Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έξαλλοι ΠΑΟΚτσήδες! "Ντροπή δημόσιοι υπάλληλοι - Κολλημένος ο Λουτσέσκου - 600.000 ο... κώνος"!
| 2021-12-01 23:52:00

Έξαλλοι ΠΑΟΚτσήδες! "Ντροπή δημόσιοι υπάλληλοι - Κολλημένος ο Λουτσέσκου - 600.000 ο... κώνος"!

Sportdog Team
Έξαλλοι ΠΑΟΚτσήδες! "Ντροπή δημόσιοι υπάλληλοι - Κολλημένος ο Λουτσέσκου - 600.000 ο... κώνος"!

"Δεν έπρεπε να φύγει ο Φερέιρα, απομίμηση Φραντζέσκου ο..."! Οργή στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την ισοπαλία με Λάρισα για το Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 στη Λάρισα στο πρώτο παιχνίδι των “16” του Κυπέλλου και όπως ήταν φυσικό, η γκέλα, λίγες ημέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη δεν ήχησε καλά στους οπαδούς της ομάδας. Οι φίλοι των Θεσσαλονικιών ξέσπασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του συλλόγου, όπου τα έβαλαν με τον Λουτσέσκου, τους παίκτες, αλλά και τη διοίκηση.

Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Ξαναζεσταμένο φαΐ ο Λουτσέσκου! Δημόσιοι υπάλληλοι στον ΠΑΟΚ Κώνος από τα Praktiker ο...

Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί άλλαξε τα δύο ακραία μπακ. Ακόμα περισσότερο δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί άλλαξε τα δύο ακραία μπακ ταυτόχρονα. Ίσως δεν άντεχε να βλέπει Ελληνόπουλο (κάτω των 23) για περισσότερο από 60'.

Άντε ρε διώξτε το κλόουν στο πάγκο που έχετε. Ο άνθρωπος είναι ανίδεος. Η ομάδα παίζει ένα ανούσιο ποδόσφαιρο που η μπάλα μόνο με σέντρες φτάνει μπροστά. Δεξιά αριστερά σέντρα. Η κατοχή δεν σου δίνει νίκες, ανούσια κατοχή με αργό ποδόσφαιρο. Είναι κ αργά σιγά μην βλέπει ο Ιβάν το παιχνίδι.

Μα παίρνει 1.800.000 το χρόνο ρε παιδιά..το πιο ακριβό συμβόλαιο προπονητή στην Ελλάδα.. μα έχει το απόλυτο ελεύθερο για μεταγραφές..μα πήραμε αήττητο μαζί του..Για γέλια.. Διοίκηση. Ανύπαρκτη. Παίκτες Ανύπαρκτοι. Τι το κρατάτε το μαγαζί ρε παιδιά.??? Κλείστε το.. Μετά απορείτε γτ μπήκαν οι 40 καφροι στο γήπεδο.. Και ο Ρουμάνος κολλημένος με τις εμμονές του..

Άντε, καλά πλακάκια με τον Ρουμάνο, τόσα χρόνια στην κοροϊδία

Ο Γαγκτζης πήγε προχθές κ τους έριξε όλες της ευθύνες για την εικόνα της ομάδος. Μήπως πρέπει κι αυτοί κάποτε να αναλάβουν κάποιες ευθύνες?

Μπορείτε να βγάλετε τις φανέλες και να μη γυρίσετε πίσω..κανεις σας όμως..ούτε προπονητής ούτε κανένας..είστε Ντροπή σκέτη και ξεφτιλιζεται την ομάδα.. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτό το έκτρωμα που έχετε φτιάξει..οι Σαρδέλες που λέγαμε κάποτε μάλλον καλύτεροι ήταν απ' ότι εσείς τώρα..

Ήμουν από τους πρώτους που έλεγε ότι το ξαναζεσταμενο φαγητό δεν τρώγεται... Κακώς γύρισε ο λουτσεσκου... Έπρεπε να στηρίξουν Άμπελ... Ή στο κάτω κάτω αφού έφεραν Λουτσεσκου να φέρουν και παίκτες τς προκοπής. 700κ παίρνει ο Εσιτι για να κάθεται σαν κώνος.. Με 10 ευρώ παίρνεις έναν κώνο από το πρακτικερ και κάνει ότι και ο εσιτι αν τον βάλεις στο κέντρο του γηπέδου

Το ότι πρέπει να βάλεις τους καλύτερους παίκτες της ομάδας(υποτιθεται), στο 60 για να βάλεις ένα γκολ στη Β ομάδα μιας ομάδας της Β εθνικής είναι μεγάλη επιτυχία.. και αντί αυτού να τρως γκολ. Μπράβο στρατηγέ. Συνέχισε έτσι.. οι επιλογές σου από την πρώτη μέρα που ξαναηρθες μας εκπλήσσουν κάθε μέρα!!

Θα βγει μετά ο Ρουμάνος πορτοφολας και θα λέει ειμασταν κουρασμένοι απ' την υπερπροσπάθεια. Γελάει η γη με τους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν στην ομάδα

Λίγη ντροπή ρε. Μια ομάδα που πριν 2 χρόνια ήθελε 2-3 πινελιές για να καθιερωθεί και να πρωταγωνιστει την καταντήσατε καφενείο της κακιάς ώρας. Αντί για 1 βήμα μπροστά κάναμε 5 πίσω.

2 χρόνια φταίνε παίχτες φταίνε προπονητές φταίει ο λαός φταινε τα πάντα, μόνο ένας δεν φταίει. Ας γινόμαστε κάθε βδομάδα ρεζίλι δεν πειράζει, θα μας κάνει γήπεδο. Αεκακι καταντησαμε

Καλά που πήγε ο γκαγκατζης και τους είπε να καταλάβουν που παίζουν,το κατάλαβαν! Κοροϊδία

Μυρωδιαδες της διοίκησης δρόμο όλοι, πρέπει να πέσει μεγάλη σκούπα εκεί μέσα πρώτα από διοίκηση και μετά από παίχτες !

Πάλι καλά που σκοράρει κάπου κάπου ο ιμιτασιον Φρατζέσκος με φάουλ...

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... Τζόλη ο ΠΑΟΚ με 2.5 εκατ. - "Ανακάλυψη" Λαγωνίδη, επαφές Ιβάν - Στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags