Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φέρνει... Τζόλη ο ΠΑΟΚ με 2.5 εκατ. - "Ανακάλυψη" Λαγωνίδη, επαφές με Ιβάν - Στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 14:25:00

Φέρνει... Τζόλη ο ΠΑΟΚ με 2.5 εκατ. - "Ανακάλυψη" Λαγωνίδη, επαφές Ιβάν - Στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φέρνει... Τζόλη ο ΠΑΟΚ με 2.5 εκατ. - "Ανακάλυψη" Λαγωνίδη, επαφές Ιβάν - Στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος

Φουλάρει για τον Γενάρη ο Δικέφαλος, τα πρώτα δύο ονόματα. Ποιος βρίσκεται στο αεροπλάνο για να έρθει στην πόλη και να ξεκινήσει προπονήσεις και ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει οι "ασπρόμαυροι" από την Κύπρο. Το κόστος της μεταγραφής και οι πρώτες δυσκολίες.

ΠΑΟΚ: Παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την επιστροφή του Λέο Ζαμπά στον Δικέφαλο το προσεχές διάστημα, καθώς φαίνεται ότι Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πετάει κιόλας τη σκούφια του για τον Βραζιλιάνο άσο.

 

Σε συνέντευξη που είχαμε φιλοξενήσει πριν από λίγο καιρό στο sportdog, για τη θητεία τού Ζαμπά στη Βάσκο ντα Γκάμα, είχαμε μάθει ότι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην πατρίδα του και, γενικότερα, είναι πολύ ανεβασμένος μετά από αυτή την παρένθεση.

 

Παρόλα αυτά στη Βάσκο δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για να τον κρατήσουν και ο λόγος είναι οικονομικός! Η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά τού sportdog αναφέρει ότι οι Βραζιλιάνοι έδιναν ελάχιστα χρήματα σε σχέση με το 1 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του Ζαμπά, για αυτό και δεν υπήρξε θέμα παραμονής του ή όχι στη Βάσκο. Ο Δικέφαλος θα τον φέρει πίσω, ακόμα κι αν ο Λουτσέσκου δεν τρελαίνεται με την περίπτωσή του, γιατί είναι καλύτερο να έχει στο ρόστερ έναν παίκτη που πληρώνει αδρά, παρά με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα.

 

Η πρόκριση θα φέρει τον Βαλακάρι;

 

Από τη Θεσσαλονίκη, πάντως, προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον διεθνή Φινλανδό άσο, που συμμετείχε και στο τελευταίο Euro, Όνι Βαλακάρι. Τον 22χρονο άσο της Πάφου, που σε 51 ματς έχει πετύχει 23 γκολ στην Κύπρο! Κι εδώ να θυμίσουμε ότι ο Βαλακάρι είναι επιθετικός χαφ και όχι σέντερ φορ, παρόλα αυτά έχει τόσα γκολ σε 1,5 σεζόν...

 

Ο Κώστας Λαγωνίδης έχει εισηγηθεί θερμά για την απόκτησή του, αλλά η Πάφος ζητάει 2,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Θα μπορούσε να παίξει ρόλο η καλή σχέση που φαίνεται ότι έχει ο Ιβάν Σαββίδης με τον πρόεδρο της Πάφου; Σαφώς και μπορεί, αλλά αυτό που κυρίως θα παίξει κυρίως ρόλο είναι αν θα προκριθεί ο Δικέφαλος στο Κόνφερενς Λιγκ.

 

Γιατί η πρόκριση μπορεί να φέρει 2 - 2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου και αυτά τα χρήματα να διατεθούν για επένδυση στον Βαλακάρι, που είναι σε άριστη ηλικία, διεθνής και αγωνίζεται στη θέση που οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για παίκτη.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντεπίθεση Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Έξαλλος με τους παίκτες, η πρώτη του κίνηση - Επιστροφή-βόμβα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags