Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτός είναι ο... Μέντες της ΑΕΚ - "Θα κάνω μεταγραφές και τον χειμώνα" - Οριστική απόφαση για Τσούμπερ
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-05 15:30:00

Αυτός είναι ο... Μέντες της ΑΕΚ - "Θα κάνω μεταγραφές και τον χειμώνα" - Οριστικό για Τσούμπερ

Οι Μιχείες
Αυτός είναι ο... Μέντες της ΑΕΚ - "Θα κάνω μεταγραφές και τον χειμώνα" - Οριστικό για Τσούμπερ

Ο "άτυπος τεχνικός διευθυντής" της Ένωσης και η μεταγραφή Μπρόρσον! To Sportdog.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τις μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζουν οι "κιτρινόμαυροι", τον άνθρωπο-κλειδί πίσω από τις κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν, όπως ισχυρίζεται τον Γενάρη, αλλά και τις εξελίξεις με τον Ελβετό άσο.

Για ποιόν η διεθνής μανατζερική πιάτσα λέει πως λειτουργεί σαν "άτυπος τεχνικός διευθυντής" της ΑΕΚ; 

Ποιος ατζέντης έλεγε επι γερμανικού εδάφους " εγω θα κάνω μεταγραφές στην ΑΕΚ και τον χειμώνα"; 

Γιατί τον αποκαλούν ο... "Μέντες της ΑΕΚ";

Ποια απόφαση έχει ήδη παρθεί για το μέλλον του Τσούμπερ;

Για που προορίζεται ο Μπρόρσον, ο οποίος φεύγει από την Μάλμε;

Γιατί βόλευε την Ένωση ο... επικοινωνιακός αποπροσανατολισμός με τον Σουηδό στόπερ;

Οι απαντήσεις στις Κυριακάτικες Μιχείες

ΦΡΑΝΖ ΜΠΡΟΡΣΟΝ: ο 25χρονος στόπερ της Μάλμε, με τα 800 χιλιάρικα χρηματιστηριακή αξία και την σούπερ σεζόν που έκανε (34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει σε ομάδα εκτός Σουηδίας, η οποία όμως, δεν θα είναι η ΑΕΚ. 

Το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, η Μάλμε του έχει κάνει πρόταση να ανανεώσουν αλλά έχει καλύτερες προσφορές από εξωτερικό. Και λέω προσφορές για να το ξεχωρίσω από το... ενδιαφέρον. 

Επειδή ανέβηκε πολύ τον τελευταίο μήνα η "υποψηφιότητα" Μπρόρσον για την ΑΕΚ, με ρεπορτάζ στην Σουηδία κι αναπαραγωγές (και όχι μόνο) στην Ελλάδα, οι "κιτρινόμαυροι" ποτέ στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν πέρασαν στο... παρασύνθημα. Οπότε μην περιμένετε Μπρόρσον στην Ένωση, άλλωστε ποτέ δεν ήταν προχωρημένο όπως παρουσιάστηκε. 

Όλο αυτό πάντως βόλευε τους "κιτρινόμαυρους", δηλαδή τα ΜΜΕ να ασχολούνται με την "υπόθεση Μπρόρσον" κι αυτοί να κάνουν παιχνίδι σε... διπλό ταμπλό για άλλους στόπερ που αποτελούν την προτεραιοτητά τους! Και όχι απαραιτήτως για τον Γενάρη αλλά δεδομένα με προοπτική καλοκαιριού!

ΜΙΛΟΣ ΜΑΛΕΝΟΒΙΤΣ -1: είναι ο ιδιοκτήτης της "Soccer Mondial AG". Αν την ξεχάσετε να σας θυμίσω πως είναι η εταιρία που εκπροσωπεί τους Τσούμπερ - Γέβτιτς, με τον Σερβο-Ελβετό ιδιοκτήτη της να παίζει καταλυτικό ρόλο, τον περασμένο Αύγουστο, για να αριβάρουν οι δυο πελάτες του στην ΑΕΚ. Εξ ου και η πολύ καλή σχέση που έχει κτίσει ο δαιμόνιος Μαλένοβιτς με τους Κονέ - Παπαδημητρίου. Σε βαθμό που μέχρι και φωτογραφίες των τριών από δείπνο τους στο εξωτερικό πόσταρε στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν είναι τυχαίο πως η διεθνής μανατζερική πιάτσα έχει πλέον την εντύπωση/εκτίμηση πως ο Μαλένοβιτς είναι για την ΑΕΚ οτι στο παρελθόν έχει διατελέσει ο Μέντες για τον Ολυμπιακό!!

ΜΙΛΟΣ ΜΑΛΕΝΟΒΙΤΣ -2: η στήλη, όπως είναι γνωστό, έχει την ικανότητα να μαζεύει rumours και gossips από τις διάφορες πιάτσες, agents και scouts. Όχι μόνο τις ελληνικές, ούτε μόνο για... παίκτες ή προπονητές. Για παράδειγμα, σχετικά πρόσφατα μου μεταφέρθηκε, τι έλεγε ο Μαλένοβιτς ενόψει Γενάρη σε μανατζερική σύναξη που έλαβε χώρα επί γερμανικού εδάφους. Συγκεκριμένα, υποστήριζε μεταξύ άλλων πως... "εγώ θα κάνω μεταγραφές στην ΑΕΚ και τον Γενάρη"! Και έδειχνε πολύ σίγουρος για αυτός. Μιλούσε λες και  είναι η λειτουργεί σαν άτυπος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης! Λόγω... Τσούμπερ; Λόγω Κονέ/Παπαδημητρίου; Λόγω Μελισσανίδη; Δεν το ξέρω αυτό... Αυτό πάντως που ειπώθηκε, στην ίδια παρέα, είναι πως η ΑΕΚ έχει ήδη αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του διεθνή Ελβετού, τον ερχόμενο Μάιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ - Απορώ με τον Μακέντα - Ξεχνάτε τα εγκλήματα της διαιτησίας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags