Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πολυεργαλείο, έκπληξη αν τον πάρει ο ΠΑΟΚ - Θυμίζει... Τοροσίδη - Μαζεύει κάρτες λόγω τσαμπουκά"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-09 12:20:00

"Πολυεργαλείο, έκπληξη αν τον πάρει ο ΠΑΟΚ - Θυμίζει... Τοροσίδη - Μαζεύει κάρτες λόγω τσαμπουκά"

του Γιώργου Κτενά
"Πολυεργαλείο, έκπληξη αν τον πάρει ο ΠΑΟΚ - Θυμίζει... Τοροσίδη - Μαζεύει κάρτες λόγω τσαμπουκά"

Οι δύο στόχοι για τον Γενάρη και πώς μπορούν να έρθουν Ελλάδα. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τους Γιένς Στρίγκερ Λάρσεν της Ουντινέζε και τον Αντρέ Άντερσον της Λάτσιο που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα τυο Δικεφάλου. Ποια τα κύρια χαρακτηριστικά τους...

ΠΑΟΚ: Τα ονόματα των Γιένς Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε) και Αντρέ Άντερσον (Λάτσιο) έχουν συνδεθεί με τους Θεσσαλονικείς, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, και το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται.

 

"Πολυεργαλείο - Για αυτό δεν παίζει στην Ουντινέζε - Ομάδα με μισή προσπάθεια στην Ιταλία"

 

"Ο Στρίγκερ Λάρσεν είναι διεθνής Δανός, ήταν και στο πρόσφατο Euro, παίζει και τις δύο πλευρές ως μπακ-χαφ, κυρίως δεξιά, αλλά όταν χρειαζόταν έπαιζε και αριστερά. Και στόπερ σε τριάδα μπορεί να παίξει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Γ. Γιαννούλας και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

 

"Πολυεργαλείο, καλή λύση, θα μου κάνει εντύπωση να πάει στον ΠΑΟΚ γιατί είναι εν ενεργεία διεθνής και στην Ουντινέζε ναι μεν δεν παίζει (γιατί αρνήθηκε την επέκταση του συμβολαίου και με απόφαση διοίκησης τέθηκε εκτός πλάνων,) αλλά πιστεύω ότι με μισή προσπάθεια βρίσκει ομάδα στην Ιταλία. Δεν είναι η πρώτη ταχύτητα, αλλά καλύπτει την πλευρά με άνεση, έχει προωθήσεις".

 

 

"Λεφτά στην τράπεζα ο Λάρσεν - Θυμίζει Τοροσίδη - Βασικός και αναντικατάστατος"

 

Προφανώς μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, έτσι δεν είναι;

 

"Θα είναι βασικός και αναντικατάστατος αν έρθει. Όταν παίρνεις Σκανδιναβό παίκτη είναι λες και βάζεις λεφτά στην τράπεζα. Πρόκειται για παίκτες που κατά 99% έχουν σωστή νοοτροπία για να βοηθήσουν μια ομάδα". 

 

Υπάρχει κάποιος παίκτης που μπορούμε να πούμε ότι τον θυμίζει με την παρουσία του;

 

"Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει Τοροσίδη, βέβαια, στην καλή του φάση".

 

"Έρχεται δανεικός - Μαζεύει κάρτες λόγω τσαμπουκά - Θυμίζει Μπίσεσβαρ"

 

Δύο λόγια για τον Αντρέ Άντερσον, της Λάτσιο;

 

"Είναι στη Λάτσιο πολλά χρόνια, αλλά βέβαια πάντα τον έδιναν βασικό είτε στην Σαλερνιτάνα είτε σε άλλες ομάδες. Από το 2018 είναι στη Λάτσιο, παίζει πίσω από τον επιθετικό, επιθετικός χαφ, μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός. Παίκτης με καλά στοιχεία, σε καλή ηλικία. έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, άρα λογικά αν έρθει θα είναι με τη μορφή δανεισμού".

 

Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε για εκείνον;

 

"Έχει καλά στοιχεία με την μπάλα, ντρίπλα, ξεπέταγμα, πέρσι στη Serie B ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία ανόδου της Σαλερνιτάνα, με γκολ και ασίστ. Φέτος δεν έχει παίξει καθόλου στη Λάτσιο. Επίσης είναι λίγο τσαμπουκάς, πηγαίνει σε τσαμπουκάδες, μαζεύει κάρτες κ.λπ".

 

Μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει κάποιον παίκτη, για να γίνει περισσότερο κατανοητή η εικόνα του;

 

"Αν τον περιμένεις και επιμείνεις πάνω του, αν του δώσεις χρόνο συμμετοχής, μπορεί να γίνει καλή μεταγραφή. Έχει χαρακτηριστικά Μπίσεσβαρ στο παιχνίδι του, με ντρίπλα, κίνηση στον χώρο, μπορεί να μπει με την μπάλα στην περιοχή. Έχει συμμετοχές και με τις μικρές εθνικές Ιταλίας, γιατί έχει και την ιταλική υπηκοότητα. Αλλά εφόσον, τώρα, δεν έχει συμμετοχές και είναι απλά στις αποστολές της Λάτσιο χωρίς να παίρνει χρόνο συμμετοχής, προφανώς θα χρειαστεί χρόνο για να βρει αγωνιστικό ρυθμό".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος το ποδόσφαιρο για Βιεϊρίνια - Συμφωνία με Λουτσέσκου - Βγαίνει... μπροστά για τον νέο ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags