Ο ΠΑΟΚ με πολύ άγχος και μετριότατες εμφανίσεις έκλεισε την εβδομάδα του με τον καλύτερο τρόπο, αφού μετά τη νίκη-πρόκριση στην Ευρώπη το βράδυ της Πέμπτης, ήρθε και το 2-1 απέναντι στη Λαμία το απόγευμα της Κυριακής.

Έτσι λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως θα πάρουν μία μικρή ανάσα, αν και το κλίμα στην ομάδα παραμένει εξαιρετικά βαρύ. Η εικόνα του Δικεφάλου είναι κακή και δεν είναι τυχαίο πως η Λαμία όχι μόνο του έκανε δύο κλασικές φάσεις στα τελευταία λεπτά, αλλά βρήκε και δίχτυα για το 2-2, με το VAR τελικά (δικαίως) να δίνει τη νίκη στους ασπρόμαυρους. Μέχρι και… τυχεροί μπορούν να αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές του που η Τούμπα ήταν άδεια λόγω τιμωρίας, γιατί και πάλι θα υπήρχε γιούχα, κράξιμο και συνθήματα εναντίον τους.

Βέβαια, δεν φταίνε μόνο οι παίκτες και στο… απυρόβλητο πλέον δεν βρίσκεται κανείς. Τα βέλη των οπαδών έχουν στραφεί εδώ και καιρό κατά της διοίκησης (με επίσημες ανακοινώσεις της Θύρας 4), αλλά και κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου όπως σας μεταφέραμε και από τα σχετικά σχόλια στα social media  της ΠΑΕ. Ο Ρουμάνος, που διέψευσε κατηγορηματικά και με… γαλλικά ότι υπάρχει θέμα παραίτησης, έχει κάνει πολλά λάθη και τώρα τα πληρώνει. Τόσο με τις δηλώσεις του περί τίτλου όσο και αγωνιστικά.


Άλλωστε, εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν… φωνές πέριξ του Δικεφάλου για αξιοποίηση των νεαρών Ελλήνων, όμως ο Λουτσέσκου επέμενε πως δεν ήταν η ώρα τους. Τώρα λοιπόν που λόγω των πάρα πολλών απουσιών χρειάστηκε τους μικρούς, τους έδωσε φανέλα βασικού και εκτέθηκε. Οι Λύρατζης και Τσιγγάρας ήταν οι κορυφαίοι κόντρα στη Λαμία και είναι βέβαιο πως αξίζουν να παίζουν, τουλάχιστον, στον φετινό ΠΑΟΚ. Πρόκειται για δύο παιδιά με τεράστιο ταλέντο, τα οποία αποτελούν το μέλλον του συλλόγου και δεν πρέπει να χαθούν. Αμφότεροι ήταν πολύ καλοί και θα είναι… εγκληματικοί να μην παραμείνουν στα πλάνα του Λουτσέσκου και μετά τις επιστροφές.

Εκτός των δύο Ελλήνων πάντως, καλή εικόνα είχαν επίσης οι Κούρτιτς και Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα έτρεξε πάρα πολύ και δεν ήθελε να βγει αλλαγή, όπως έπρεπε να γίνει για να μη… κλατάρει ξανά, αφού μόλις επέστρεψε από τραυματισμό. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αλλαγής του γκρίνιαξε και ο Λουτσέσκου έσπευσε να του εξηγήσει πως τον έβγαλε γιατί έπρεπε να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας.

Ο Δικέφαλος λοιπόν πήρε άλλη μία νίκη, απέκτησε ψυχολογία και πλέον θέλει να χτίσει σερί και να παραμείνει κοντά στη δεύτερη θέση μέχρι τις γιορτές και τη διακοπή. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, καθώς τότε θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει μεταγραφές, έχει λάβει ανάλογες υποσχέσεις και περιμένει πράξεις!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Παοκτσήδων: "Καληνύχτα Λουτσέσκου! Μας έσωσε το VAR – Έλεος με Πασχαλάκη!"

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr