Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βασικός ο Λόπες, πάγκο ο Ονιεκούρου - Αυτόν να υπογράψει ο Μαρινάκης - Πλάνο 11αδας για Σεμέδο"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 19:00:00

"Βασικός ο Λόπες, πάγκο ο Ονιεκούρου - Αυτόν να υπογράψει ο Μαρινάκης - Πλάνο 11αδας για Σεμέδο"

του Γιώργου Κτενά
"Βασικός ο Λόπες, πάγκο ο Ονιεκούρου - Αυτόν να υπογράψει ο Μαρινάκης - Πλάνο 11αδας για Σεμέδο"

Γιατί είναι ακόμα βαρύς ο Βατσλίκ και πώς θα δώσει λύσεις ο Πορτογάλος; Ο Πέτρος Ξανθόπουλος μιλάει στο Sportdog.gr για την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια του, για τη βελτίωση του Ρόνι Λόπες και το... κέρδος του Τζολάκη από τον ανταγωνισμό. Πώς θα γυρίσει ο Ρούμπεν Σεμέδο στο αρχικό σχήμα και ποιος είναι ο παίκτης που πρέπει να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο;

Ολυμπιακός: Σε όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας των Πειραιωτών αναφέρθηκε σε συνέντευξη στο sportdog ο Πέτρος Ξανθόπουλος, που γνωρίζει άριστα το πώς λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα όπως οι Ερυθρόλευκοι.

Πώς είδε ο παλαίμαχος άσος τον Ρόνι Λόπες στο τελευταίο παιχνίδι, τι πιστεύεις για την ανανέωση στο συμβόλαιο του Αραμπί και τι μπορεί να προσφέρει στα 37 του ο Βαλμπουενά; Ποια είναι η άποψή του για τον Βατσλίκ, πώς πρέπει να διαχειριστεί τον Σεμέδο ο Πέδρο Μαρτίνς και τι σχολιάζει για τον βιονικό Ρεάμπτσιουκ;

Οι απαντήσεις στο sportdog...

"Βασικός ο Λόπες και πάγκο ο Ονιεκούρου - Ελαφρύς και γρήγορος - Για 15 παιχνίδια ο Ελ Αραμπί"

Κύριε Ξανθόπουλε, πώς βλέπετε το τελευταίο διάστημα τον Ρόνι Λόπες με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

"Η αλήθεια είναι ότι στο τελευταίο παιχνίδι ήταν καλός, ενεργός, με καλή απόδοση. Έχει βελτιωθεί πολύ. Πάντα το γκολ στον επιθετικό κάνει καλό αλλά βλέπω ότι είναι καλύτερος, πιο ελαφρύς, πιο γρήγορος σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Από αυτόν τον παίκτη περιμένει πολλά ο Ολυμπιακός. Δεν έχει πάρει όσα θα μπορούσε από τον Ονιεκούρου και τον Ρόνι Λόπες η ομάδα. Ο προπονητής ξέρει όμως ποιος είναι καλύτερος, προφανώς μπορεί να αφήσει στον πάγκο κάποια στιγμή τον Ονιεκούρου και να βάλει βασικό τον Λόπες. Δεν είναι θέμα χάρης, αλλά όσα βλέπει στην προπόνηση".

Στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού σε μεγάλο βαθμό κυριαρχεί και η ανανέωση στο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί.

"Είναι παιδί που δίνει πάντα λύσεις, βρίσκεται πάντα μέσα στις φάσεις, τι άλλο να περιμένεις από έναν επιθετικό; Η ηλικία του είναι στο γήπεδο, άλλωστε στις μεγάλες ομάδες έναν μεγάλο παίκτη δεν τον θέλεις για 15 χρόνια αλλά για 15 παιχνίδια. Είναι μέσα στο γκολ, βγαίνει έξω από την περιοχή, πασάρει, σπάει την μπάλα, σουτάρει, πολύ τυχερος που τον έχει ο Ολυμπιακός. Προφανώς και θα είναι θετικό να του ανανεώσει το συμβόλαιο".

"Κλάση ο Βαλμπουενά -  Ποιοτικό μισάωρο στην 11άδα - Βαρύς ο Βατσλίκ"

Στο τελευταίο παιχνίδι και ο Βαλμπουενά έδειξε ότι η ηλικία βρίσκεται στο γήπεδο, αν και το τελευταίο διάστημα είχε ξεχαστεί κάπως στον πάγκο.

"Η κλάση ποτέ δεν χάνεται. Εντάξει, μεγάλωσε, έμεινε πίσω, ξέραμε όμως ότι στο μισάωρο που θα παίξει μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για αυτό ανανέωσε και ο Ολυμπιακός το συμβόλαιό του, θα δώσει ποιοτικά λεπτά όσο παίξει, γιατί έχει στοιχεία που τα έχουν λίγοι παίκτες. Σπουδαίο και το στημένο που σκόραρε, αυτό περιμένεις από αυτή την κλάση παίκτη. Να μην ξεχνάμε ότι και στα καλοκαιρινά προκριματικά ήταν πολύ καλός". 

Ποια είναι η άποψή σας για τον Βατσλίκ, που βρήκε τη βαριά σκιά του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό;

"Είναι λίγο βαρύς ακόμα στα μάτια μου, αλλά προφανώς χρειάζεται να του δώσουμε λίγο ακόμα χρόνο. Θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό, το πιστεύω. Η παρουσία του, μάλιστα, μπορεί να είναι μεγάλο κέρδος και για τον Τζολάκη, γιατί οι τερματοφύλακες είναι ιδιαίτερη συνομοταξία και μεταδίδουν ο ένας στον άλλον. Γιατί και ο Τζολάκης είναι παιδί που μπορεί να σταθεί, έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στην ομάδα αν και μικρός σε ηλικία".

"Ιδιαίτερη μεταχείριση σε Σεμέδο - Απουσίες ο Ολυμπιακός - Έτσι ξεχωρίζει χωρίς τρομερά προσόντα ο Ρέαμπτσιουκ"

Η επιστροφή του Σεμέδο, λογικά, θα συνδυαστεί με επιστροφή του και στην 11άδα της ομάδας - Ποια είναι η άποψή σας;

"Αγωνιστικά είναι πολύ καλός, αλλά θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση από πλευράς προσωπικότητας. Αλλά αν ενταχθεί στην ομάδα και είναι όπως μπορεί να είναι, το κέρδος θα είναι μεγάλο για τον Ολυμπιακό. Ειδικά τον Γενάρη που το ξέρουν στον Ολυμπιακό ότι λόγω του Κόπα Άφρικα θα έχει απουσίες στην άμυνα".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Ρέαμπτσιουκ που αποδεικνύεται βιονικός στη θητεία του στον Ολυμπιακό;

"Είναι παιδί που πραγματικά έχει αστείρευτες δυνάμεις, με το τρέξιμο καλύπτει πολλά σε σχέση με τις ικανότητές του, ενώ έχει βελτιωθεί και επιθετικά, δουλεύει και φαίνεται. Νομίζω ότι ο Ρέαμπτσιουκ αποδεικνύει πως ένας παίκτης που μπορεί να μην έχει τρομερά ποιοτικά προσόντα, με δουλειά και προσπάθεια μπορεί να ξεχωρίσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαλάει" μεταγραφή του Ολυμπιακού ο μικρός - Τον... τεστάρει ο Μαρτίνς - Γιατί δεν παίζει ο Τζολάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags