Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος Λουτσέσκου - Τον... εξέθεσε ο Σφιντέρσκι - Έτσι θα γίνει Ευρωπαίος ο ΠΑΟΚ
| 2021-11-25 22:50:00

Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος Λουτσέσκου - Τον... εξέθεσε ο Σφιντέρσκι - Έτσι θα γίνει Ευρωπαίος ο ΠΑΟΚ

Του Μιχάλη Σοφιανού
Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος Λουτσέσκου - Τον... εξέθεσε ο Σφιντέρσκι - Έτσι θα γίνει Ευρωπαίος ο ΠΑΟΚ

Ο φόβος του Ρουμάνου προπονητή και ο Άκπομ που... αγνοείται. Οι δύο παίκτες που εξέθεσαν τον  προπονητής τους και ο αγώνας που δεν έχει "αν" αλλά μόνο πρέπει για τον Δικέφαλο, αν δεν θέλει να οδηγηθεί σε ακόμα μια αυτοκτονία.

ΠΑΟΚ: Για ακόμα ένα βράδυ οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και οι φίλοι της ομάδας ζουν την μέρα της… Μαρμότας.

Στην Μπατισλάβα οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν από το πρώτο λεπτό με στόχο να είναι εκείνοι που θα έφευγαν από τον αγωνιστικό χώρο με το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση στην τσέπη, όμως οι… ασθένειες που κουβαλάει η ομάδα από την αρχή της σεζόν δεν τους άφησε να το κάνουν πράξη.

Η αδυναμία της δημιουργίας σε κλειστές άμυνες, αλλά παράλληλα το καλό μαρκάρισμα του Ζίβκοβιτς από τους Σλοβάκους, σε συνδυασμό με την κούραση που έβγαλε προς το τέλος ο Μπίσεσβαρ ήταν οι παράγοντες που άφησαν τους Ασπρόμαυρους για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα χωρίς γκολ (0-0), κάτι που έχει να συμβεί από τα μέσα του περασμένου Μαΐου, όταν δεν σκόραρε με Ολυμπιακό και Αστέρα για τα play off της Super League.

Το βασικότερο λάθος που μπορεί να… καταλογίσει κάποιος στον Λουτσέσκου ήταν η μη χρησιμοποίηση από την αρχή του Σβαμπ, μιας και με τον Εσίτι ο ΠΑΟΚ έχασε σε δημιουργία. Ο Ρουμάνος προφανώς και… φοβήθηκε τις κόντρες της Σλόβαν, κάτι που είχε πληρώσει στην Τούμπα στον πρώτο αγώνα,  όμως ο Αυστριακός από την στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έδωσε άλλη ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παράλληλα "ανέβασε" και τον Ζίβκοβιτς που μέχρι εκείνο το σημείο προσπαθούσε να βγει από τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων. Παράλληλα στην Μπρατισλάβα ο Σφιντέρσκι… εξέθεσε τον Ραζβάν, μιας και ο Πολωνός από το 71' που μπήκε δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα με τον τρόπο που λειτουργούσε άνοιγε διαδρόμους κάτι που δυσκόλευε πολύ τους αμυντικούς των γηπεδούχων στην αντιμετώπισή του.

Από την άλλη ο Άκπομ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε να είναι εκτός… νερών, καθώς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο που ήταν στο γήπεδο να δημιουργήσει τον παραμικρό κίνδυνο, ενώ την ίδια στιγμή δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι ούτε με την δύναμη που διαθέτει, αλλά ούτε με την ταχύτητά του στις αντεπιθέσεις του Δικεφάλου.

Στα πολύ θετικά ήταν παρουσία του Πασχαλάκη, που σε έναν αγώνα χωρίς φάσεις μπροστά από την εστία του, μπόρεσε όσες φορές χρειάστηκε να φωνάξει "παρών", ενώ ειδικά στην φάση του 60', με την κεφαλιά του Γκριν, κράτησε την ομάδα του μέσα στην πρόκριση.

Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν αγώνα με την Λίνκολν στην Τούμπα, όπου δεν πρέπει να συζητάμε καν για το αν μπορεί να το κερδίσει. Ο Δικέφαλος οφείλει να βάλει όλα τα γκολ που έχασε απέναντι στην Σλόβαν και την Κοπεγχάγη, σε δύο αναμετρήσεις με την καθεμία, και να δείξει ότι δίκαια θα είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Να δείξει, δηλαδή, πως είναι καλύτερος από τους Σλοβάκους, κάτι που ισχύει αλλά τελικά δεν κατάφερε να το κάνει… πράξη, γιατί θα πρόκειται για τεράστια… αυτοκτονία αν ο Δικέφαλος μείνει εκτός από μια ομάδα που… πάτησε δύο φορές.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανέκδοτο στο 86’ με Μιτρίτσα - Κλείστε το αν δεν νικήσετε τον Άρη, κουράσατε - Αγνοείται ο Ιβάν"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags