Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτοί κάνουν… πόλεμο σε Λουτσέσκου - Οριστική απόφαση από Σαββίδη - Μεταγραφή μέσα στο 2021!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-13 23:29:00

Αυτοί κάνουν… πόλεμο σε Λουτσέσκου - Οριστική απόφαση από Σαββίδη - Μεταγραφή μέσα στο 2021!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτοί κάνουν… πόλεμο σε Λουτσέσκου - Οριστική απόφαση από Σαββίδη - Μεταγραφή μέσα στο 2021!

Τι συμβαίνει με τον Ρουμάνο, ο Σάντος και οι παίκτες που έρχονται. Πώς εξηγείται το ξέσπασμα του Ραζβάν μετά τη Λαμία, ποια η πληροφορία από την Τούμπα και ο χρόνος που πιέζει για ενίσχυση τον Γενάρη. Γιατί δεν πρέπει να καθυστερήσουν ούτε μία μέρα οι Θεσσαλονικείς;

ΠΑΟΚ: Στο αναμενόμενα κακό αγωνιστικό πρόσωπο του Δικέφαλου στο παιχνίδι με τη Λαμία στέκονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα ήταν έκπληξη αν παρουσίαζε καλύτερη εικόνα με όλα αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν. Αυτό που κρατούν οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ότι υπήρξε ανατροπή στη διάρκεια του αγώνα, κι αυτό από μόνο του δείχνει πολλά.

Γιατί ο σύλλογος δεν έχει καθόλου τρεξίματα, αν και κανείς δεν παραβλέπει την ενέργεια που έδωσαν οι Τσιγγάρας και Λύρατζης στην 11άδα, παρόλα αυτά είναι σαφές ότι διαφορετικό πρόσωπο στον σύλλογο θα δούμε μετά το νέο έτος. Για ποιον λόγο; Αφενός γιατί θα έχουν ξεκουραστεί οι παίκτες που παίζουν ασταμάτητα από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και γιατί περιμένουν να έρθουν παίκτες στην περίοδο των μεταγραφών.

Είναι ένα ζήτημα, βέβαια, τόσο πόσο γρήγορα θα έρθουν παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (αν πάρουμε ως δεδομένο ότι θα αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές), καθώς είναι διαφορετικό να ανακοινωθούν για παράδειγμα δύο παίκτες πριν από την Πρωτοχρονιά και διαφορετικό να έρθουν προς τα τέλη του Γενάρη.

Αυτό που "καίει", τώρα, τους Θεσσαλονικείς είναι το θέμα που προέκυψε ξανά με τον Λουτσέσκου και την εθνική ομάδα της Ρουμανίας. Για αυτό και υπάρχουν ρεπορτάζ στη Ρουμανία που θέλουν τον Ραζβάν να αποχωρεί από την ομάδα. Μόνο που ο προπονητής τού ΠΑΟΚ κάπου... τρελάθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λαμία, όταν ρωτήθηκε για αυτό το ενδεχόμενο.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα αναφέρουν ότι η περίπτωση Λουτσέσκου-Εθνική ομάδα Ρουμανίας, θυμίζει τον πόθο που υπάρχει στην ΕΠΟ για τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας! Δηλαδή κάπου σε έναν βαθμό, επειδή είναι έντονη η επιθυμία να τον δουν με τη φόρμα της Εθνικής, μπορεί να υπάρξουν ρεπορτάζ... στοχευμένα για να προκαλέσουν θέμα.

Για να το κλείσουμε αυτό: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Λουτσέσκου στην ομάδα, αντίθετα το σχέδιο είναι να μείνει για πολλά χρόνια στον Δικέφαλο και να φέρει ξανά τίτλους. Κάτι που μένει να φανεί και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τους παίκτες που θα έρθουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δύσκολα για ΠΑΟΚ με Μίντιλαντ- Επικίνδυνος Σίστο- Να αλλάξει σύστημα ο Λουτσέσκου- Πώληση 10 εκατ."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags