Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα... γυρίζει τούμπα ο Σεμέδο - Αίτημα έκπληξη στου Ρέντη - Οι έξι μικροί που "αρέσουν" σε Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-29 18:08:00

Τα... γυρίζει τούμπα ο Σεμέδο - Αίτημα έκπληξη στου Ρέντη - Οι έξι μικροί που "αρέσουν" σε Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα... γυρίζει τούμπα ο Σεμέδο - Αίτημα έκπληξη στου Ρέντη - Οι έξι μικροί που "αρέσουν" σε Μαρτίνς

Τι ζήτησε ο Πορτογάλος στόπερ και οι πιτσιρικάδες που ξεχωρίζουν. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές τόσο στην αποστολή όσο και στην ενδεκάδα. Τι μετέφερε στον προπονητή του ο έμπειρος αμυντικός και τι θα γίνει.

Μετά από μια μακρά περίοδο απουσίας, εν μέσω δικαστικής περιπέτειας που πέρασε, ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ξανά μέλος του Ολυμπιακού. Αν και δεν έχει αγωνιστεί ακόμα, κάτι που μένει να φανεί το αν θα συμβεί στη συνέχεια, ο Πορτογάλος προπονείται με τους συμπαίκτες του εδώ και τρεις εβδομάδες.

Μάλιστα την Κυριακή ο Σεμέδο βρέθηκε ξανά στο "Γ. Καραϊσκάκης", μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Ο διεθνής άσος προπονήθηκε στο φαληρικό γήπεδο μαζί με όσους δεν χρησιποιήθηκαν (ή έπαιξαν λίγο) κόντρα στον Βόλο, με την παρουσία του να μην περνά απαρατήρητη από τον κόσμο.

Υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Πορτογάλο αμυντικό στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (1/12) με τον Λεβαδειακό, όπου θα γίνει εκτεταμένο rotation στην ενδεκάδα. Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά η απάντηση δεν θα αργήσει να δοθεί.

Πάντως, ο Σεμέδο θέλει... σαν τρελός να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και αναζητά την ευκαιρία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος στόπερ έχει ζητήσει ο ίδιος να πάρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό Β' προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό!

Μέσα για Λεβαδειακό οι παίκτες της β' ομάδας

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση που έγινε μετά το παιχνίδι με τον Βόλο συμμετείχαν και έξι παίκτες από τον Ολυμπιακό  Β', δείγμα του ότι ο Μαρτίνς σκοπεύει να τους δώσει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Λεβαδειακό.

Πρόκειται για τους Τόλη Αποστολόπουλο (αριστερός μπακ), Πέτρο Μπαγκαλιάνη (στόπερ), Γιώργο Ξενιτίδη (μέσος), Ιωάννη Κωστή (μέσος), Φώτη Κίτσο (εξτρέμ), Γιώργο Μαρίνο (εξτρέμ). Φυσικά στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται ο μέσος Βασίλης Σουρλής και ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Τζολάκης, που παίζουν μεν στον Ολυμπιακό Β' φέτος μέχρι στιγμής, όμως λογίζονται μέλη της πρώτης ομάδας και προπονούνται με αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάλυση-φωτιά Βαρούχα για Καραϊσκάκη - Τι είπε για το πέναλτι - Δικαιώνεται ο Μπέος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags