Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτό είναι το "ταβάνι" για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-11 15:20:00

Μασούρας vs Γιαρμολένκο - Αυτό είναι το "ταβάνι" για Ολυμπιακό - Ψήνει μπαμ με Πέλκα ο Mr Survivor;

Οι Μιχείες
Μασούρας vs Γιαρμολένκο - Αυτό είναι το "ταβάνι" για Ολυμπιακό - Ψήνει μπαμ με Πέλκα ο Mr Survivor;

Αποκάλυψη για τα χρήματα των Τούρκων και η... μεταγραφάρα Ατζούν. Τι ισχύει με το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού και γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει ποτέ πρόταση με 10 εκατ στον Ολυμπιακό. Τι συμβαίνει με Ατζούν, Πέλκα και... Αγγλία;

Ολυμπιακός: Η στήλη σήμερα... συνδέεται με Τουρκία. Με πρωτογενές υλικό για την υπόθεση Τράμπζονσπορ/Μασούρα αλλά και με δυνατό gossip για τον Survivorίστα Ατζούν

MΑΣΟΥΡΑΣ -1: επανήλθαν στην Τουρκία με δημοσιεύματα που θέλουν την Τράμπζονσπορ να επιμένει για την απόκτηση του και τον Ολυμπιακό.             να - φέρεται - πως τον κοστολογεί με 10.000.000 ευρώ. Τι ξέρει η στήλη; Για την ακρίβεια τι νεότερο αφού οι... αναπαραγωγές και οι... ανακυκλώσεις είναι για άλλους. 

Η πρωτοπόρος,λοιπόν, του τουρκικού πρωταθλήματος μπορεί να έκλεισε εξτρέμ, ελεύθερο, από την Κίνα (Κουασί) αλλά θα προχωρήσει και σε αγορά επιθετικού (που θα παίζει ακραίος και περιφερειακός) από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. De facto αυτό, όπως σας το γράφω. 

Όπως έμαθα υπάρχει και η σχετική short list, με τρεις υποψηφίους από τους οποίους ο ένας είναι ο Γιώργος Μασούρας. Μάλιστα μου... μαρτύρησαν και τον δεύτερο, δηλαδή τον Ουκρανό διεθνή Αντρέι Γιαρμολένκο, που είναι στην Γουέστ Χαμ και τελειώνει το συμβόλαιο του τον Ιούνιο...

ΜΑΣΟΥΡΑΣ -2 : η Τράμπζονσπορ δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να σκάσει 10.000.000 για να τον αποκτήσει, ούτε κάν ποσό που να προσεγγίζει σε 8ψήφιο νούμερο. 

Η πληροφορία που μου δόθηκε απο...(τουρκικό) χέρι θέλει την τουρκική ομάδα, μέσω των ατζέντηδων/διαμεσολαβητών που τρέχουν την "υπόθεση Μασούρα", να έχουν διαμηνύσει στους "ερυθρόλευκους" πως μπορούν να τους καταθέσουν προσφορά που θα κυμαίνεται στα 5 με 5.500.000 ευρώ!! Κι απο εκεί και πέρα αν καθίσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, τότε να μπουν κάποια μπόνους στόχων και ποσοστό μεταπώλησης. 

Ουσιαστικά δηλαδή η Τραμπζονσπορ για χάρη του Μασούρα είναι διατεθειμένη να ξεπεράσει για λίγο το... ταβάνι (πλαφόν) της, όσον αφορά στις αγορές της. Αυτό ορίζεται στα 5 εκατομμύρια. Για τον Αντρέα Κορνέλιους, τον φορ της Πάρμα, εδωσε 5.200.000 ευρώ το καλοκαίρι ενώ τον περασμένο Γενάρη με 3.000.000 είχε πάρει τον Μπακασέτα απο την Αλάνιασπορ.  

Επαναλαμβάνω, στον Ολυμπιακό έχει μεταφερθεί - έστω ανεπίσημα - τι χρήματα μπορούν να δώσουν οι Τούρκοι της Τράμπζονσπορ για τον Μασούρα.

ΑΤΖΟΥΝ/ΠΕΛΚΑΣ: ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας και παραγωγός του Survivor, μπορεί να βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα (για να ολοκληρώσει την στελέχωση της ομάδας των "Διασήμων" που θα ταξιδέψουν στον Αγιο Δομινικο, ώστε να ξεκινήσει το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι) αλλά δεν θα μπορούσε να χάσει και το ματς της αγαπημένης του Φενέρ κόντρα στην Αιντραχτ. 

Ανέβηκε , λοιπόν, στο ιδιωτικό του αεροπλάνο και έφυγε το απόγευμα της Πέμπτης απο το Ελευθέριος Βενιζέλος για Κωνσταντινούπολη. Στην σουίτα του στο "Σουκρού Σαράτσογλου" έφτασε περίπου στο 40' της αναμέτρησης και στο τσάκ πρόλαβε την ισοφάριση του Μπερίσα.

 Απο ό τι έμαθα στην σουίτα  ήταν μαζί του και ο Έλληνας ατζέντης του Δημήτρη Πέλκα, με τον Έλληνα διεθνή μέσο άλλωστε να αποτελεί προσωπικό φίλο του Ατζούν Ιλιτζαλί. 

Παρεμπιπτόντως ο Πέλκας, που είναι σε κόντρα με τον κόουτς Περέιρα, μετά απο καιρό ξεκίνησε στην ενδεκάδα της Φενέρ και μάλιστα ήταν καλός στο β' ημίχρονο (έγινε αλλαγή στο 82´). Λέτε να...ψήνει ο Ατζούν την πλευρά Πέλκα για Χαλ, αν τελικά πάρει την ιδιοκτησία του αγγλικού συλλόγου ο Μister Survivor;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρτίνς βρήκε… νέο Τσιμίκα - "Μπουκαδόρος, καλός στο 1vs1 και με γκολ - Οπαδός του Ολυμπιακού"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags