Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Μπρόρσον σε πρώτο πλάνο για την Ένωση
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-03 10:00:00

Ανατροπή στην ΑΕΚ, φέρνει... τζάμπα παίκτη-έκπληξη τον Γενάρη – Διέρρευσε το πρώτο όνομα της λίστας

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή στην ΑΕΚ, φέρνει... τζάμπα παίκτη-έκπληξη τον Γενάρη – Διέρρευσε το πρώτο όνομα της λίστας

Τούμπα ο σχεδιασμός της Ένωσης, δεν ψάχνει μόνο για κεντρικό χαφ. Ποια μεταγραφή αποκτάει προτεραιότητα ενόψει Ιανουαρίου και ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται ήδη υπό παρακολούθηση. Οι Κονέ και Παπαδημητρίου ψάχνουν πάντως και για κάτι καλύτερο!

ΑΕΚ: Η απόκτηση τουλάχιστον ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή θεωρείται προτεραιότητα για την ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παρ' όλα αυτά, στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο έχει αρχίζει να κερδίζει έδαφος η προοπτική της προσθήκης ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.

Το ενδεχόμενο αυτό συζητήθηκε εκτενώς μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου το δίδυμο Μήτογλου-Βράνιες εμφάνισε αδυναμίες. Το ίδιο παρατηρήθηκε και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία ο Μήτογλου εκτέθηκε στο πρώτο λεπτό και έκανε πέναλτι στον Περέα. Στην Ένωση πιστεύουν πολύ στον ταλαντούχο άσο, θεωρούν ωστόσο ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο και δουλειά ώστε να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί. Η απειρία του μπορεί να οδηγήσει σε λάθη ικανά να κοστίσουν βαθμούς, σε μια ομάδα που δεν έχει τέτοια πολυτέλεια αυτή τη στιγμή, εάν θέλει να παραμείνει στη μάχη του φετινού τίτλου.

Με δεδομένο ότι ο Σβάρνας δεν έχει πείσει τον Αργύρη Γιαννίκη και ο Τζαβέλλας συνέθεσε ένα προβληματικό δίδυμο με τον Βράνιες στις αρχές της σεζόν, η μεταγραφή ενός στόπερ αποτελεί προοπτική που μοιάζει θελκτική για αρκετούς από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ.

Ένα όνομα που "παίζει" από το καλοκαίρι για τον Δικέφαλο είναι αυτό του Φρανζ Μπρόρσον της Μάλμε. Ο Σουηδός αμυντικός θεωρείται προσιτή περίπτωση παίκτη, καθώς μένει ελεύθερος από την ομάδα του τον Ιανουάριο, ενώ είναι και αρκετά φθηνός. Για την ακρίβεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι αξιώνει συμβόλαιο με αποδοχές μάξιμουμ 250.000 ευρώ.

Καλά πληροφορημένς πηγές υποστηρίζουν ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν θετική γνώμη για τον Μπρόρσον, όμως οι Κονέ και Παπαδημητρίου κοιτάζουν μήπως βρεθεί κάποια καλύτερη περίπτωση, δίχως πάντως να ξεγράφουν τον Σουηδό. Ο 25χρονος στόπερ αποτελεί άλλωστε μια κλασική περίπτωση "value for money", δηλαδή διαθέτει ένα ικανοποιητικό αγωνιστικό πακέτο χωρίς να απαιτείται κάποια οικονομική υπέρβαση για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης που "έφτιαξε" τον Γιαννίκη - Έβγαλε ποιότητα και εξυπνάδα - Νέα... μεταγραφή στα εξτρέμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags