Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Έρχεται τιμωρία κόλαφος για ΠΑΟΚ - Ο Άρης τον... έσωσε από ακόμα μεγαλύτερη "καμπάνα"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-28 22:20:00

Έρχεται τιμωρία κόλαφος για ΠΑΟΚ - Ο διαιτητής τον... έσωσε από ακόμα μεγαλύτερη "καμπάνα"!

Έρχεται τιμωρία κόλαφος για ΠΑΟΚ - Ο διαιτητής τον... έσωσε από ακόμα μεγαλύτερη "καμπάνα"!

Ποιες είναι οι ποινές που προβλέπονται για τον Δικέφαλο του Βορρά μετά τα ντροπιαστικά επεισόδια και την προσωρινή διακοπή του ντέρμπι. Τι θα άλλαζε εάν το παιχνίδι δεν τελείωνε ποτέ.

Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έχασε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ, αλλά έρχεται και μία... βαριά τιμωρία που θα του δημιουργήσει έξτρα προβλήματα.

Ο Δικέφαλος για τα θλιβερά επεισόδια που αμαύρωσαν το ντέρμπι με τον Αρη στην Τούμπα θα τιμωρηθεί με τις ακόλουθες ποινές:

Βάσει του άρθρου 15 παρ. 4β του Πειθαρχικού Κώδικα θα του επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές.

Επιπλέον, θα του επιβληθεί και βαρύ πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τις 250.000 ευρώ. Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε, καθώς αποχώρησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Εάν δεν ολοκληρωνόταν το ματς, στον Δικέφαλο θα επιβαλλόταν και ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Άρης επέμενε στην διακοπή του ματς, ωστόσο ο διαιτητής ξεκαθάρισε πως ο κανονισμός αναφέρει ότι εάν οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να συνεχιστεί το παιχνίδι, θα επιστρέψουν για τα τελευταία λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Πασχαλάκης με το… ντου στην Τούμπα - Ούρλιαζε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Δείτε ΦΩΤΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags