Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν… αντέχει άλλο και ζητάει να φύγει από τον Ολυμπιακό - Ο μοναδικός που "αδίκησε" ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-14 10:00:00

Δεν… αντέχει άλλο και ζητάει να φύγει από τον Ολυμπιακό - Ο μοναδικός που "αδίκησε" ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν… αντέχει άλλο και ζητάει να φύγει από τον Ολυμπιακό - Ο μοναδικός που "αδίκησε" ο Μαρτίνς!

Πήρε μία ευκαιρία, δεν έπεισε και όλα δείχνουν ότι αποχωρεί τον Γενάρη. Ποιος είναι ο ξένος άσος των Πειραιωτών που θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο στο Λιμάνι, αλλά και άτυχο λόγω των συμπαικτών που έπρεπε να ανταγωνιστεί για να γίνει βασικός. Γιατί σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να πάρει μεταγραφή;

Ολυμπιακός: Όταν ένας τερματοφύλακας παίρνει τα γάντια του βασικού και επισκιάζει τους "ανταγωνιστές" του, οι φίλαθλοι τείνουν ακόμα και να... ξεχνούν την ύπαρξη των αναπληρωματικών. Προσπαθείστε να θυμηθείτε, ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Νόιερ στη Μπάγερν, του Κουρτουά στη Ρεάλ, του Τερ Στέγκεν στη Μπαρτσελόνα; Αν δεν τα καταφέρατε, τότε ανήκετε μάλλον στο 90% των ποδοσφαιρόφιλων.

Αυτή ακριβώς είναι η κατάσταση, από την οποία "υποφέρει" στον Ολυμπιακό ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Ένας τερματοφύλακας που αποκτήθηκε μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στην ΑΕΛ, όμως στον Ολυμπιακό δεν βρήκε ποτέ θέση στην ενδεκάδα.

Ο Ισλανδός ζούσε αρχικά στη σκιά του Ζοσέ Σα και τώρα συμβαίνει το ίδιο με τον Τόμας Βατσλίκ. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Κρίστινσον έχει να ανταγωνιστεί και τον γκολκίπερ που θεωρείται το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού, στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τζολάκη. Ακόμα και πριν ενταχθεί στην ομάδα ο Βατσλίκ, το περασμένο καλοκαίρι, ήταν ο Τζολάκης αυτός που έπαιξε στα ευρωπαϊκά ματς με Νέφτσι και Λουντογκόρετς.

Κάπως έτσι, ο Κρίστινσον μετρά μόλις μια συμμετοχή τη φετινή, αυτή στην ήττα από τον Λεβαδειακό με 3-2 για το Κύπελλο Ελλάδας. Σε ένα ματς μάλιστα, που ο Ισλανδός φέρει ευθύνη για γκολ που δέχθηκε από απευθείας κόρνερ, αν και υπάρχει υποψία επιθετικού φάουλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος τερματοφύλακας βλέπει ότι δεν υπάρχει μέλλον για τον ίδιο στον Ολυμπιακό και έχει αρχίσει να ψάχνεται σοβαρά ενόψει Ιανουαρίου!

Οι ελπίδες του Κρίστινσον ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση βασικού έπειτα την πώληση του Σα, αποδείχθηκε πως δεν ήταν βάσιμες μετά την απόκτηση του Βατσλίκ. Παρά το γεγονός ότι όλοι στον Ολυμπιακό έχουν να λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Ισλανδού, αγωνιστικά δεν πήρε τις ανάλογες ευκαιρίες να δείξει την αξία του. Ίσως πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους παίκτες που μπορούν να έχουν... παράπονο από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι είναι δίκαιος με τους ποδοσφαιριστές του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να γιατί "σέρνεται" ο Ονιεκούρου - Το νέο πρόβλημα που δεν υπολόγιζε ο Μαρτίνς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags