολ κάτι που σημαίνει πως βρίσκει δίχτυα σχεδόν σε κάθε δεύτερο παιχνίδι που αγωνίζεται. Παράλληλα ο Μαροκινός είναι στην κορυφή των σκόρερ του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκά παιχνίδια μετρώντας 16 γκολ σε 33 παρουσίες του, ενώ για δύο διαδοχικές χρονιές κατάφερε και βγήκε πρώτος σκόρερ στην Super League και μάλιστα με πάνω από 20 τέρματα, κάτι που είχε να συμβεί από την εποχή που ήταν στην Ελλάδα ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Την ίδια στιγμή δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό, ο 34χρονος έχει αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του, μιας και στην αρχή της σεζόν ταλαιπωρήθηκε τόσο από τραυματισμό όσο και από τον κορωνοϊό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως από τις 17 Οκτωβρίου και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα μετράει σε 7 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη 6 γκολ δείχνοντας να έχει βρει πλήρως ξανά τον εαυτό του. Βέβαια δεν είναι μόνο το αγωνιστικό που κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται να ανανεώσουν το συμβόλαιο με τον Μαροκινό, καθώς είναι πολύ σημαντική και παρουσία του τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στις προπονήσεις για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Έτσι σύμφωνα με όσα βγαίνουν από τον Πειραιά οι συνομιλίες των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό σημείο, μιας και τόσο από τους Ερυθρόλευκους, όσο και από πλευράς Ελ Αραμπί υπάρχει η διάθεση να παραμείνουν μαζί και μετά το καλοκαίρι Οι συζητήσεις προχωράνε σε πολύ γρήγορο ρυθμό και μάλιστα είναι πάρα πολύ πιθανό μετά τον αγώνα της Πέμπτης (25/11) να υπάρξει και το τελικό ραντεβού για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, για να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον… πιστολέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρινιάζει και… κλαίγεται για να τον βάζει ο Μαρτίνς - Τουρκικά κόλπα Οζίλ, έχει χάσει ο Περέιρα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags