Facebook Pixel Ολυμπιακός: Deal με Ισπανία, τριπλασιάζει το κέρδος ο Ραντζέλοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 10:00:00

Νέος... Σιόβας για Ολυμπιακό - Deal με Ισπανία, τριπλασιάζει το κέρδος - "Απογοήτευσε" τον Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος... Σιόβας για Ολυμπιακό - Deal με Ισπανία, τριπλασιάζει το κέρδος - "Απογοήτευσε" τον Μαρτίνς!

Η εξέλιξή του στους τελευταίους μήνες, φέρνει άμεσα εξελίξεις. Για τουλάχιστον δύο χρόνια πήρε πολλές ευκαιρίες και στηρίχτηκε όσο λίγοι από τον Πορτογάλο προπονητή στου Ρέντη. Παρότι αποτέλεσε ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ για τους Πειραιώτες, όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα για μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Πολλοί ήταν αυτοί που όταν το καλοκαίρι άκουσαν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς θα αποχωρίσει από τον Ολυμπιακό και θα αγωνιστεί φέτος δανεικός στην Λεγκανιές την φετινή σεζόν παραξενεύτηκαν. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως ο 24χρονος Σέρβος ήταν το μεγαλύτερο πρότζεκτ των Ερυθρόλευκων τα τελευταία χρόνια, μιας και από 2018 που είναι στον Πειραιά μετρούσε 68 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 6 γκολ και 4 ασίστ, αριθμός που σίγουρα προκαλεί εντύπωση αν σκεφτεί κανείς την ηλικία του.

Βέβαια παρά την εκρηκτική εκκίνησή του την περασμένη αγωνιστική σεζόν μέτρησε 35 παρουσίες στην ενδεκάδα, όμως χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, κάτι που είχε προβληματίσει πολύ τον Πέδρο Μαρτίνς. Παρά το συγκεκριμένο γεγονός ο Πορτογάλος, θεωρεί τον Ραντζέλοβιτς παίκτη με εκπληκτικά χαρακτηριστικά και τον πιστεύει πολύ και για αυτόν τον λόγο τον είχε μαζί στην προετοιμασία των Πειραιωτών το καλοκαίρι, ενώ έπαιξε απέναντι στη Νέφτσι Μπακού στον δεύτερο προκριματικό του Champions League, όμως και πάλι δεν κατάφερε να τον πείσει.

Έτσι την τελευταία μέρα του Αυγούστου ο Ραντζέλοβιτς αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην Λεγκανιές, με στόχο να πάρει χρόνο και να καταλάβει και ο ίδιος τα προσόντα που διαθέτει. Σταδιακά ο 24χρονος έχει πάρει χρόνο στην La Liga2, μετρώντας μέχρι στιγμής 14 συμμετοχές με τέσσερα γκολ, τα δύο στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια με Σαραγόσα και Λας Πάλμας, αλλά και μια ασιστ στην αναμέτρηση με την Ουέσκα. Στην Ισπανία τόσο ο κόσμος όσο και ο τεχνικός της Λεγκανιές έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν και εκείνοι το ταλέντου του νεαρού εξτρέμ, κάτι που τον έχει κάνει πολύ αγαπημένο, ενώ μάλιστα σε αφιερώματα που γίνονται τον συγκρίνουν ήδη με τον Δημήτρη Σιόβα.

Άλλωστε ο 33χρονος αμυντικός είχε κάνει το ίδιο… δρομολόγιο το 2017, με την ισπανική ομάδα να πληρώνει 3 εκατομμύρια, μετά από έξι μήνες δανεισμού, με τον Έλληνα στόπερ να γίνεται μέχρι και αρχηγός της Λεγκανιές έχοντας 108 συνολικά συμμετοχές με την ομάδα, βάζοντας και τέσσερα γκολ. Με όλα αυτά τα δεδομένα ο σύλλογος της Ιβηρικής βλέπει στον Ραντζέλοβιτς έναν παίκτη με πολύ καλά χαρακτηριστικά, κάτι που τους κάνει σοβαρά να σκέφτονται πολύ σοβαρά να προχωρήσουν σε αγορά του.

Μάλιστα στην συμφωνία δανεισμού που υπάρχει μεταξύ της Λεγκανιές και του Ολυμπιακού υπάρχει ρήτρα ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό αρκετά μικρό για τις δυνατότητες που βλέπουν να έχει ο ποδοσφαιριστής, έτσι αν ο 24χρονος συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να μετακομίζει… μόνιμα στην Ισπανία. Πάντως, ακόμα και να φύγει, ο Ολυμπιακός θα βγει τυπικά κερδισμένος καθώς ο παίκτης είχε αποκτηθεί με 550.000 ευρώ από την Ραντντίτσκι Νις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βασικός ο Λόπες, πάγκο ο Ονιεκούρου - Αυτόν να υπογράψει ο Μαρινάκης - Πλάνο 11αδας για Σεμέδο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags