Facebook Pixel Αντώνης Καρπετόπουλους - ΠΑΟΚ: Βόμβα Καρπετόπουλου! "Παραιτήθηκε μετά τον Άρη ο Λουτσέσκου λένε... - Θα τον μεταπείσουν και πάλι;"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-05 23:48:00

Βόμβα Καρπετόπουλου: "Παραιτήθηκε μετά τον Άρη ο Λουτσέσκου λένε... - Θα τον μεταπείσουν και πάλι;"

Sportdog Team
Βόμβα Καρπετόπουλου: "Παραιτήθηκε μετά τον Άρη ο Λουτσέσκου λένε... - Θα τον μεταπείσουν και πάλι;"

Αποκάλυψη για τον Ρουμάνο προπονητή και την απόφαση Σαββίδη. Η νέα ήττα από τον Ιωνικό έχει δημιουργήσει πολύ άσχημο κλίμα στον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει ραντεβού του προπονητή, με τον μεγαλομέτοχο. Τι μετέφερε όμως στο ραδιόφωνο ο γνωστός δημοσιογράφος;

Η πτωτική πορεία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται και μαζί φουντώνει και η αμφισβήτηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, μετά την ήττα στον Ιωνικό το ρεπορτάζ αναφέρει πως επίκειται συνάντηση του Ρουμάνου προπονητή με τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις.

Πάντως, ο Αντώνης Καρπετόπουλος μιλώντας στον «αέρα» του Bwin ΣΠΟΡΤΦΜ το βράδυ της Κυριακής, μετέφερε την πληροφορία πως ο Λουτσέσκου είχε παραιτηθεί και μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη την προηγούμενη Κυριακή και σχολίασε με νόημα, αν θα τον μεταπείσουν και αυτή τη φορά!

«Ο Λουτσέσκου είχα παραιτηθεί και την προηγούμενη εβδομάδα. Μου το λένε, το λέω, δεν το ξέρω. Σήμερα το είπε, μιλώντας στην τηλεόραση. Είναι μία δήλωση παραίτησης, Δεν ξέρω αν θα τον μεταπείσουν πάλι», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον ΠΑΟΚ ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Και συνέχισε: «Το πείραμα Λουτσέσκου δεν απέδωσε. Αυτό που έκαναν ως διοικητική στρατηγική απέτυχε. Χρειάζεται κάτι άλλο. Πάντως υπάρχουν πράγματα να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ και κυρίως να πάρει την πρόκριση στο Conference league. Αν δεν το κάνει, απορώ πώς θα κάνουν μεταγραφές.

Αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ, δεν έχουν να κάνουν με την ελληνική λογική λόγω της διοίκησής του. Πρέπει να υπάρξει ένας επαναπροσδιορισμός στόχων. Ο Λουτσέσκου μοιάζει προδομένος μετά από κάθε ματς που χάνει και πρέπει να τον στηρίξουν αν τον θέλουν. Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν αρκούν τρεις μεταγραφές τον Γενάρη».

Και έκλεισε λέγοντας: «Υπάρχει ένα σημαντικό αγωνιστικό ζήτημα, που πρέπει να ασχοληθεί ο Λουτσέσκου και αφορά την άμυνά του».

Δείτε την επίμαχη δήλωση του Λουτσέσκου μετά τον Ιωνικό:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλος ο Σαββίδης με την εικόνα του ΠΑΟΚ - Έρχεται ραντεβού με Λουτσέσκου και... ξεκαθάρισμα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags