Facebook Pixel Sportdog.gr | "Συγχωροχάρτια οι ΠΑΟΚτσήδες, δεν ξανάγινε η στήριξη σε Λουτσέσκου - Ψηλά τον αμανέ στον Άρη"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-27 15:50:00

"Συγχωροχάρτια οι ΠΑΟΚτσήδες, δεν ξανάγινε η στήριξη σε Λουτσέσκου - Ψηλά τον αμανέ στον Άρη"

του Γιώργου Κτενά
"Συγχωροχάρτια οι ΠΑΟΚτσήδες, δεν ξανάγινε η στήριξη σε Λουτσέσκου - Ψηλά τον αμανέ στον Άρη"

"Δεν έχει το επίπεδο για Ευρώπη, υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα". Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Χρήστος Μπανιώτης, μιλάει στο sportfdog.gr για το παιχνίδι με τη Σλόβαν, τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Conference και το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Το παιχνίδι τού Δικέφαλου με την Σλόβαν Μπρατισλάβας αλλά και το ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί σχολίασε μέσω του sportdog ο Χάρης Μπανιώτης.

Τι είπε για το ευρωπαϊκό επίπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά και για τη στήριξη που παρέχουν οι οπαδοί στην ομάδα; Πώς περιμένει το ντέρμπι με τον Άρη και πού έχει προβλήματα ο Δικέφαλος; Οι απαντήσεις στο sportdog.

"Δεν έχει επίπεδο για πρόκριση στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Θετικό αποτέλεσμα με Σλόβαν"

"Ως αποτέλεσμα είναι θετικό αυτό με τη Σλόβαν, η εκτός έδρας ισοπαλία δεν είναι αδιάφορη. Η νίκη θα έφερνε την πρόκριση αλλά δεν προσέξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια όσο έπρεπε. Η άποψή μου είναι ότι δεν έχουμε φτάσει σε επίπεδο για να διεκδικούμε προκρίσεις στην Ευρώπη και να προχωράμε", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog και στη στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Γενικά η ομάδα δεν έχει βρει το κουμπί για να δείχνει από το πρώτο λεπτό ότι θα γίνει αφεντικό στον ρυθμό, την πίεση κ.λπ. Παίζει για να παίζει, για να φτιάξει γκολ από κανένα στημένο, καμιά φάση κ.λπ. Τον ΠΑΟΚ θέλω να τον βλέπω να παίζει δυνατά, σωστά, άσχετα αν μπορεί να χάσει. Να δείχνει με τον τρόπο του ότι θέλει τη νίκη".

"Συγχωροχάρτια οι οπαδοί - Δεν έχει ξαναγίνει η στήριξη σε Λουτσέσκου - Κυνηγάμε πολλά γκολ"

Νίκη με πολλά γκολ επί της Λίνκολν για να προκριθεί, μπροστά στον κόσμο του;

"Αν δεν είχε τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ, που δίνει συγχωροχάρτια μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ισοπαλία με τον Βόλο, τι θα έκανε; Η υποστήριξη που υπάρχει προς τους παίκτες και τον Λουτσέσκου δεν έχει ξαναγίνει. Τώρα κυνηγάμε να βάλουμε πολλά γκολ για να προκριθούμε. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά".

Πού εντοπίζετε το πρόβλημα για τον Δικέφαλο και δεν μπορεί να αντλήσει γκολ από τον Σφιντέρσκι, αν και με την Εθνική του ομάδα σκοράρει διαρκώς;

"Με την Εθνική ομάδα παίζει, κάνει, ράνει, βάζει γκολ, και έρχεται εδώ και κάθεται στον πάγκο. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την τακτική. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί και εδώ να είσαι εκτός 11άδας. Δεν λέω ότι αυτός είναι και κανένας άλλος. Αλλά όταν θέλεις να βάλεις μισό επιθετικό μπροστά, γιατί άκουσα τον Λουτσέσκου να λέει ότι είναι καλή και η ισοπαλία, αλλά εσύ τι ζητούσες; Την ισοπαλία;".

"Έχει αναστήσει κόσμο ο ΠΑΟΚ - Πρόβλημα στην άμυνα - Πήραν ψηλά τον αμανέ στον Άρη"

Εντοπίζετε πρόβλημα στο πώς διαχειρίζεται επιθετικά τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου;

"Με αυτό το ζήτημα που υπάρχει μπροστά, ο ΠΑΟΚ έχει αναστήσει κόσμο. Ένας μόνος του μπροστά τι να κάνει; Για αυτό κυνηγούν τις στημένες φάσεις, γιατί δεν δημιουργούν διαφορετικά. Αλλά και πίσω έχουμε πρόβλημα, δεν γίνεται να δεχόμαστε τόσα γκολ. Δεν γίνεται μαρκάρισμα με τα μάτια, όταν ακόμα αγωνιζόμουν κάποιος προπονητής μού έλεγε ότι δεν γίνεται να μαρκάρουμε με τα μάτια. Πρέπει να είμαι δίπλα από την ανάσα του αντίπαλου επιθετικού".

Τέλος πείτε μου δύο λόγια για το ντέρμπι με τον Άρη.

"Διαφορετικό παιχνίδι, είναι ντέρμπι ομάδων μιας πόλης, με ιστορία, για να κερδηθεί το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή. Αλλά και στον Άρη πήραν ψηλά τον αμανέ, έλεγαν ότι πηγαίνουν για πρωτάθλημα κ.λπ. Δεν μου πέφτει λόγος να μιλήσω για τον Άρη, αλλά να τον προσέξουν. Να ξεχάσει ο ΠΑΟΚ ο,τι πέρασε μέχρι τώρα, να αλλάξει, να γίνει λίγο πιο επιθετικός. Το ποδόσφαιρο χωρίς ρίσκο, τι είναι;". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψυχολογικά θέματα ο ΠΑΟΚ, δεν τα λύνει ούτε ο Λουτσέσκου - Τελικός Μουντιάλ για τον Άρη η Τούμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags