Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελάθηκε ο Σαββίδης με την εικόνα του ΠΑΟΚ - Έρχεται ραντεβού με Λουτσέσκου και... ξεκαθάρισμα
| 2021-12-05 21:36:00

Έξαλλος ο Σαββίδης με την εικόνα του ΠΑΟΚ - Έρχεται ραντεβού με Λουτσέσκου και... ξεκαθάρισμα!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Σαββίδης με την εικόνα του ΠΑΟΚ - Έρχεται ραντεβού με Λουτσέσκου και... ξεκαθάρισμα!

Εκτός εαυτού είναι ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά με την εικόνα της ομάδας, αλλά και τις πέντε αναμετρήσεις χωρίς νίκη κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει ραντεβού με τον Ρουμάνο τεχνικό, αλλά και τους παίκτες. 

ΠΑΟΚ: Όπως σας είχαμε αναφέρει από την Πέμπτη (2/12) ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ εκνευρισμένος με την εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό και το γεγονός ότι πλέον ο Δικέφαλος μετράει πέντε αγώνες χωρίς νίκη, με τη νέα ήττα από την Ιωνικό στη Νίκαια να είναι η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βλέπει τον Ραζβάν Λουτσέσκου όχι μόνο να αποτυγχάνει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάτι για το οποίο ήρθε στην Τούμπα, αλλά και να αφήνει υπονοούμενα παραίτησης με την ατάκα "θα δείτε την αντίδρασή μου", τον κάνει να αναλαμβάνει δράση και να πρόκειται να προβεί σε... ξεκαθάρισμα με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα έχει συνάντηση με  παίκτες αλλά και με τον ίδιο τον Λουτσέσκου, το πιθανότερο μέσω τηλεδιάσκεψης, ώστε να τους θέσει προ των ευθυνών τους, με το δεδομένο να είναι πως μέσα από την συνάντηση θα υπάρξουν σίγουρα... ειδήσεις, ενώ την ίδια στιγμή είναι έτοιμος να αναλάβει... δράση και ο Γιώργος Σαββίδης εντός του συλλόγου, όπως σας έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το Sportdog.gr.

Τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για τον Δικέφαλο και πληροφορίες αναφέρουν τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον του Ρουμάνου προπονητή, πριν την συνάντησή του με τον μεγαλομέτοχο.

Το κλίμα πάντως στον ΠΑΟΚ δεν είναι καλό, οι οπαδοί έχουν βάλει στο… στόχαστρο τόσο τους παίκτες όσο και τον Λουτσέσκου, ενώ η Θύρα 4 με ανακοίνωσή της μετά την ήττα από τον Ιωνικό, άφησε ξεκάθαρα αιχμές κατά του Σαββίδη.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Οργή ΠΑΟΚτσήδων: "Λουτσέσκου ασυλία τέλος - Ντρεπόμαστε να βγούμε έξω - Μετά πόδια από Αθήνα"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags