Facebook Pixel ΑΕΚ: Οι πέντε χαφ που "τσεκάρει" η ΑΕΚ - Ταξίδι στη Λατινική Αμερική - Ο ακριβός Ούγκρινιτς και οι δύο Έλληνες!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-25 16:27:00

Οι 5 χαφ που τσεκάρει η ΑΕΚ- Ταξίδι στη Λατινική Αμερική- Ο ακριβός Ούγκρινιτς και οι δύο Έλληνες!

GOALάρες by Εvaggelistis
Οι 5 χαφ που τσεκάρει η ΑΕΚ- Ταξίδι στη Λατινική Αμερική- Ο ακριβός Ούγκρινιτς και οι δύο Έλληνες!

Η Λατινή Αμερική, οι επιλογές Γιαννίκη και η "σύνδεση" με τον Τσούμπερ. Τo sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτουν τους μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μπάτζετ υπάρχει για την αγορά τους αφού μιλάμε για 6άρι που θα έρθει για να παίξει άμεσα!

Πριν απο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ... ψιθυριζόταν  ακόμη πως η ΑΕΚ μπορεί τον Γενάρη να κινηθεί για κεντρικό μέσο που θα είναι περισσότερο 6άρι και λιγότερο 8άρι (box to box)...

Κι ας υπάρχουν στο ρόστερ της οι έμπειροι Σιμόες (32αρίζει/τελειώνει το συμβολαιό του τον Ιούνιο) - Λε Ταλέκ (καλοκαιρινό απόκτημα, μεταγραφή όμως, Μιλόγεβιτς, με συμβόλαιο plus 600 χιλιάρικα το χρόνο αλλά χωρίς εντάσεις/έκρηξη και ιδανικός μόνο για 4-1-4-1, όχι πάντως για 4-2-3-1 ή 4-4-2 του Γιαννίκη)

Τώρα πλέον γράφεται -μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- πως η Ένωση φουλάρει για "6άρι" και οτι για την συγκεκριμένη θέση έχει "κλειδώσει" η χειμερινή ενίσχυση. Και αναλόγως με την πορεία της αποθεραπείας και την επιστροφή του Γαλανόπουλου, μπορεί τότε να"μπει" θέμα απόκτησης και δεύτερου χαφ με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά (σε σχέση και με τι θα γίνει με τον...Σάκχοφ).

Δεδομένα οι Παπαδημητρίου - Κονέ και το (πλέον) οργανωμένο "κιτρινόμαυρο" τμήμα σκάουτινγκ, έχουν ήδη κάνει την σχετική προεργασία και είναι έτοιμοι. Εκτελεστικος και τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκαναν τις σχετικές συζητήσεις με διάφορους ατζέντηδες, έδωσαν "στίγμα" και "τσεκάρουν" υποψηφίους.

Σύμφωνα , λοιπόν, με τις πληροφορίες της στήλης, κατευθείαν απο την πιο έγκυρη/αξιόπιστη μεριά της ελληνικήςπιάτσας agents, οι υπεύθυνοι της Ένωσης έχουν ήδη φτιάξει μια short list με 5 ονόματα υποψηφίων κεντρικών μεσων.

Όλοι υποψηφιότητες με διαφορετικά... γούστα και... κασέ. Για κάθε περίπτωση. Όλοι πάντως χαφ ενεργοί στις ομάδες τους, που δεν είναι ελεύθεροι, που μπορούν να καλύψουν δυο και τρεις θέσεις στον άξονα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (κινητικοί, αθλητικοί, με καλή πάσα κλπ). Μπάτζετ υπάρχει για την αγορά τους αφού μιλάμε για 6άρι που θα έρθει για να παίξει άμεσα!!

Πάμε τώρα και στο παρασύνθημα: στους υποψηφίους μέσους της συγκεκριμένης "κιτρινόμαυρης" short list φέρεται να είναι και λατινοαμερικάνος, για τον οποίο μέσα στον Νοέμβριο βρέθηκε (σε Αργεντινή και Ουρουγουάη), απεσταλμένος σκάουτ της ΑΕΚ!

Επίσης, σε αυτή την 5άδα βρίσκεται και μέσος που αγωνίζεται σε ελβετική ομάδα, ο οποίος είναι περισσότερο εσωτερικός μέσος (στο 4-3-3) ή για δεύτερος (αριστερός) κεντρικός χαφ στο 4-2-3-1. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για τον Φιλίπ Ούγκρινιτς! 

Ελβετός σερβικής καταγωγής, 22 χρονών, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελβετίας, με χρηματιστηριακή αξία 1.500.000. Ανήκει στην Λουκέρνη, με την οποία την τρέχουσα σεζόν μετράει συνολικά 18 συμμετοχές (τις περισσότερες ως αριστερός χαφ) με 5 γκολ και 4ασίστ.

Μια αντικειμενικά δύσκολη περίπτωση για την ΑΕΚ αλλά που έχει... ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ με τον Τσούμπερ (αλλά και τον Γέβτιτς). Ο Ουγκρινιτς είναι ομόσταβλος τους, έχοντας ατζέντη τον επίσης Σερβο-Ελβετό Μίλος Μαλένοβιτς, για τον οποίο (σχεδόν) πίνουν νερό στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Απο εκεί και πέρα "παίζει" και "Γερμανός" μέσος που φέρεται να έχει  προτείνει ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος τον ξέρει καλά.

Θυμίζω πως έχει γραφτεί πως η ΑΕΚ... παρακολουθεί την περίπτωση του 23χρονου Ορέστη Κιομουρτζόγλου (μιλάμε για κλασικό "6άρι"). Πρώην της γερμανικής Ουντερχάκινγκ, ο οποίος απο το 2019 πάιζει στην Ολλανδία με την Χέρακλες (12 ματς την τρεχουσα σεζόν), με χρηματιστηριακή αξία 1.200.000 ευρώ και λήξη συμβολαίου το 2023!

Η στήλη πάντως θα βάλει στο... τραπέζι και τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη. Κι ας μετακίνηθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ως ελεύθερος στην Αρμίνια Μπίλεφελντ (εχει τρεις συμμετοχές ως αλλαγή στην Μπουντεσλίγκα).

Ο 24χρονος ομογενής μέσος (6αρο-8άρι) είναι γνωστός στον κόουτς Γιαννίκη, με κοινο σημείο (γερμανικής)αναφοράς την Άλεν. Απο εκεί ξεκινησε ο Βασιλειάδης για να φύγει ως ελεύθερος για την Πάντερμπον το καλοκαίρι του 2018,όταν δηλαδή αναλάμβανε την Αλεν ως προπονητής ο Γιαννίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Ανόρθωση, μπουκάλι σε παίκτη ο Κετσπάγια - Παπούτσια, f@ck you και παρέμβαση Ουάρντα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags