ΠΑΟΚ: Τα ίδια πρόσωπα αναμένεται να δούμε στην 11άδα του Δικέφαλου στο παιχνίδι με την Λίνκολν, καθώς δύσκολα θα υπάρξει κάποια έκπληξη από την πλευρά τού Λουτσέσκου στις επιλογές για το βασικό σχήμα.

 

Αυτό που θα δούμε, όμως, είναι διαφορετική ψυχολογία, συγκέντρωση και νοοτροπία από την πλευρά της ομάδας, καθώς σε αυτό είναι που ποντάρει πολύ ο Ρουμάνος τεχνικός για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο Κόνφερενς Λιγκ. Σε αυτό έχει επενδύσει αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις και όχι σε κάποια αλλαγή σε πρόσωπα. Δηλαδή δύσκολα θα δούμε κάποιον παίκτη τύπου Κούτσια, Τσιγγάρα κ.λπ. τουλάχιστον στο αρχικό σχήμα.

 

Παρόλα αυτά ο Μιχάι, που έχει θητεία στη φετινή σεζόν στο αρχικό σχήμα, αλλά και ο Ντόγκλας δεν αποκλείεται να έχουν φανέλα βασικού: Αφενός με τον νεαρό στόπερ για να μείνει στον πάγκο και να πάρει ανάσες ο Βαρέλα, αφετέρου για παίξει ο Βραζιλιάνος χαφ ως 10άρι και να γίνει πιεστική η ομάδα επιθετικά, να κλέψει μπάλες κ.λπ.

 

Νέος τεχνικός διευθυντής ο Βιεϊρίνια;

 

Ακόμα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και μια δήλωση του Βιεϊρίνια για την επόμενη μέρα του στον σύλλογο, καθώς είναι σαφές ότι σκέφτεται στο τέλος της σεζόν να τελειώσει την καριέρα του. Ενώ δεν μπορεί να είναι τυχαία η αναφορά του στο νέο πόστο που θα έχει και, μάλιστα, στις γνωριμίες του που θα τον βοηθήσουν να σταθεί στο νέο του ρόλο.

 

Γιατί πρέπει να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή δεν έχει τεχνικό διευθυντή και αυτό από μόνο του δίνει τον τόνο. Πολύ περισσότερο όταν συμπληρωματικά έρχεται η άριστη σχέση που έχουν Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια σε προσωπικό επίπεδο και ενώ, σε έναν σύλλογο με τις ιδιαιτερότητες του Δικέφαλου, όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο.

 

Θα μπορούσε να αναλάβει αυτόν τον νέο ρόλο ήδη από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο; Προφανώς με το να τελειώσει έξι μήνες νωρίτερα την καριέρα του; Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αυτό το σενάριο, δεδομένου ότι δείχνει ότι θέλει να επιστρέψει και να τελειώσει την καριέρα του στο γήπεδο.

 

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι έχει στενή επαφή με τον Λουτσέσκου από την πρώτη στιγμή, συζητούν για θέματα της ομάδας, έχει τέλος πάντων έναν ρόλο στην ομάδα που ξεπερνά την τυπική σχέση ποδοσφαιριστή-προπονητή.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Λουτσέσκου υπέγραψε την αποτυχία του - Ντροπή του πρωταθλήματος η ΑΕΚ - Θα μείνει ο Μαρτίνς;"