Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μη βάλει Σωκράτη και Μπουχαλάκη με Αντβέρπ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-09 10:00:00

"Απόλυση προπονητή μετά τον Ολυμπιακό - Δεν είναι αδιάφοροι - Μη βάλει Σωκράτη και Μπουχαλάκη"

του Γιώργου Κτενά
"Απόλυση προπονητή μετά τον Ολυμπιακό - Δεν είναι αδιάφοροι - Μη βάλει Σωκράτη και Μπουχαλάκη"

Πού πρέπει να χτυπήσουν οι Πειραιώτες και το φανατισμένο κοινό. Τι θα αντιμετωπίσουν απόψε στο Βέλγιο, πώς πρέπει να παρατάξει την ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς και γιατί θα είναι καλύτερα αν παίξουν οι Σισέ και Μπα στην άμυνα. Σούπερ ανάλυση στο Sportdog!
 

Ολυμπιακός: Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αντβέρπ ανέλυσε μέσω του sportdog o δημοσιογράφος Βασίλης Τσαπραλής, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς γνωρίζει άριστα το βελγικό ποδόσφαιρο.

Ποιους παίκτες πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες και ποιοι ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις απαιτήσεις του αγώνα; Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί.

"Σε πίεση ο προπονητής - Επεισόδια οι οπαδοί - Δεν αδιαφορούν για το ματς με Ολυμπιακό"

"Πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα η Αντβέρπ αλλά παίρνει περισσότερα συνήθως από όσα αξίζει. Ο προπονητής είναι υπό πίεση, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και στο Γιουρόπα Λιγκ παίζεται να φύγει. Είναι κάτι που περιμένουν στο Βέλγιο. Κέρδισε σε ένα τοπικό ντέρμπι πρόσφατα και ανέβασε τις μετοχές του. Ενώ τους έχει δεύτερους στη βαθμολογία, έχουν πολλές φιλοδοξίες φέτος γιατί έχει δώσει πολλά λεφτά η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια για να φέρει παίκτες", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο  Β. Τσαπραλής και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν και πώς ασχολούνται οι Βέλγοι για το ματς με τον Ολυμπιακό:

"Έχουν αποκλειστεί από το Γιουρόπα Λιγκ και, μέχρι στιγμή, είχαν επικεντρωθεί στα επεισόδια των οπαδών στον αγώνα της Κυριακής. Δε νομίζω όμως να είναι αδιάφοροι, θέλουν να κάνουν την πρώτη νίκη τους στον όμιλο και, μάλιστα, εντός έδρας. Έχουν και πολλά διαρκείας, θα έχει και κόσμο το γήπεδο, δεν θα αδιαφορήσουν. Έχει φανατικούς οπαδούς η Αντβέρπ".

"Στον πάγκο επιθετικός με 15 γκολ; - Να παίξει επιθετικά ο Ολυμπιακός - Πρόβλημα στα στημένα"

Μπορούμε να πούμε ποιους παίκτες τής Αντβέρπ πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός;

"Ο Φράι, ο επιθετικός, έχει βάλει 15 γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα αλλά ακόμα δεν έχει σκοράρει στην Ευρώπη. Τώρα, βέβαια, αυτόν μπορεί και να τον ξεκουράσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Μπατάιγ είναι πολύ καλός, παίζει δεξιά και αριστερά ως μπακ και λογικά θα παίξει γιατί ξεκουράστηκε στο πρωτάθλημα. Ο Ένγκελς είναι επίσης σημαντική μονάδα στην άμυνα. Ο Φίσερ είναι πολύ καλός στις ασίστ, ο Γιουσούφ πολύ καλός αμυντικός χαφ, ενώ υπάρχει και ο Σαμάτα στην επίθεση".

Πώς θεωρείς ότι πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός;

"Πρέπει να παίξει επιθετικά, ειδικά στα στημένα στο ψηλό παιχνίδι έχουν προβλήματα πίσω αυτοί. Μπροστά στα στημένα, βέβαια, είναι καλοί, αλλά πίσω έχουν προβλήματα. Έχουν πολύ καλό τερματοφύλακα επίσης, που διορθώνει τα λάθη της άμυνας, γιατί στην άμυνα υπάρχουν κενά ως κλασσική βελγική ομάδα".

"Προβλήματα ο Σωκράτης - Δίδυμο Σισέ-Μπα στην άμυνα - Στον πάγκο ο Μπουχαλάκης"

Τέλος, μπορείς να μου πεις κάποια πρόσωπα για την 11άδα τού Ολυμπιακού που θα ταίριαζαν στους παίκτες και το παιχνίδι της Αντβέρπ;

"Θεωρώ ότι αμυντικό δίδυμο θα μπορούσε να είναι ο Σισέ και ο Μπα, γιατί Φράι και ο Σαμάτα είναι ψηλά κορμιά, είναι αθλητικοί, ο Σαμάτα είχε δημιουργήσει προβλήματα στον Σωκράτη και στον πρώτο αγώνα. Στα χαφ ενώ δεν υπάρχει τρομερή τεχνική, είναι γρήγοροι παίκτες. Άρα με αυτή την έννοια δεν νομίζω ότι ο Μπουχαλάκης ταιριάζει στον ρυθμό της αναμέτρησης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παζάρια" Ολυμπιακού για μεγάλη μεταγραφή - "Συμφωνία με 8 εκατομμύρια - Γιατί τον θέλει ο Μαρτίνς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags