Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θέλει... Ελ Αραμπί ο ΠΑΟΚ - Χάλασε κορυφαία μεταγραφή - "Ψίθυροι" και πρόβλημα για Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-26 17:46:00

Θέλει... Ελ Αραμπί ο ΠΑΟΚ - Χάλασε κορυφαία μεταγραφή - "Ψίθυροι" και πρόβλημα για Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θέλει... Ελ Αραμπί ο ΠΑΟΚ - Χάλασε κορυφαία μεταγραφή - "Ψίθυροι" και πρόβλημα για Λουτσέσκου!

Τα μεγάλο αγωνιστικό ζήτημα και ο παικταράς που... παρακολούσε να έρθει. Τι πρέπει να διορθώσει ο Δικέφαλος του Βορρά για να πάρει την πρόκριση και γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αισθάνεται πλέον τόσο άνετα στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Τα τελειώματα των επιθέσεων, που δεν ήταν καλά, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένας Ελ Αραμπί στον Δικέφαλο είναι αυτά που απασχολούν την ομάδα. Γιατί εναντίον της Σλόβαν ναι μεν υπήρχε ένας καλός τρόπος για να φτάνει η μπάλα μπροστά, αλλά σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν ήρθε το γκολ. Ναι μεν δεν υπήρχαν προβλήματα στην άμυνα, δηλαδή, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται μπροστά.

Οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται έναν επιθετικό-φονιά, έναν ποδοσφαιριστή που να πετυχαίνει σεντερφορίσια γκολ, έναν Πρίγιοβιτς που όλο το καλοκαίρι ήταν ελεύθερος και δεν ήρθε ποτέ στην ομάδα.Έχει νόημα να συζητάμε τα λάθη τού περασμένου καλοκαιριού, με τον Πρίγιοβιτς ελεύθερο να παρακαλάει για να επιστρέψει και, τελικά, να μην έρχεται ποτέ; Μάλλον όχι...

Μπορεί να ανοίξει η συζήτηση όμως για το πώς τροφοδοτείται ο επιθετικός, είτε ο Σφιντέρσκι είτε ο Άκπομ, καθώς η εικόνα τού Μπίσεσβαρ στα τελευταία ματς δεν είναι όπως στην αρχή της σεζόν που υπήρχε φρεσκάδα. Αλλά αυτό είναι ευρύτερο θέμα που έχει να κάνει με τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ, τις ηλικίες, τους τραυματισμούς. 

Το ζήτημα είναι, τι γίνεται τώρα; Ο ΠΑΟΚ αυτό που χρειαζόταν οπωσδήποτε στη Σλοβακία ήταν να μην χάσει και αυτό τουλάχιστον το κατάφερε. Για να έχει την ευκαιρία να περιμένει την Λίνκολν στην Τούμπα με την υποχρεώση να την φορτώσει με πολλά γκολ.

Τέλος, αυτό που συζητιέται έντονα στον Δικέφαλο είναι για ποιον λόγο άνοιξε ο ρυθμός από την ομάδα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους παίκτες να ρισκάρουν, να είναι φουριόζοι, και εκ των πραγμάτων να γίνονται απρόσεκτοι, με αποτέλεσμα να βγάλει φάση η Σλόβαν.

Θα υποστήριζε, κάποιος, ότι ευρύτερα υπάρχει ένα πλαίσιο κριτικής που έχει καθιερωθεί για τον Λουτσέσκου, αγωνιστική κριτική που μέχρι πρόσφατα δεν του γινόταν εύκολα, κι αυτό δείχνει πράγματα για όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος Λουτσέσκου - Τον... εξέθεσε ο Σφιντέρσκι - Έτσι θα γίνει Ευρωπαίος ο ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags