Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λίνκολν: Θέλει… Ζίβκοβιτς τον Γενάρη - Δεν πληρώνει μόνο ο Σαββίδης - Συνθήματα κατά παικτών στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-10 00:20:00

Θέλει… Ζίβκοβιτς τον Γενάρη - Δεν πληρώνει μόνο ο Σαββίδης - Συνθήματα κατά παικτών στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θέλει… Ζίβκοβιτς τον Γενάρη - Δεν πληρώνει μόνο ο Σαββίδης - Συνθήματα κατά παικτών στην Τούμπα!

Οι μεταγραφές που έρχονται και ο προβληματισμός για Κούρτιτς. Ο Δικέφαλος πήρε την πρόκριση με τη νίκη απέναντι στη Λίνκολν, όμως το κλίμα παραμένει βαρύ και φάνηκε και στις εξέδρες την Πέμπτη. Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, τα έξτρα έσοδα και ο Σέρβος εξτρέμ που αποτελεί παράδειγμα για το μέλλον.

ΠΑΟΚ - Λίνκολν: Χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί της Λίνκολν και συνάμα την πρόκριση, καθώς την ίδια ώρα η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχανε από την Κοπεγχάγη στην Δανία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa Conference League έστω και στο τέλος και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από την ήττα σοκ από τον Ιωνικό στο πρωτάθλημα της Super League.

Εντούτοις, παρά τη νίκη του ΠΑΟΚ ο κόσμος της ομάδας δεν έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος, με το κλίμα να παραμένει βαρύ λόγω των τελευταίων άσχημων εμφανίσεων στην Ελλάδα, που έχουν αφήσει τους "ασπρόμαυρους" στο -13 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μάλιστα, από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τη Λίνκολν υπήρξαν συνθήματα από τους οπαδούς του Δικεφάλου, που πάντως θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του από την αποψινή πρόκριση και αναμένεται να το χρησιμοποιήσει για να κάνει μεταγραφές και να βελτιώσει έτσι την εικόνα του.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς από την δεύτερη θέση που κατέκτησαν θα εισπράξουν 325.000 ευρώ, ενώ παράλληλα, η νίκη θα του δώσει ακόμη 500.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά 825.000 ευρώ!

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήδη έχει βάλει στα ταμεία του 2.940.000 ευρώ από την παρουσία του στους ομίλους και άλλα 1.332.000 ευρώ από τις δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες (έχει και μια ήττα) στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ενώ μέσα σε όλα αυτά μην ξεχνάμε και τα περίπου 5.000.0000 ευρώ του market pool.

Έτσι λοιπόν, ο Δικέφαλος μάζεψε ένα σημαντικό ποσό από τη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή του πορεία και σίγουρα θα το επενδύσει τον Γενάρη, μαζί με αυτά που θα… ρίξει ο Ιβάν Σαββίδης, ώστε να ξεκινήσει η αναδόμηση του ρόστερ. Διοίκηση και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές και τον Γενάρη θα ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας, που θέλουν να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη από το επόμενο καλοκαίρι.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ζίβκοβιτς και Σίντκλεϊ, με τον πρώτο να σκοράρει μάλιστα και το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΚ. Αντιθέτως, πολύ μέτριος ήταν ο Κούρτιτς, ενώ μεστή ήταν η παρουσία του Αουγκούστο, που τελευταία στιγμή μπήκε στην ενδεκάδα αντί του Ελ Καντουρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πολυεργαλείο, έκπληξη αν τον πάρει ο ΠΑΟΚ - Θυμίζει... Τοροσίδη - Μαζεύει κάρτες λόγω τσαμπουκά"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags