Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-02 10:00:00

Έξαλλος ο Σαββίδης, παίρνει... κεφάλια στην Τούμπα - Ανακοινώνει το νέο "αφεντικό" στον ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλος ο Σαββίδης, παίρνει... κεφάλια στην Τούμπα - Ανακοινώνει το νέο "αφεντικό" στον ΠΑΟΚ!

Ραγδαίες εξελίξεις: Μία μεγάλη επιστροφή και οι αποχωρήσεις! Ο Ιβάν όντας πολύ απογοητευμένος, αποφάσισε να ασχοληθεί πολύ ενεργά και πάλι με τον Δικέφαλο και μέχρι τον Γενάρη αναμένεται να έρθουν τα πάνω-κάτω. Ποιος επιστρέφει και οι πρώτες του αποφάσεις.
 

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη, κι αυτό προκύπτει από το πώς λειτούργησε η οικογένεια Σαββίδη στο θέμα των χρημάτων που έδωσε στην ΚΑΕ!

Γιατί ο Ιβάν κατέθεσε 500.000 ευρώ στο τμήμα μπάσκετ μετά από υπόσχεση που είχε δώσει ο Γιώργος στον Θανάση Χατζόπουλο, που είναι πρόεδρος της ΚΑΕ: Αν συγκεντρώσει 500.000 ευρώ από την αύξηση στο Μ.Κ. της εταιρείας, θα έβαζε το ίδιο ποσό η οικογένεια για ενίσχυση του μπασκετ.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό, πέρα από το γεγονός ότι αυτή η κίνηση αφενός έδωσε κίνητρο στους οπαδούς για να συνεισφέρουν αφετέρου με το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε η ΚΑΕ για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό έβγαλε το κεφάλι από το νερό; Ότι οι Γιώργος και Ιβάν Σαββίδης ήρθαν ξανά κοντά όσον αφορά το αθλητικό σκέλος, και προφανώς όχι όσον αφορά τις οικογενειακές σχέσεις - Αυτές έτσι κι αλλιώς είναι άριστες.

Γιατί οι πληροφορίες που υπάρχουν από το περιβάλλον τής οικογένειας αναφέρουν ότι οι δύο τους δεν μιλούσαν καθόλου για τον Δικέφαλο, από τη στιγμή που ο Ιβάν αποφάσισε να φέρει στην ομάδα τον Λουτσέσκου και να μην κρατήσει τον Γκαρσία. Ο Γιώργος είχε ταχθεί και επίσημα υπέρ του Γκαρσία και, με την έλευση του Ρουμάνου, αποτραβήχτηκε από την ενασχόληση με την ΠΑΕ.

Το γεγονός ότι δόθηκαν οι 500.000 ευρώ στην ΚΑΕ είναι ένα άριστο νέο και για την ΠΑΕ. Γιατί δείχνει ότι έχει ανοίξει ξανά η κουβέντα εντός της οικογένειας για τον Δικέφαλο, κι αυτό μετράει πολύ και για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Γιατί αν πρέπει να στρέψουν κάπου την προσοχή τους οι οπαδοί τής ομάδας είναι στον Γιώργο, ως φυσική συνέχεια του Ιβάν. Ο Γιώργος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ και αυτό το γνωρίζουν όλοι στον σύλλογο ακόμα κι αν δεν είναι κάτι που βγαίνει επίσημα προς τα έξω.    

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στον ΠΑΟΚ, ωστόσο θα υπάρξει και συνέχεια. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ προβληματισμένος τόσο από την εικόνα της ομάδας, που είναι απογοητευτική σε πρωτάθλημα – Κύπελλο και Ευρώπη όσο και σε θέματα λειτουργίας της ΠΑΕ. Τον Γενάρη έχει δεσμευτεί πως θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφές, όμως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Σε όλα τα τμήματα, όχι μόνο στο αγωνιστικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εγκλώβισε" τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Δεν βγάζουν 90λεπτο οι παίκτες - Μόνο με μεταγραφές... γλιτώνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags