Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βόλος: Ανάλυση-φωτιά Βαρούχα για Καραϊσκάκη - Τι είπε για το πέναλτι - Δικαιώνεται ο Μπέος; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-28 23:33:00

Ανάλυση-φωτιά Βαρούχα για Καραϊσκάκη - Τι είπε για το πέναλτι - Δικαιώνεται ο Μπέος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανάλυση-φωτιά Βαρούχα για Καραϊσκάκη - Τι είπε για το πέναλτι - Δικαιώνεται ο Μπέος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι δήλωσε ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας για το επεισοδιακό ματς Ολυμπιακός - Βόλος και τις "καυτές" φάσεις, που προκάλεσαν ουκ ολίγες συζητήσεις και διαμαρτυρίες.

 

 

Ολυμπιακός - Βόλος: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην "Αθλητική Κυριακή" τις επίμαχες φάσεις του ματς Ολυμπιακός - Βόλος, που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-1, αλλά και διαμαρτυρίες για τη διαιτησία από τους ανθρώπους του Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο.

Για τη φάση που "σήκωσε" την περισσότερη συζήτηση, το πέναλτι δηλαδή που κέρδισε ο Ρέαμπτσιουκ στο 80' και εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί για το 1-0, ο καθηγητής διαιτησίας υποστήριξε πως υπάρχει παράβαση, δικαιώνοντας διαιτητή και VAR για την υπόδειξη.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε με την υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Βόλου στο 9' (το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού).

Επίσης, τόνισε πως δεν μπορεί  κανείς να είναι σίγουρος για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή ή οχι δίχως την ανάλογη τεχνολογία στην κεφαλιά του Μπουχαλάκη στο 18'.

Δείτε το βίντεο:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Μίνος: "Αυτά έλεγαν από Άρη στην διακοπή - Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις μαύρες σελίδες" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags