Facebook Pixel Ολυμπιακός: Να γιατί "σέρνεται" ο Ονιεκούρου - Το νέο πρόβλημα που δεν υπολόγιζε ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-13 21:18:00

Να γιατί "σέρνεται" ο Ονιεκούρου - Το νέο πρόβλημα που δεν υπολόγιζε ο Μαρτίνς

Sportdog Team
Να γιατί "σέρνεται" ο Ονιεκούρου - Το νέο πρόβλημα που δεν υπολόγιζε ο Μαρτίνς

Δύσκολα τα πράγματα για τον Νιγηριανό εξτρέμ, αλλά και τους Ερυθρολεύκους, που έχουν επενδύσει πολλά στην περίπτωσή του. Γιατί δεν μπορεί να βρει ρυθμό ο Ονιεκούρου;

Ολυμπιακός: Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Βατσλίκ το τελευταίο διάστημα, καθώς ήταν ο κορυφαίος στο παιχνίδι εναντίον της Αντβέρπ, ο μοναδικός που διασώθηκε μαζί με τον Εμβιλά δηλαδή, ενώ κράτησε απαραβίαστη την εστία του με αντίπαλο τον Άρη..

Όχι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την παρουσία του Βατσλίκ στο Λιμάνι, αλλά είναι γεγονός ότι συζητιέται πως θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί από την αρχή της σεζόν περισσότερο σταθερός στην απόδοσή του σε υψηλά στάνταρ. Κάτι που δεν είχε συμβεί. Την χρειαζόταν μια τέτοια εμφάνιση δηλαδή και ο ίδιος ο Βάτσλικ.

Το θέμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό όμως και αφορά τις καλοκαιρινές μεταγραφές, αφορά κυρίως τον Ονιεκούρου. Γιατί ο Νιγηριανός δείχνει ότι δεν μπορεί να ανεβάσει το επίπεδό του σε ένα στάνταρ που να κάνει τη διαφορά στο Λιμάνι (κάτι, πάνω-κάτω, που παραδέχτηκε και ο Μαρτίνς στις δηλώσεις του), αν και κανείς δεν παραβλέπει ότι τρέχει, προσπαθεί, ντουμπλάρει τον μπακ του κ.λπ.

Να συμπληρώσουμε, όμως, κάτι ακόμα που δεν αναφέρει κανείς; Με το να παίζει διαρκώς ο Ονιεκούρου, γιατί πραγματικά ο Μαρτίνς προσπαθεί μέσα από τον αγωνιστικό ρυθμό να του δώσει την ευκαιρία να βρει τον εαυτό του, ο Νιγηριανός παρουσιάζεται και κουρασμένος!

Ο,τι ισχύει για όλους τους άλλους παίκτες που αγωνίζονται τακτικά, και προφανώς χρειάζονται ανάσες, το ίδιο ισχύει και για τον Ονιεκούρου! Που στην προσπάθεια να βρει ρυθμό και, άρα, να παίζει διαρκώς, φαίνεται ότι έχει φτάσει να χρειάζεται να μείνει για λίγο στον πάγκο λόγω επιβάρυνσης!

Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει πολλά στον Ονιεκούρου, τόσο σε επίπεδο χρημάτων όσο και αγωνιστικά, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται ότι μπορεί να τα πάρει πίσω άμεσα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον Νιγηριανό με άλλους όρους από ο,τι το κάνουμε για τους υπόλοιπους παίκτες.

Ναι μεν δεν μπορεί να βρει καλό ρυθμό, παρόλα αυτά πρέπει κάποια στιγμή να υπολογίζουμε και την επιβάρυνση που έχει ως κάποιος που ναι μεν δεν τα καταφέρνει αγωνιστικά να ξεχωρίζει, αλλά όπως και να το κάνουμε παίζει πολύ!
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η χειρότερη κλήρωση για Ολυμπιακό - Αυτό είναι το πρόβλημα της Αταλάντα - Μόνο έτσι θα προκριθεί"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags