Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μήνυμα" Λουτσέσκου σε... Σαββίδη - Έβγαλε στη "σέντρα" κορυφαίους παίκτες - "Παρακαλάει" Γκαρσία!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-10 13:00:00

"Μήνυμα" Λουτσέσκου σε... Σαββίδη - Έβγαλε στη "σέντρα" κορυφαίους παίκτες - "Παρακαλάει" Γκαρσία!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μήνυμα" Λουτσέσκου σε... Σαββίδη - Έβγαλε στη "σέντρα" κορυφαίους παίκτες - "Παρακαλάει" Γκαρσία!

Ο Ρουμάνος τεχνικός αλλάζει... τακτική και ξεκινάει την αντεπίθεση. Τα πρώτα μηνύματα του Ραζβάν μετά τη νίκη επί της Λίνκολν, το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει πλέον στο αγωνιστικό τμήμα και η ανάγκη για μεταγραφές. Γιατί πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με τον Πάμπλο Γκαρσία;

ΠΑΟΚ: Ανοιχτή κριτική στον Λουτσέσκου γίνεται ξανά σήμερα, παρά τη νίκη επί της Λίνκολν και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός δεν προσέχει τόσο πολύ τις δηλώσεις του ή, τέλος πάντων, έχει περάσει το διάστημα με τα... μέλια στις δηλώσεις, τα καλαμπούρια κ.λπ.

 

Για παράδειγμα ο Λουτσέσκου με μια έννοια... έδωσε τον Καντουρί, όταν λίγο-πολύ είπε ότι γνωρίζει πως τραυματίζεται εύκολα, αλλά τι να κάνει! Μα είναι ο ίδιος που είχε ζητήσει να συνεχίσει στον Δικέφαλο αυτός ο παίκτης - Και μάλιστα με πολύ υψηλό συμβόλαιο. Άρα αντί να τον προστατεύσει, με μια έννοια τον αφήνει ακάλυπτο.

 

Ακόμα, η ατάκα "είμαστε άρρωστοι" μπορεί να εκληφθεί από τη μία πλευρά ως καμπανάκι για τη διοίκηση προκειμένου να φέρει καλούς και αρκετούς παίκτες τον Γενάρη. Αλλά μια άλλη ανάγνωση θα μπορούσε να ήταν ότι δεν προστατεύει την ομάδα όπως χρειάζεται: Δεν είναι χθεσινός ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, γνωρίζει την ομάδα, τις ισορροπίες της κ.λπ. Άρα δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι δεν ξέρει τι χρειάζεται να κάνει και να πει δημόσια.

 

Γιατί έχει μια ομάδα που ο Μπίσεσβαρ ναι μεν είναι σβηστός, αλλά δεν είναι αυτό που θα πρέπει να πει ένας προπονητής για έναν παίκτη που, στο τέλος της γραφής, εκείνος ζήτησε να επιστρέψει  αν και πέρσι περίσσευε. Κι ενώ είδε στα τέλη του καλοκαιριού ότι, τελικά, με αυτόν έμεινε ως πρώτη λύση, και αφενός δήλωσε δημόσια ευχαριστημένος από το υλικό αφετέρου δεν τον προστάτευσε όσο έπρεπε με το να αξιοποιήσει άλλες λύσεις - Για παράδειγμα με το να ενεργοποιήσει κάποιον από τους νέους.

 

Αυτή τη στιγμή ο Δικέφαλος έχει μείνει με πέντε στόπερ, πέντε χαφ και δύο επιθετικούς. Συν τους τερματοφύλακες. Με την ομάδα να έχει τρία ακόμα ματς, υποχρεώσεις Κυριακή, Τετάρτη και Κυριακή. Και μένει να δούμε πώς θα αντεπεξέλθει. Εκτός κι αν υπάρξει λύση από τη β΄ ομάδα του συλλόγου. Αλλά αυτό προϋποθέτει συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία. Που δεν θα έλεγε κάποιος ότι υπάρχει...  


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει… Ζίβκοβιτς τον Γενάρη - Δεν πληρώνει μόνο ο Σαββίδης - Συνθήματα κατά παικτών στην Τούμπα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags