Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Απόφαση έκπληξη Κλοπ για Τσιμίκα - Μεγάλη αλλαγή στη Λίβερπουλ - Ούτε στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-02 15:32:00

Απόφαση έκπληξη Κλοπ για Τσιμίκα - Μεγάλη αλλαγή στη Λίβερπουλ - Ούτε στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Απόφαση έκπληξη Κλοπ για Τσιμίκα - Μεγάλη αλλαγή στη Λίβερπουλ - Ούτε στον Ολυμπιακό

Φαίνεται ότι ο Έλληνας αμυντικός των Κόκκινων ετοιμάζεται να λύσει τα χέρια της ομάδας με τον Γερμανό τεχνικό να έχει πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Κώστας Τσιμίκας: Ο Έλληνας αμυντικός έχει βγάλει... μάτια την φετινή σεζόν με την παρουσία του στην Λίβερπουλ καθώς άρπαξε από τα... μαλλιά τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ εντυπωσιάζοντας τους πάντες έχοντας μέχρι στιγμής 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 ασίστ.

Έτσι ο Γερμανός τεχνικός των Κόκκινων ετοιμάζει έναν... ιδιαίτερο ρόλο στον Έλληνα διεθνή, μιας και τον Γενάρη Σαλάχ και Μανέ, αλλά και Κεϊτά θα απουσιάζουν στο Κόπα Άφρικα, με το σενάριο που κυκλοφορεί να αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πάρει μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί ο Κώστας Τσιμίκας είναι πολύ πιθανό να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης της Λίβερπουλ, λόγω των απουσιών των βασικών εξτρέμ, ενώ Ζότα και Οριγκί δεν έχουν δείξει να μπορούν να έχουν αυτόν τον ρόλο όποτε έχουν κληθεί να αγωνιστούν εκεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags