Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δεν θέλουν τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ" - "Χουνέρι" από Λουτσέσκου - Συμφωνία με Σαββίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-25 18:35:00

"Δεν θέλουν τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ" - "Χουνέρι" από Λουτσέσκου - Συμφωνία με Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Δεν θέλουν τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ" - "Χουνέρι" από Λουτσέσκου - Συμφωνία με Σαββίδη!

Γιατί δεν μιλάνε οι δύο προπονητές και οι πρώτες "μουρμούρες" στην Τούμπα για τη β' ομάδα και το άσχημα ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Ο λόγος που δεν έχει στα χέρια του το ρόστερ που θέλει ο Ουρουγουανός και η... αλλαγή στη διοίκηση λόγω Γιώργου Σαββίδη.

Θέμα φαίνεται ότι υπάρχει το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ με την παρουσία και τα αποτελέσματα της β΄ ομάδας του συλλόγου, δεδομένου ότι έχει προκύψει μουρμούρα για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Το sportdog απευθύνθηκε σε απόλυτα έγκυρες πηγές από τη Θεσσαλονίκη, που γνωρίζουν πολύ καλά τα θέματα του Δικέφαλου, ενώ έχουν και επαφή με τον ίδιο τον Ουρουγουανό. Κι αυτό που ακούσαμε ως πρώτη απάντηση στην ερώτηση "Τι τρέχει με τον Πάμπλο στην ομάδα", ήταν: "Αφού δεν τον θέλει κανένας στην ομάδα"!

Προφανώς από την άποψη ότι στον σύλλογο κυριαρχεί το σύστημα του Λουτσέσκου και όχι η προηγούμενη κατάσταση που είχε φέρει τον Γκαρσία ως πρώτο προπονητή, δηλαδή ο Γιώργος Σαββίδης. Ο Ρουμάνος τεχνικός τού συλλόγου φαίνεται ότι δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Ουρουγουανό της β΄ ομάδας (για την ακρίβεια μας μεταφέρθηκε ότι "Δεν έχουν καθόλου σχέσεις"), κι αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό αυτό που ειπώθηκε για τη συνεργασία που... δεν υπάρχει ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και τη β΄: "Δεν έχεις παρατηρήσει πως παρότι ο Λουτσέσκου δεν αξιοποιεί τους Τσιγγάρα, Λύραντζη και Κούτσια, παράλληλα δεν τους αφήνει να πάνε στον Πάμπλο Γκαρσία για να αγωνιστούν;".

Αναρωτηθήκαμε για ποιον λόγο ο Ουρουγουανός δεν αποχωρεί από την ομάδα από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η κατάσταση και η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι: "Έμεινε λόγω της κοινής του επιθυμίας με τον Σαββίδη, αλλά και επειδή είχε κερδίσει το Κύπελλο. Υπάρχει μια άτυπη συμφωνία, άλλωστε, να πάρει στην Ελλάδα το δίπλωμα του UEFA Pro προπονητή, στο οποίο μάλιστα είναι μαθητής όλο αυτό το διάστημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" Λουτσέσκου και σε κλαμπ από top πρωταθλήματα πριν την Εθνική - Απόφαση Ιβάν η χρυσή ρήτρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags