Facebook Pixel ΑΕΚ: Τέσσερις στη "μαύρη λίστα" Γιαννίκη - Πρόταση για ακριβοπληρωμένο άσο - Αυτόν θέλει από Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-08 14:31:00

Τέσσερις στη "μαύρη λίστα" Γιαννίκη - Πρόταση για ακριβοπληρωμένο άσο - Αυτόν θέλει από Ελλάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τέσσερις στη "μαύρη λίστα" Γιαννίκη - Πρόταση για ακριβοπληρωμένο άσο - Αυτόν θέλει από Ελλάδα!

Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται στην έξοδο και η πρώτη μεταγραφή. Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ τον Γενάρη, καθώς εκτός από τις προσθήκες, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να... αδειάσουν και από συμβόλαια παίκτες που δεν υπολογίζονται. Ποιοι είναι οι... υποψήφιοι.

ΑΕΚ: Σε 4 με 5 εβδομάδες αναμένεται να επιστρέψει ο Στάνκοβιτς στις υποχρεώσεις της Ένωσης, κάτι που σημαίνει ότι ο Τσιντώτας θα είναι βασικός στα επόμενα παιχνίδια και μένει να δούμε ποιος θα συμπληρώνει την αποστολή ως αναπληρωματικός - Γιατί αυτό σχετίζεται με την β΄ ομάδα.

 

Με αφορμή, πάντως, το θέμα τού Στάνκοβιτς και τι συμβαίνει όταν λείπει, έχει αρχίσει να ακούγεται ξανά το όνομα του Αντώνη Τσιφτσή. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης ίσως είναι η λύση που βρίσκεται στην κορυφή τής σχετικής λίστας, άσχετα αν θα προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή του ή το προσεχές καλοκαίρι.

Άλλωστε τώρα είναι ευκαιρία ο Τσιντώντας να δείξει αν μπορεί η ομάδα να υπολογίζει πάνω του για τις αποστολές, και όταν χρειάζεται να μείνει εκτός ο Στάνκοβιτς (όπως τώρα) να υπολογίζουν πάνω του. Σε κάθε περίπτωση ο Τσιφτσής αρέσει πολύ στους Κιτρινόμαυρους και καλό θα είναι να κρατήσουμε το όνομά του σε μια άκρη του μυαλού μας.

 

Αυτό που υπάρχει, πάντα, ως ψιθύρισμα στο ρεπορτάζ είναι εκείνοι που θα αποχωρήσουν. Μπακάκης, Ντατσένκο και Ινσούα πρέπει να βρουν λύσεις για την καριέρα τους, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ίσως και ο Σβάρνας αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

 

Γιατί ο Έλληνας άσος είναι πέμπτος στη σχετική ιεραρχία, δεδομένου ότι πλην της τριάδας Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλα, φαίνεται ότι το πρότζεκτ Λάτσι είναι πιο μπροστά από τον Σβάρνα στην άμυνα. Μάλιστα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ακόμα και ο Λε Ταλέκ είναι πιο μπροστά από τον Σβάρνα για να παίξει ως κεντρικός αμυντικός, δεδομένου ότι στα χαφ δεν φαίνεται να μπορεί να βρει θέση.

 

Ο πεπειραμένος άσος ήρθε ως προσωπική επιλογή τού Μιλόγεβιτς το περασμένο καλοκαίρι για να παίξει ως στόπερ μπροστά από την άμυνα, αλλά ούτε ο Μιλόγεβιτς έπαιξε έτσι ούτε και ο Γιαννίκης παίζει έτσι. Με το συμβόλαιό του να είναι πολύ υψηλό μάλιστα, καθώς φτάνει στις 650.000 ευρώ, δεν έχει νόημα να κάθεται στον πάγκο. Κι αν προκύψει θέμα, μπορεί να παίξει ως στόπερ.

 

Στη Ρωσία υπάρχει πολύ καλή άποψη για εκείνον (και το περασμένο καλοκαίρι είχε προτάσεις από το ρωσικό πρωτάθλημα) και δεν αποκλείεται αν προκύψει πρόταση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να τον παραχωρήσει η Ένωση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ντροπή του πρωταθλήματος η ΑΕΚ"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags