Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: "Σωστό πέναλτι για ΠΑΣ - Απογοήτευσαν Μήτογλου και Τσούμπερ για ΑΕΚ - Η… χρυσή κίνηση Γιαννίκη"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-28 11:30:00

"Σωστό πέναλτι για ΠΑΣ - Απογοήτευσαν Μήτογλου και Τσούμπερ για ΑΕΚ - Η… χρυσή κίνηση Γιαννίκη"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Σωστό πέναλτι για ΠΑΣ - Απογοήτευσαν Μήτογλου και Τσούμπερ για ΑΕΚ - Η… χρυσή κίνηση Γιαννίκη"

Πώς πήρε το μεγάλο διπλό η Ένωση και γιατί... πελαγοδρομούσε. Ο ρεπόρτερ ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Νικολάου, στο Sportdog για την εμφάνιση των Κιτρινόμαυρων στους Ζωσιμάδες, τους παίκτες που ξεχώρισαν και πώς κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς ο Έλληνας κόουτς.

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με ανατροπή, φωνάζει όμως ξανά για τη διαιτησία, καθώς η ομάδα της Ηπείρου προηγήθηκε με αμφιλεγόμενο πέναλτι. Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση ο ρεπόρτερ του «Άγιαξ» της Ηπείρου, Νίκος Νικολάου.

Ο υπεύθυνος του campion.gr, μίλησε στο Sportdog για την αναμέτρηση των Ζωσιμάδων, σχολίασε την εμφάνιση των δύο ομάδων και κατέθεσε από τη δική του, ουδέτερη, οπτική γωνία τα αγωνιστικά προβλήματα των κιτρινόμαυρων. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποιά είναι η άποψή σου για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΣ στην αρχή της αναμέτρησης;

«Νομίζω ότι ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή. Βέβαια ήρθε αρκετά νωρίς και ήταν ένα σοκ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ και αναγκάστηκαν να κινηθούν διαφορετικά από ότι σχεδίαζαν, αλλά εν τέλει δεν επηρεάστηκαν από αυτή την φάση».

Ποια στοιχεία που είχε δώσει ο Γιαννίκης στον περσινό ΠΑΣ παρατήρησες στην ΑΕΚ;

«Τα στοιχεία που είχε ο ΠΑΣ και είδα στην ΑΕΚ σήμερα είναι η μαχητικότητα και η πίεση σε όλες τις γραμμές. Όμως αυτό δεν το είδα σε πολλά διαστήματα στο σημερινό ματς. Βεβαίως η ΑΕΚ είναι εντελώς αλλαγμένη σε σχέση με την προ Γιαννίκη εποχή, αλλά σίγουρα έχει πολλά να βελτιώσει».

Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν στην αναμέτρηση;

«Από πλευράς ΠΑΣ ξεχώρισε ο Λοντίγκιν, ο Περέα, ο Μιλιντσεάνου και ο Μπρένερ. Από την ΑΕΚ ο Άμραμπατ και ο Σάκχοφ που από την στιγμή που μπήκε άλλαξε όλη την έκβαση του ματς. Ήταν η χρυσή αλλαγή του Γιαννίκη».

Ποιοί παίκτες απογοήτευσαν;

«Από τον ΠΑΣ δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιον παίκτη αρνητικά. Από την ΑΕΚ θεωρώ ότι απογοήτευσε ο Μήτογλου, αλλά και γενικά ολόκληρη η αμυντική γραμμή που δεν ήταν σε καλό βράδυ. Και ο Τσούμπερ επίσης».

Ποιά προβλήματα εντόπισες στην Ένωση;

«Η ΑΕΚ είχε μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της. Υπήρξαν διαστήματα που πραγματικά πελαγοδρομούσε».

Ποιό ήταν κατά τη γνώμη σου το ντεσού της αναμέτρησης;

«Το πανό για τον Μεταξά (σ.σ. Γιαννίκη δεν πηδάω, έχουμε Μεταξά). Οι φίλοι του ΠΑΣ διαχρονικά "αγκαλιάζουν" και στηρίζουν τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Τα τελευταία 2 χρόνια πίναμε νερό στο όνομα του Γιαννίκη. Και ακόμη η γνώμη που έχει η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της ομάδας είναι άκρως θετική. Αλλά από την στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, τον ευχαριστήσαμε, του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία και κοιτάξαμε την επόμενη μέρα. Αυτή η επόμενη μέρα λέγεται "Ηρακλής Μεταξάς". Ένας προπονητής που μέχρι στιγμής έχει από πολύ θετική έως εντυπωσιακή παρουσία. Επίσης εάν προσέξετε στις δηλώσεις του είναι πολύ προσγειωμένος και τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν παίρνεις βαθμούς με τις καλές κριτικές, αλλά μόνο με τα γκολ και τις νίκες. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δείχνει ότι δικαιώνεται για ακόμη μια φορά για την επιλογή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με... φόρα από τα Γιάννινα στον Γενάρη η ΑΕΚ - Ανατροπή στις μεταγραφές - Αυτούς ζήτησε ο Γιαννίκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags