Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κορυφαία ομάδα για Σεμέδο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-13 10:00:00

Ο Μπα φέρνει... παίκτη έκπληξη στον Ολυμπιακό - Κορυφαία ομάδα για Σεμέδο - Ανησυχία Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Μπα φέρνει... παίκτη έκπληξη στον Ολυμπιακό - Κορυφαία ομάδα για Σεμέδο - Ανησυχία Μαρτίνς!

Η ανατροπή στον σχεδιασμό και οι εξελίξεις με τον Πορτογάλο στόπερ. Γιατί πλέον οι Πειραιώτες ψάχνουν και για κεντρικό αμυντικό, η μεγάλη απώλεια του Σισέ και ο προβληματισμός για την εικόνα του Μπα. Θα φύγει τελικά ο Ρούμπεν Σεμέδο και για πού;

Ολυμπιακός: Μετά από ένα… εξαιρετικό Σαββατοκύριακο, με νίκη επί του Άρη και γκέλα της ΑΕΚ στην Τρίπολη, στον Ολυμπιακό στρέφονται πλέον με την άνεση του +8 στη μεταγραφική ενίσχυση.

Η απόκτηση αριστερού μπακ και κεντρικού μέσου είναι οι δύο κινήσεις που έχουν επικοινωνηθεί περισσότερο ενόψει Ιανουαρίου, αλλά όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο τόσο πιο πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο οι Ερυθρόλευκοι να προβούν και στην προσθήκη κεντρικού αμυντικού.

Ειδάλλως τα... κουκιά δεν φαίνεται να βγαίνουν για τους Πειραιώτες λόγω ουκ ολίγων παραγόντων που κάνουν δύσκολη τη ζωή του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Η απώλεια που μπορεί να θεωρείται "σίγουρη" είναι αυτή του Παπέ Σισέ, ο οποίος πιθανότατα θα απουσιάσει για ικανό χρονικό διάστημα λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που ξεκινά στις 9 Ιανουαρίου. Στη διοργάνωση ίσως δώσει το παρών και ο Ουσεϊνού Μπα, αν και οι πιθανότητες του Σενεγαλέζου στόπερ είναι σαφώς μειωμένες.

Εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και με τον Ρούμπεν Σεμέδο, τα μεταγραφικά σενάρια για τον οποίο καλά κρατούν. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, η Πόρτο ετοιμάζεται να κάνει γερό "μπάσιμο" για τον υψηλόσωμο διεθνή άσο.

Συνεπώς, ενδέχεται ο Ολυμπιακός να μείνει με τους Παπασταθόπουλο, Μπα (αν δεν κληθεί στην εθνική Σενεγάλης), Μάρκοβιτς και Παπαδόπουλο ως λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Αν συνυπολογίσουμε την ευπάθεια του Παπασταθόπουλο στους τραυματισμούς, τα μαζεμένα σοβαρά λάθη του Μπα το τελευταίο διάστημα και το γεγονός ότι ο Μαρτίνς δεν εμπιστεύεται τον Μάρκοβιτς, η μεταγραφή στόπερ καθίσταται αναγκαία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες έχουν ήδη αρχίσει το τσεκάρισμα της αγοράς προκειμένου να εντοπίσουν ελκυστικές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και η έρευνα αναμένεται να ενταθεί άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνο ο Αγκιμπού - Έτοιμος για σούπερ πώληση ο Ολυμπιακός - Πάνω από 10 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags