Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον… αρπάζει ο ΠΑΟ - "Εκδίκηση" για το ντέρμπι - Πληρώνει τον Γενάρη ο Αλαφούζος
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-06 10:00:00

Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον… αρπάζει ο ΠΑΟ - "Εκδίκηση" για το ντέρμπι - Πληρώνει τον Γενάρη ο Αλαφούζος

του Νίκου Στεργίου
Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον… αρπάζει ο ΠΑΟ -  "Εκδίκηση" για το ντέρμπι - Πληρώνει τον Γενάρη ο Αλαφούζος

Παίκτης που κάνει τρομερή σεζόν στη Super League και ξεχωρίζει. Ποιον ποδοσφαιριστή ετοιμάζεται να πάρει το Τριφύλλι από την Ελλάδα, που βρισκόταν μέχρι πρόσφατα πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης; Και με πόσα χρήματα μπορεί να φορέσει τα πράσινα σε έναν μήνα;
 

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, που βρήκε νικητές τους Κιτρινόμαυρους με 1-0, έρχεται μία ακόμα… μάχη μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτή τη φορά μεταγραφική!

Με τον Ιανουάριο να πλησιάζει, οι Πράσινοι έχουν αρχίσει και βάζουν προτεραιότητες για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν. Μια από τις βασικές θέσεις που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει ότι χρειάζεται ενίσχυση είναι αυτή του αριστερού μπακ, μιας και μπορεί ο Χουάνκαρ να είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, όμως η παρουσία του Χατζηθεοδωρίδη κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ποδοσφαιριστή για εκεί.

Έτσι φαίνεται πως εκτός από τον Φεράρι, του Βόλου, που ήταν έντονη η συζήτηση για την απόκτησή του και το καλοκαίρι, τα… μάτια των Πρασίνων έχουν βρει και άλλον έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα άμεσα. Ο λόγος για τον Μαρβίν Πρίσμαν του ΠΑΣ. Ο Βέλγος είναι στα Γιάννενα από το καλοκαίρι του 2020, έχοντας αποκτηθεί από την Χαποέλ Τελ Αβίβ, ως ελεύθερος και βγάζει… μάτια κάτι που φαίνεται και από την άνοδο στην χρηματιστηριακή του αξία, καθώς όταν ήρθε στην χώρα μας άξιζε 300.000 ευρώ, ενώ σήμερα σύμφωνα με το transfermarkt η τιμή του είναι στο 450.000 ευρώ.

Παράλληλα και τα νούμερα του 30χρονου είναι ενδεικτικά για το πόσο χρήσιμος είναι, μιας και μετράει 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με έξι ασίστ, ενώ από τις όσες φορές βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχει βγάλει 90λεπτο μόλις τρεις φορές, δύο την προηγούμενη χρονιά και μια φέτος με την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας. Βέβαια ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ο μόνος που είχε στην λίστα του τον Βέλγο, μιας και η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι, όμως μετά την άφιξη Μοχαμάντι κάνει την Ένωση να είναι… κλεισμένη, λογικά, στην συγκεκριμένη θέση. Αν και ένας τόσο καλός παίκτης και σχεδόν «τζάμπα», πάντα απασχολεί.

Ένα ακόμα… θετικό στην υπόθεση του Πρίσμαν είναι το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΣ λήγει το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να του προσφέρει συμβόλαιο από τον Ιανουάριο και να αποκτήσει χωρίς να δώσει χρήματα, ενώ σίγουρα λόγω αυτού του θέματος οι Γιαννιώτες θα είναι… ανοιχτοί σε μια πρόταση από το Τριφύλλι. Το μόνο σίγουρο είναι το γεγονός πως ο Μαρβίν Πρίσμαν, αλλά και ο Φράνκο Φεράρι είναι τα δύο αριστερά μπακ που απασχολούν το Τριφύλλι και είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4άρα θα έριχνε η ΑΕΚ - Βασανίζουν την μπάλα Μαουρίσιο-Βίγια - Δεν είδε... Μαρτίνς ο Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags