Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλα τούμπα στο Λιμάνι για Γενάρη - "Χαλάει" σίγουρη μεταγραφή - Χοντρό... παιχνίδι με Σεμέδο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-14 15:50:00

Όλα τούμπα στο Λιμάνι για Γενάρη - "Χαλάει" σίγουρη μεταγραφή - Χοντρό... παιχνίδι με Σεμέδο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα τούμπα στο Λιμάνι για Γενάρη - "Χαλάει" σίγουρη μεταγραφή - Χοντρό... παιχνίδι με Σεμέδο!

Απόφαση διοίκησης και Μαρτίνς ανατρέπει όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Γιατί είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να κάνει μόλις μία μεταγραφή και αυτή δανεικού παίκτη και οι τελευταίες πληροφορίες για τον Πορτογάλο στόπερ και τον Μαντί Καμαρά.

Στο θέμα των μεταγραφών έχουν στρέψει την προσοχή τους όλοι στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι εξελίξεις θα είναι όπως τις παρουσιάζουν τα περισσότερα ρεπορτάζ.

 

Γιατί αυτό που υπάρχει ως ευρείας λήψης ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό, είναι ότι θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ, 8αριού, και αριστερού μπακ. Μόνο που οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κινητικότητα στο Λιμάνι για να προχωρήσουν μεταγραφές. 

 

Πολύ δύσκολα θα προχωρήσει στη μεταγραφή παίκτη ο Ολυμπιακός, εκτός αν μιλάμε για μια λύση που θα έρθει με τη μορφή δανεισμού και θα δίνει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ σε ορισμένα παιχνίδια, για παράδειγμα.

Η μόνη περίπτωση για να γίνει μεταγραφή, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχύουν αυτή την ώρα, είναι να πωληθεί κάποιος παίκτης. Για παράδειγμα να φύγει ο Σεμέδο και στη θέση του να έρθει άλλος στόπερ. Σε διαφορετική περίπτωση καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.

 

Τέλος, το ενδεχόμενο να πωληθεί ο Μαντί Καμαρά, που θα μπορούσε να φέρει 15 εκατ. ευρώ στα ταμεία, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για τον Γενάρη. Δεν έχει μαθευτεί ότι οι Πειραιώτες δουλεύουν κάτι γύρω από τον Αφρικανό άσο, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη και με τη δική του περίπτωση.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν… αντέχει άλλο και ζητάει να φύγει από τον Ολυμπιακό - Ο μοναδικός που "αδίκησε" ο Μαρτίνς! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags