Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χαλάει" μεταγραφή του Ολυμπιακού ο μικρός - Τον... τεστάρει ο Μαρτίνς - Γιατί δεν παίζει ο Τζολάκης
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 12:21:00

"Χαλάει" μεταγραφή του Ολυμπιακού ο μικρός - Τον... τεστάρει ο Μαρτίνς - Γιατί δεν παίζει ο Τζολάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χαλάει" μεταγραφή του Ολυμπιακού ο μικρός - Τον... τεστάρει ο Μαρτίνς - Γιατί δεν παίζει ο Τζολάκης

Ποιος είναι ο πιτσιρικάς που θα πάρει φανέλα βασικού στο Λιμάνι; Ευκαιρία για αλλαγές και δοκιμές αποτελεί για τους Πέδρο Μαρτίνς το ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Ποιοι νεαροί θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και γιατί θα... κριθεί η μεταγραφή του Ιανουαρίου.
 

Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά χωρίς τον Ρέαμπτσιουκ στην 11άδα αναμένεται να αγωνιστούν οι Πειραιώτες στο παιχνίδι εναντίον του Λεβαδειακού, ματς Κυπέλλου δηλαδή και, μάλιστα, με ομάδα τής δεύτερης κατηγορίας.

 

Κι αυτό γιατί φαίνεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει, επιτέλους, να δώσει ανάσες στον Μολδαβό άσο και, παράλληλα, να δώσει ευκαιρία στον νεαρό Αποστολόπουλο να πάρει αγωνιστικά λεπτά με την πρώτη ομάδα.

 

Ο Αποστολόπουλος είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις το περασμένο καλοκαίρι με την παρουσία του στα φιλικά και, παρότι δεν αποκτήθηκε άλλος αριστερός μπακ στη θερινή μεταγραφική περίοδο, δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής σε τόσους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλά φαίνεται ότι, τώρα, έφτασε η ώρα για να τον δούμε την ερυθρόλευκη φανέλα τής μεγάλης ομάδας.

 


Μάλιστα, δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ματς να αποτελεί και ένα... τεστ για τον νεαρό άσο ενόψει Ιανουαρίου, όπου οι Πειραιώτες θα ψάξουν παίκτη για τη θέση του. Ο Μαρτίνς θέλει να έχει εναλλακτική λύση για τον Ρέαμπτσιουκ και για αυτό ψάχνουν έναν αριστερό μπακ στην αγορά. Εάν όμως ο μικρός δείξει έτοιμος στα ματς Κυπέλλου, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα σχέδια.
 

Γιατί και ο Αποστολόπουλος, όπως και οι Σουρλής και Τζολάκης, αγωνίζονται κανονικά στη δεύτερη ομάδα. Δεν αναφέραμε τυχαία τον Σουρλή, καθώς ναι μεν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό β΄ αλλά είναι μέλος τής πρώτης ομάδας και, εκτός απροόπτου, θα βρεθει και αυτός στην 11άδα (όπως πολύ πιθανό είναι να συμβεί και με τους Νίκολιτς, Κωστή και Ξενιτίδη), στο παιχνίδι Κυπέλλου εναντίον του Λεβαδειακού.

 

Αντίθετα, ο Τζολάκης δεν θα παίξει - Τουλάχιστον δεν αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός! Ο λόγος; Γιατί με τη συμμετοχή του στη β ομάδα, έχει αγωνιστικά λεπτά στα γάντια του και είναι σε καλή κατάσταση. Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όμως, είναι πρώτης τάξης ευκαιρία για να πάρει συμμετοχή και ο Κρίστινσον, προκειμένου να είναι και αυτός ετοιμοπόλεμος!

 

Ο Ολυμπιακός διαθέτει τρεις πολύ αξιόλογους τερματοφύλακες και με τη διαχείριση που κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... γυρίζει τούμπα ο Σεμέδο - Αίτημα έκπληξη στου Ρέντη - Οι έξι μικροί που "αρέσουν" σε Μαρτίνς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags