Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Όλα ανοικτά στην συνάντηση Σαββίδη με Λουτσέσκου - Αυτό ήταν το "εγκληματικό" λάθος στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-06 13:51:00

Όλα ανοικτά στο "ραντεβού" Σαββίδη με Λουτσέσκου - Αυτό ήταν το "εγκληματικό" λάθος στον ΠΑΟΚ!

Οι Μιχείες
Όλα ανοικτά στο "ραντεβού" Σαββίδη με Λουτσέσκου - Αυτό ήταν το "εγκληματικό" λάθος στον ΠΑΟΚ!

Η φετινή ομάδα ήταν σαν τη φούσκα του χρηματιστηρίου που έσκασε. Η νέα ήττα από τον Ιωνικό και ο τρόπος που ήρθε, έδειξε ξανά τα τεράστια προβλήματα στο ρόστερ του Δικεφάλου και κυρίως το λάθος που έγινε από προπονητή και διοίκηση το καλοκαίρι. Όσα ζει πάντως ο Ρουμάνος στο γήπεδο, είναι ο χειρότερός του εφιάλτης.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Oκτω γκολ σε έντεκα αγωνιστικές μετρούσε η παραγωγή του Ιωνικού μέχρι χθές, τα μισά θα έβαζε στον ΠΑΟΚ αν έμπαινε και το δοκάρι, οπότε έμεινε στα τρία!

 

Έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε ρεκόρ 5ετιας, με τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα αφού προηγήθηκαν εκείνες απο Ατρόμητο και Άρη. Σημειολογικά της ομάδας του Περιστερίου ήταν η πρώτη της νίκη μετα απο 5 μήνες, σε φιλικά και επίσημα απο το ξεκίνημα της σεζόν. Και τα κατάφερε - κι αυτή - κόντρα στην ομάδα του Λουτσέσκου. Τυχαίο;

 

"Είναι θλιβερό, αλλά γυρίζουμε σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου, που κάθε χωριό και κάθε ομάδα γειτονιάς ζούσε το όνειρο απέναντί μας..." ανέφερε στο ξεκίνημα της "απαξιωτικής" (για το κλάμπ/ομάδα) χθεσινοβραδινης ανακοινωσής της η "Θύρα 4". Φταίω εγώ μετά να φωνάξω για... κλεμμένα πνευματικά δικαιώματα αφού αυτό ακριβώς έγραφα την περασμένη Δευτέρα στο μπλογκ μου για τον ΠΑΟΚ;

 

Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι... ομάδα του Λουτσέσκου! Δεν υπάρχει το... περιβόητο και πολυδιαφημισμένο γκρούπ του Λουτσέσκου!! Ποτέ ξανά στο παρελθόν, σε οποιαδήποτε πάγκο κι αν καθόταν, ο Λουτσέσκου έχει  βιώσει την φετινή...τραγωδία να χάνει με ανατροπές, να δεχεται τόσα γκολ, να προηγείται και να μην μπορεί να κρατήσει το σκορ. Και όλα αυτά να επαναλαμβάνονται σαν τον χειρότερο εφιάλτη!!!

 

Ο ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-22 είναι ένα... γκρούπ μεταξύ αγνώστων. Χωρις δέσιμο, χωρίς συντεταγμένες, χωρίς παίκτες/προσωπικότητες σημεία αναφορές, χωρίς να έχει κάπου να ακουμπήσει!! Ούτε καν στον προπονητή του, τον κορυφαίο στην ιστορία του κλάμπ, που επέστρεψε για να τον οδηγήσει ξανά στον τίτλο!

 

Εκεί ακριβώς έγινε το τεράστιο/"εγκληματικό" λάθος το περασμένο καλοκαίρι απο τον Ιβάν, τον Ραζβάν, τον Οργανισμό. Έβγαιναν και δήλωναν πως πάνε για πρωτάθλημα, πως θέλουν μόνο νίκες και το αήττητο κλπ. Βάλανε δηλαδή τον πήχη σε πολύ μεγάλο ύψος, μη ρεαλιστικό αλλά... κακουργηματικό. Γιατί αυτός ο ΠΑΟΚ ήταν ακριβώς σαν την ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΈΣΚΑΣΕ. Και οι συνέπειες τώρα έρχονται στο ποδοσφαιρικο τμήμα και τον Οργανισμό του ΠΑΟΚ. Περιμένετε και θα τις δείτε...

 

Αγωνιστικά η εξήγηση είναι πολύ απλή: το τωρινό ρόστερ του "δικεφάλου" δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό που θέλει και δουλεύει ο Λουτσέσκου. Όχι με αυτούς τους τερματοφύλακες... Οχι με αυτά τα μπακ... Όχι με τους Βαρέλα/Κρέσπο στα στόπερ...Ποτέ με τον Εσίτι στην κομβική θέση που παίζει... Χωρίς ταχύτητα στα πλάγια της επίθεσης... Χωρις φορ σκόρερ... Με τον "μισοπλέμονο" Μπίσεσβαρ και τον ασταθέστατο Ελ Καντουρί να μην μπορούν να κάνουν την διαφορά απο μόνοι τους... Και τον Βιεϊρίνια πλέον Ελ Σιντ, αναζητώντας επειγόντως έναν "αντι-Βιεϊρίνια"... Τι απομένει; Ένας Αντριγια Ζίφκοβιτς που δεν φτάνει. Και έτσι έχουμε όλο αυτό τον "αποκρουστικό θίασο"

 

Στο δια ταύτα: ο ΠΑΟΚ πρέπει να κτίσει απο τα... θεμέλια ξανά ομάδα. Δεκέμβρη και Γενάρη όμως, δεν γίνεται. Όπως δεν γίνεται να κτίσεις και με... υλικά κατεδάφισης! Οπότε... 1-2-Χ! 

 

Για το τι θα γίνει απο εδώ και πέρα στον "δικέφαλο". Και κυρίως με το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου, περιμένοντας όλοι να δουν τι εννοούσε ο Ρουμάνος "στρατηγός" με την δική του "αντίδραση" που... υποσχέθηκε στην Νεάπολη αλλά αρνήθηκε να την διευκρινήσει αν και (ξανά) ρωτήθηκε εκ των υστέρων. Βέβαια δεν του έγινε και η σωστή ερώτηση: "κύριε Λουτσέσκου σκέφτεστε την παραίτηση;"

 

ΥΓ. Δεν είναι τυχαίο πως απο το βράδυ της Κυριακής οι επικοινωνιακές δυνάμεις του ΠΑΟΚ έχουν... σιγήσει. Τι περιμένουν; Τι θα γίνει στην επαφή/επαφές Ιβάν Σαββίδη - Ραζβάν Λουτσέσκου. Μεταξύ τους χωρίς την... παρουσία τρίτων. Και είναι τόσο ρευστά τα πράγματα που κανένας δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη/εκτίμηση. ΌΛΑ ΜΕΣΑ, ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ...

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Καρπετόπουλου: "Παραιτήθηκε μετά τον Άρη ο Λουτσέσκου λένε... - Θα τον μεταπείσουν και πάλι;" 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags