Facebook Pixel ΑΕΚ: Φέρνει... Γαλανόπουλο τον Γενάρη - Αυτόν ζήτησε ο Γιαννίκης - Θέλει να φύγει κορυφαίο όνομα από ΑΕΚ
| 2021-12-07 14:57:00

Φέρνει... Γαλανόπουλο τον Γενάρη - Αυτόν ζήτησε ο Γιαννίκης - Θέλει να φύγει κορυφαίο όνομα από ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φέρνει... Γαλανόπουλο τον Γενάρη - Αυτόν ζήτησε ο Γιαννίκης - Θέλει να φύγει κορυφαίο όνομα από ΑΕΚ

Η πρώτη μεταγραφή και οι παίκτες που είναι στον "αέρα" ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται. Ποια είναι η σίγουρη κίνηση που θα κάνει η Ένωση μετά από εισήγηση του κόουτς και τι ψάχνουν στην αγορά. Ποιοι και γιατί θέλουν να αποχωρήσουν;

ΑΕΚ: Στο γεγονός ότι η Ένωση θα επιδιώξει να πάρει έναν χαφ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες του ρεπορτάζ, ενώ υπάρχει και μια φήμη ότι ήδη υπάρχει ποδοσφαιριστής που είναι κλεισμένος από την Ένωση!

 

Οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν, ήδη, από τις αρχές τού Οκτώβρη για τον χαφ που θα έρθει και θα μπει στην 11άδα, με αποτέλεσμα να έχει προκύψει το όνομα του Ντανίλο Μπαρμπόσα στο προσκήνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος σίγουρα απασχολεί την ομάδα, αλλά δεν φαίνεται ότι είναι ο πρώτος στόχος στη λίστα.

 

Γιατί υπάρχουν διάφορες παράμετροι στην περίπτωσή του, καθώς ναι μεν αγωνίζεται και διακρίνεται στην Παλμέιρας αυτό το διάστημα, αλλά στη Βραζιλία βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού από της Νις. Θα τον αγοράσουν οι άνθρωποι της Παλμέιρας ή θα τον αφήσουν να επιστρέψει στη Γαλλία; Κι αν επιστρέψει στη Γαλλία, η Νις θα επιδιώξει να τον δανείσει ξανά ή θα κοιτάξει να τον πουλήσει;

 

Σε γενικές γραμμές η ομάδα ψάχνει για έναν παίκτη τύπου Γαλανόπουλου, που να δαγκώνει τον αντίπαλο ως 6άρι, αλλά και να έχει την πρώτη πάσα. Κυρίως, όμως, να βάλει τρεξίματα στα χαφ, να βάλει πνευμόνια, και φυσικά να δώσει στοιχεία που σήμερα δεν υπάρχουν.

 

Στις άλλες θέσεις πολύ δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη μεταγραφή, εκτός αν υπάρξουν εξελίξεις με τον Τάνκοβιτς, για παράδειγμα, που δεν θέλει να μείνει για να είναι στον πάγκο. Αν ο Σουηδός φύγει από την ΑΕΚ, τότε θα ανοίξει η κουβέντα για την έλευση ενός εξτρέμ.

 

Εκεί που πολύ δύσκολα θα γίνει κίνηση, είναι στη άμυνα. Γιατί μπορεί να μην βγάζει μάτια η αμυντική γραμμή της Ένωσης, αλλά αριθμητικά υπάρχουν λύσεις: Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Λάτσι. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Σβάρνας τον χειμώνα, κι αυτό μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις, αλλά σε γενικές γραμμές δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην άμυνα. 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο... Μέντες της ΑΕΚ - "Θα κάνω μεταγραφές και τον χειμώνα" - Οριστικό για Τσούμπερ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags