Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρωτοφανής "καμπάνα" στον ΠΑΟΚ - Οι ποινές και ο μεγάλος κίνδυνος - Κλείνει για... μήνες η Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 19:24:00

Πρωτοφανής "καμπάνα" στον ΠΑΟΚ - Οι ποινές και ο μεγάλος κίνδυνος - Κλείνει για... μήνες η Τούμπα!

Sportdog Team
Πρωτοφανής "καμπάνα" στον ΠΑΟΚ - Οι ποινές και ο μεγάλος κίνδυνος - Κλείνει για... μήνες η Τούμπα!

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την εισβολή οπαδών στο γήπεδο της Τούμπας, που διέκοψε προσωρινά το ντέρμπι με τον Άρη. Η "βαριά" τιμωρία, με την οποία απειλείται ο ΠΑΟΚ.

Με τιμωρία που μπορεί να φτάσει έως και τις 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών απειλείται ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη!

Ο Δικέφαλος του Βορρά κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League την Παρασκευή (3/12), με το κατηγορητήριο σε βάρος του να είναι ιδιαιτέρως "βαρύ".

Ο ΠΑΟΚ απειλείται με ποινή 2-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και με 2-4 αγωνιστικές επιπλέον για τη ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο, που προκάλεσαν φθορές αλλά και διακοπή του αγώνα (προβλέπεται ποινή δύο αγωνιστικών αλλά ενδέχεται να διπλασιαστεί επειδή ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος).

Εκτός αυτών, ο Δικέφαλος κινδυνεύει και μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για την παρουσία ανεμβολίαστων οπαδών στην εξέδρα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στη Βουλή.

Συνεπώς, στο πιο ευνοϊκό σενάριο, ο ΠΑΟΚ θα εξαναγκαστεί να παίξει σε άδειες εξέδρες 4 εντός έδρας παιχνίδια, ενώ στη χειρότερη περίπτωση η τιμωρία του θα φτάσει τα 9 ματς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίσκο στην Εθνική με τον επόμενο κόουτς - "Κόπηκαν" κορυφαία ονόματα - "Τρελή" πρόταση σε Σάντος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags